čtvrtek 2. listopadu 2023

#ShoppongTime No. 47


AHOJ HOLKY,
moc vás vítám u dnešních nákupů, které začnu pátečním rychlo-nákupem a to doslova na Kobylisích, kam jsem si zašla o obědovou pauzu. 
V malém krámu jsem si pořídila nějaké spodní prádlo, není kvalitní třeba tak jako Victorias Secret, či H&M, ale líbí se mi ty kraječky a již několik kalhotek a sportovních podprsenek jsem si pořizovala. 
Vzala jsem si i plavky z výprodeje, které mě vyšly na krásných 500,- Kč. Dokonce jsem ulovila i kusovku, černý spodní díl, který se mi krásně bude hodit k vrchnímu, který zbyl z původních plavek. 
Krajkové kalhotky, tentokrát jsem volila střih T, nějak jsem je za poslední rok naučila zase více nosit a tyto jsou právě z velmi příjemného materiálu a dokonce i ty bez krajek, jen z elastanu jsou super na cvičení. Kousek za 120,- Kč. 
Šla jsem do řeznictví a míjela večerku, kde za podržte se, nebo mě to tedy vážně zarazilo, že rohožka vyšla na 40,- Kč. 
Pak se mi u kasy velmi zalíbil tento světle modrý diář 2024, který plánuji dát M., jelikož ten tento druh nosí a snad jsem mu jej již 3x kupovala. Ovšem, nevím co řekne na tu barvu. 😃
V Penny jsem vzala jednu aviváž Silan Long lasting Perfume s vůní květů a esenciálních olejů. Nevím, nečichala jsem ani doma, neměla jsem snad tuto řadu. Krom modré aviváže, příliš mnoho neexperimentuji. 
Na Rohlíku se málo kdy dostanou na podobnou akční cenu s pracími gely a avivážemi, tak jsem ho jej hold odtáhla v tašce, ale mám to kousek, ale ono se řekne kousek. Když člověk veškeré nákupy tahá sám, pro nesou se. Již jsem si 2x takto ještě na Letné strhla záda a levou kyčel. To mi za to nestojí, proto právě objednávám na Rohlíku, i když mám okolo sebe krámů dost. 
Právě ovoce a zeleninu mají na Rohlíku naprosto excelentní, trochu dražší, ale dají se také využívat slevy, což já rozhodně dělám. 
A asi po stopadesáti letech jsem si koupila uzenou Makrelu, tolikrát jsem na ni koukala, ale nechtělo se mi jí obírat. Tato byla naprosto skvělá, šla dobře vykostit, masíčko od páteře jen odpadalo. Ale jak jsem ji neměla vážně dlouho, úplně jsem zapomněla, jak je mastná. 
No a jelikož naskladnili i Brit písek, jeden 10kg pytel jsem Izi objednala. 
A má druhá objednávka na Rohlíku právě začínala spíš kvůli akci v lékárně Benu, kterou speciálně měli. 2 ks Melatoninu mě vyšly jako jeden, no a to se vyplatí. ☺
Balsamiko tekuté z Rohlíku, od značky Franz Josef jsem ještě nezkoušela. 
V DMku jsem si vzala svou oblíbenou Luna vlasovou vodu ve variantě Lopuch, ještě mají Kopřivu, na kterou se chci také podívat a zřejmě si ji i pořídit. 
Jelikož hned vedle DMka je Penny, tak jsem si tam zaběhla pro další Balsamiko, ale v krémovém provedení, které jsem chtěla, které mi dochází. V Penny je velmi ucházející kvalita, za zlomek ceny, ovšem nesmím na něj zapomenout 😯. Pistácie byly v akci, tak jsem jedno balení vzala. 
Mám tu nejúžasnější kolegyni. ☺♥
Ztratím náramek od ní, který  jsem si doslova "poručila" přivézt z dovolené a ona mi přinese nový, ten svůj. Káťo, děkuji moc a moc.

A mám vlastně znovu oba náramky, i od kamaráda jsem dostala "náhradní" korálky, tentokrát černé, dřevěné. 
Tak toto jsem prostě musela objednat, když jsem pochutiny v podání červíků viděla, tak jsem neodolala.

 Sice to nebyla vůbec levná záležitost, balení 4 ks tubusů, které jsou spíš miny vyšlo na 600,- Kč, ale budu mít hnedle tři dárky, proto jsem je také brala. 
No a zásoba ovoce nesmí chybět. Nyní mi nejvíce chutnají nekrarinky, kromě standardního hroznového vína tedy. 
A jaké ovoce máš nejraději nyní Ty? 
Krásný podzimní dušičkový den přeji. ♥


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥





8 komentářů:

  1. Eriko, já na podzim nejraději hroznové víno a hrušky. Jabkům se spíš vyhýbám - mám na ně alergii. Krémové balzamico jsem vždycky kupovala v Lidlu v italském týdnu nebo když měli výrobky Deluxe. Netušila jsem, že ho mají i v Penny (já do P. skoro nechodím, i když ho tu máme taky)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný víkend přeji. My nyní jedeme hodně v mandarinkách. ☺☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já poslední dobou ovoce a zeleninu hrozně flákám. Maximálně tak v rámci salátků když je k obědu v jídelně nebo v rámci polévky. Co se nákupů týče chápu tě, já sice vše vozím autem, ale bydlíme na náměstí a do patra, kde je to z auta docela štreka. To by mě vztek vzal když mi něco spadne nebo se mi protrhne taška, prakticky pokaždé když nakupuju v kamenném krámě jsem úplně propocená, záda mě bolí. Přítel nákupy nesnáší a hlavně je hodně vytížený :-D No taky dost využívám Rohlík když to cenově alespoň trochu jde. Odvykla jsem si už dělat ty megalomanské nákupy, ač jsem na jídle šetřit nechtěla, tak teď to ani jinak nejde.

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla vždycky nejraději jablka -vyrostla jsem na nich. Bohužel jsem na ně dostala před několika lety alergii, tak jsou pro mě pasé. Mám ráda hrozno, hrušky a letní ovoce. Z tvých nákupů bych brala pistácie (poslední dobou je mám ráda ve všem) a balsamico používám po celý rok.Měj se hezky.Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, přeji krásnou neděli. Taky mívám alergii na ovoce, jablka mi stačí oloupat slupku a lze konzumovat, celkem bezpečně. ☺

      Vymazat
  4. Teda, ty cvrčci mě zaujaly, mrknu na ně :) Jinak zajímavé nákupy. U nás žádný Rohlík nebo tak není, ale naštěstí máme obchod kousek. Když kupujeme něco těžkého - mléko nebo gel na praní, bereme auto :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovinka budu jedno balení - poslední cvrčků darovat k svátku. ☺ Hezký den přeji. ☺

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    to prádlo vypadá moc pěkně, taky si musím dokoupit nějaké kalhotky.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...