sobota 30. prosince 2023

#ShoppingTime No.58



AHOJ HOLKY,
moc Tě vítám u dnešních nákupů, které začnu v Penny. 
Zašla jsem tam pro potraviny, ale také vzala jeden růžový Today Deo&Body spray Pink Flower bez hliníkových solí. Je to můj již druhý deodorant. Sedí mi, ani tato růžová, květinová varianta není nikterak přehnaná, tím myslím převoněná. 
No ale na zkoušku jsem si vzala Today  gel na holení určený pro citlivou pokožku s Aloe vera. Mají jen jednu variantu, čili nebyla jiná volba. Ale musím i tento holicí gel pochválit. Za málo muziky, slušný výkon, tato ToDay kosmetika vám povím. 
Na chalupu jsem rovněž vzala Segafredo kapsle, velké balení těstovin a sekaná rajčata v plechu. Vše bylo v akci. Vždy, když jdu do Penny a přijde mi, že udělám velký nákup, platím zlomek toho, co by to vyšlo např. na Rohlíku. 
Ovšem do Penny pro ovoce a pečivu, leda ráno, jinak tam není příliš výběr. 

V akci 1+1 jsem vzala i tyto dva čističe, tedy pro mě neznámé značky. Na kuchyň i koupelnu jsem do zásoby potřebovala a řekla jsem si, že se nejprve podívám právě v Penny, než objednám na Rohlíku, kde jen Cif stojí stejnou sumu. Ale Cif dezinfekční v bílo zeleném provedení mi velmi vyhovuje a za těch 110,- Kč stojí. 
A jaké čističe používáš Ty?

2hand Ládví, úplně nové šaty Mango, tam na mě čekaly. No za 250Kč jsem je tam nemohla nechat. Jsou z takového jako by až úpletu a na zimu, ideální. 
Ahmad Tea - ne že bych tuto značku čajů nějak extra vyhledávala, ale jsem obecně milovník čajů, toto je prosím pěkně dárek. 
Na skok v DMku. Šla jsem si pro roztok na čočky a hned si vzala nějaké slané krekry do práce, které jsem zvládla sníst za dva dny a chlebík si vzal DM.
Asi po stopadesáti letech jsem zavítala do Levných Potravin, kde jsem vzala jeden salámek Fuet a dva velmi dobré - zrající sýry. 
A dostala jsem skvělý dárek od Sabči. Přišel krásně vánočně zabalený. Přesně na první adventní neděli jsem jej rozbalila. 
Skvělý winter set od Isany. Sama bych jednak ani neulovila a pak bych jen psala, jak se mi líbí. Už jsem začala používat. Díky moc Sabi. 
A já jsem Sabi pořídila čaj proti migréně, když jsem u ní četla, že kupovala čaj v DMku, ale přestali ho prodávat. U nás na Ládví jsem objevila takové bylinkářství. 

A to bude poslední úlovek tohoto příspěvku. 
No a co jsi si naopak za poslední týden pořídila ty?? 


Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥

Hezkou poslední sobotu tohoto roku přeji. Jak ji trávíš? Přípravami na Silvestra? Nebo je to pro tebe běžný den?


Já už jsem v Praze a mám to tak trochu napůl, od každého něco. Zítra odjezd na Ledečka.


Měj krásný den.


 





9 komentářů:

  1. Ahoj Eri, ty šaty a čajíky jsou boží, to se povedlo. Doufám, že ti sada od Isany bude sedět, mě zaujala na první dobrou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Sabi, sada super, sprcháč již padl na horách. Tělové mléko ještě dodělávám. Vše nejlepší do Nového roku, ať nám to blogování jde. ☺♥

      Vymazat
  2. Eri, ta sada vypadá skvěle. Vůbec jsem ji v Rossmannu neviděla.
    Žlutý čistič na mastnotu Smac jsem měla (byl v nějakém boxu) a byla jsem s ním spokojená (fungoval a hezky voněl).
    Příjemný vstup do nového roku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Ahoj Stáňo, tak jukni, jistě ještě nějaké limitky budou mít, dost možná i v povánočních slevách.
      Na čistič se o to víc těším, díky za doporučení. Vše nejlepší do Nového roku, ať nám to blogování jde. ☺♥

      Vymazat
  3. Eri, přeji krásný silvestrovský večer a do nového roku vše nej...hlavně to zdraví a lásku. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Milá Evi, děkuji, děkuji. Hodně cestovatelských a úspěšných cest. Vše nejlepší do Nového roku, ať nám to blogování jde. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...