pondělí 29. ledna 2024

#OBLÍBENCI za poslední měsíc 2023



AHOJ HOLKY, 
přeji pěkné, leč trochu mrazivé ❄️pondělí. Moc vás vítám u oblíbenců za poslední měsíc roku 2023. Ano, zároveň se DOPŘEDU OMLOUVÁM, za zpoždění, jsem si vědoma toho, že je konec ledna. 
Asi vás nepřekvapí, když zde musím zmínit čaje, a to přímo z adventního kalendáře SonnentoR, který byl moc fajn. Denně jsem si je vařila. 
Krém na ruce a i tělo v mém případě od Kneipp byl naprosto skvělý, jen jsem jej již dopotřebovala. Skvělá míra hydratace a fantastická vůně. 
Další radosti byly z mého druhého adventního kalendáře Balea, který jsem dostala dárkem od mé kolegyně a kamarádky Blanky. 
Oblíbenou vůní, nebo spíš EDP po kterém jsem sahala a téměř taky dopotřebovala byl TM Angel. Typická, silná a pro mě sofistiková vůně. Používám ji od té doby, co ji uvedli na trh. Čili pro mě to není žádný mejstrým. 🤣. 


Nevím proč, ale prakticky nebyl den, kdy bych si nepustila jednu píseň od tohoto mistra, Karla Kryla. 
Prakticky celý prosinec jsem nosila tuto sadu s křišťály, která je pozlacená a pořídila jsem si já sama sobě, na jaře letošního roku. 
Prakticky hned, co jsem začala testovat tyto tří nová séra od značky Mixa jsem si je oblíbila. Proč, protože se dají mimo jiné skvěle vzájemně kombinovat, ale více píši v samostatné recenzi. 
Maybelline řasenky umí, i tato je naprosto parádní. Má malinkatý, přitom velmi precizní kartáček, nedrolí se, nepadá nikam. Je černo černá a moc mi vyhovuje. Great Lash maskara dělá krásné dlouhé a natočené řasy. 
Mandarinky či Klementinky, bych mohla jíst na kila a taky tomu tak bylo. Prostě k tomuto ročnímu období neodmyslitelně patří. 
Toto devatero jsem si půjčila z IG, jelikož mě skutečně oslovilo a snažila jsem se je připomínat, co jen to šlo. 

Vínové, červené nehty, to je moje barva. Moc jsem si tentokrát užívala krásný tvar a i delší provedení. Jak mám velkou tlapu, tak mi opticky alespoň prodlouží a dělají ji hezčí. 
Neznám lepší krém na ruce než je Loccitane, nejradši mám tento hutnější s obsahem 20% bambuckého másla. 
Nosím ho stále v kabelce a nyní s ní i Juicy Bomb lesk značky Essence, který jsem si sama pořídila, ale je tak skvělý, že jsem jej dostala i od Hani. 
Mysli, nejraději mám ty na způsob granoly od Emca, pravidelně je nyní baštím. 

Na horách jsme začali cvičit krátké workouty. 
BLOGILATES YTB.Snaším se v tom pokračovat, sice aktivita by mohla být větší a cvičení četnější, ovšem i toto se počítá. 


No a tímto bych zakončila prosincové oblíbence. Nic více mě nenapadá, s čím bych se tady s vámi podělila. 

A jak jsi na tom ty, které produkty jsi si nejvíce oblíbila?

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥


8 komentářů:

  1. Ráda jsem se podívala, mám tyhle přehledy ráda, najdu v nich mnohdy inspiraci nebo utvrzení, že i jiní mají rádi to co já :o)
    Děkuji za návštěvu na mém blogu a přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná fotoreportáž. Miluji parfém Angel))) Jak můžu, tak si ho kupuji. A momentálně ujíždím na francouzských krémech a sérech Langé.
    Přeji hezký pracovní týden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, víkend utekl velmi rychle. 🤣👍 I Tobě přeji krásné pracovní dny. ♥

      Vymazat
  3. Eri, čajový adventní kalendář (v mém případě tedy kalendáře) mne taky provázel celým prosincem. A mandarinky můžu taky - teď v zimě si je hojně nosím do práce na sváču. Z kosmetiky to je asi krém Astrid Rose 55+ - měla jsem ho na testování a už jsem si koupila další.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, tak to je dobře, že ti Astrid sedl. Já cokoli s vůní růží příliš nemusím. Mám nové čaje. Pošlu fotky, jestli bys je nechtěla. ☺☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, od Muglier miluju Alien, přiznám se, že Angel ani nevím jak voní. Roky jsem nepoužívala nic jiného než Alien a navázala díky ní nejedno přátelství v prostředcích hromadné dopravy. Adventní kalendář jsem také dostala a ještě z něj nějaké produkty čekají než na ně dojde. Z čajů piju nejvíc Leros urologický a Sonnentor Ženský čaj, ale když pominu ty bylinné tak mi dělala společnost hlavně zimní dvojice od Teekannee.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, krásný dnešní den přeji. Jj Aliena jsem také párkrát měla, je jiný, ale moc super. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...