pátek 29. prosince 2023

#Recenze Kneipp krém na ruce ❄️👍

AHOJ HOLKY, 
přeji hezký, poslední pracovní den tohoto roku. 
Zároveň vás vítám u dnešní recenze, která bude ryze pozitivní. Protože tento krém je nevídaně dobrý. 
Značku kneipp mám hlavně spojenou s koupelovou & sprchovou kosmetikou. Krém na ruce jsem si pořídila spíš náhodně a to na Rohlíku. Vyšel na necelou stovku. 
Jedná se o bílý, středně hutný krém, který se ovšem velmi dobře roztírá, rychle se vstřebá a krásně voní po čistotě, po Bavlníku. Má přitom velkou míru hydratace, zřejmě díky obsahu Shea Butter, která trvá až několik hodin. 
Ruce, ani pokožku těla nezamastí a nezanechá žádný nepříjemný povlak. Prakticky během vteřiny jsem schopna vzít do ruky pero, blok...👍❄️. 
V tomto chladnějším období nám pokožka trpí a je namáhaná dvojnásob, proto doporučuji a sama to tak praktikuji, že nasadím např. tělová másla a výživné krémy. 
Tento krém jsem i 2x použila na namazání celého těla a i tam dělá skvělou službu, zvláště pak suché lokty si jej pochvalovaly. 👍
Balení je klasické, tuba o obsahu 75ml, která relativně vystačí na dlouho. Tento krém mám na pracovním stole, čili stále při sobě a používám několikrát denně. 
Skutečně mohu potvrdit, že zajistí hloubkovou hydrataci, jemné složení, moc příjemnou vůni Bavlníku. Balení je též velmi povedené, nijak přehnaně barevné a překombinované. 

Za mě tento krém za stovku, co jsem jej pořídila já na Rohlíku stojí. 

A co Ty máš oblíbené nyní na ruce? Znáš právě krémy od Kneipp?

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥

Jak trávíš dnešní pátek? Máš nějaké speciální plány na víkend vč. Silvestra?


My se dnes vracíme z hor, tak právě balím.


Měj krásný a pohodový den.





4 komentáře:

  1. Eriko, to je zajímavý tip. Od Kneippa jsem nic na ruce ještě neměla...
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, já mám teď načatý krém z adventního kalendáře Balea a přítel Avon Care a oba jsou super. Jsme docela spotřebitelé na tento typ produktu a po tomhle krému se rozhodně podívám, vypadá skvěle. Dnes jsme likvidovaly suť na baráku a na Silvestra tradičně hostíme naše přátelé, zítra by měl dorazit nákup z Rohlíku a já budu dělat zapečené jednohubky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, hlavně ta vůně je naprosto luxusní. Spíš jako krém na ruce jsem jej vymazala na tělo. 🙈

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...