středa 31. ledna 2024

#Recenze Calvin Klein Obsession

AHOJ HOLKY, 
jak se dneska máte? Moc vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. 
Opět jsem si na doporučení Lucky - Šmajdy pořídila novou - další vůni od Calvin Klein. A povím vám, ta se tedy povedla. 
Vůně je to kořeněná, silnější, sofistikovaná, žádný mainstream v to nenajdete, za což jsem neskutečně ráda. Kupovala jsem jí na doporučení, jelikož Šmajda říkala, že je to silnější vůně, kterou má spojenou s jednou moc příjemnou událostí - živ. situací. 

Tak jsem si řekla, že do toho půjdu, objednala jsem ji na Elninu, ve velikosti 100ml, které vyjde na neuvěřitelných 564,- Kč. Což je krásná cena, na to jaký skvost se v lahvičce ukrývá. 

Balení nic moc, to se nepovedlo, docela takové "obyčejné" až nudné. Myslím si, že by si vůně zasloužila rozhodně lepší flakonek. 
Vůně má tak střední výdrž, vydrží mi krásně vonět celé dopoledne, ale nosím ji stále s sebou v kabelce v atomizéru. 

Dostávám na ni pochvaly, nejvíce tedy od mužů. 

Silná, řízná, výrazná vůně, která podtrhuje současné zimní období a velmi mi sedí. Dokonce se jí občas navoním jen tak doma, když okolo ni v koupelně projdu. Což zcela běžně např. s Chanel vůněmi nedělám. Ty si logicky šetřím. 
Ale ráda bych dodala, že není přehnaně ostrá, jsou v ní lehké, sladké tóny, které by jako by vůni zakulacovaly. Vážně jsem si z této vůně "sedla na zadek", protože jsem nečekala, takovou sílu a kvalitu, co do složení vůně. Ovšem, můj popis je můj, tedy individuální, proto že sedí takto mě, kdy se v ní nejraději koupala, neznamená, že na každé z nás bude vonět stejně. 

Zde je oficiální popis vůně:

Orientálně-květinová vůně pro ženy

Osvěžující zelené tóny, mandarinka a bergamot v opozici se sladkou vanilkou vás přivítají ve hře vůní. Úvodní tóny se prolínají s akordy exotického koření, jasmínu, květu pomerančovníku a s tóny hřejivého santalového dřeva a vetiveru. V závěru vás okouzlí vůně drahocenného kadidla, pižma, esence mechu a vůně jantaru. K tomu, abyste se stala posedlou vůní parfémované vody Calvin Klein Obsession stačí málo. Díky této vůni se stáváte rázem centrem pozornosti. 
Tak popis naprosto sedí, vůně je skutečně podmanivá, posedlost zatím nepozoruji 😅- a složení je typické mému nosu lahodící. 
Za mě je to NAPROSTO STRHUJÍCÍ LACINÁ VŮNĚ, nikoli LASCIVNÍ, vysoce intenzivní a zaujme snad každého. 


Tato vůně má u mě vysoké místo v žebříčku parfémovaných vod Calvin Klein, a že jsem jich vyzkoušela opravdu spousty. Na Euphorii a Ethernity nedosahuje, protože je to jiná vůně, ovšem v této kategorii rozhodně válí.  Za mě tedy pecka a díky moc Šmajdo. ♥
A jaké vůně Calvin Klein máš v oblibě Ty?

Moc děkuji za to, že jsi článek dočetla až sem a za celkovou pozornost mému blogu, který letos bude slavit již 10 let od jeho založení. ♥

Přeji Ti pohodovou středu.  

pa E. 



3 komentáře:

  1. Děkuji, já poslední roky nějak velmi často, prakticky stále nějakou mám doma. Krásný den přeji. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, já nemám Calvin Klein parfémy ráda vůbec, vůbec mi nevoní, ale miluju jejich spodní prádlo.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...