úterý 16. ledna 2024

#recenze solid skin care

AHOJ HOLKY, 
přeji pohodový dnešní den. Tuhá mýdla mám obecně ráda. Spíš než na mytí rukou tak na čištění obličeje a těla. 👍❄️
Avéne - tuhé mýdlo vhodné pro atopickou pokožku , určeno pro extra suchou pokožku na tělo, tvář i ruce. 
Na začátek zmíním, že oba tyto produkty jsem pořídila na Alze, zcela neplánovaně v akci. 
Avéne kostka mýdla s bambuckým máslem 100g mě vyšla na 180,- Kč. Již jsem obdobnou variantu měla a byla jsem velmi spokojená. Používala jsem na čištění obličeje a těla. Toto jsem brala pro DM, na atopickou pokožku. 
Tuhá mýdla nemusí vždy vysušovat, tomu tak již není. Toto to např. vůbec nedělá. Naopak vyrovnává ph pokožky, chrání ji, zjemní a bojuje s atopickým ekzémem. 
Naprosto krásně jemně voní, nedráždí pokožku, hezky pění, skvěle se dá používat i na tělo, to jsem zkoušela nyní nejčastěji. 
Jelikož pánové - nyní prominou, se obecně celkem neradi "mažou", ruce, nejen ruce mají velmi suché, tvoří se šupinky, nebo dokonce může i kůže sem tam prasknout. Donutit je namazat si ruce, je kolikrát nadlidský výkon. Proto jsem za toto mýdlo velmi ráda!!
Pokožka na rukou se skutečně během dvou dnů výrazně zlepšila, přestala být suchá, mdlá a nesvědila. 💪💪 Ideálně mít toto mýdlo všude tam, kde si myjete ruce. Což úplně není tak reálné, ale zapřemýšlím.  

Ideální pro atopiky, jako univerzální mýdlo, na tělo, tvář a ruce. Líbí se mi, jak rychle účinkuje a skutečně léčí. Svědění rázem opadlo a i šupinek bylo najednou čím dál tím méně. 
Za mě je to skvělá kosmetika, nejen pro atopiky. Mýdlo dlouho vydrží a již jsem objednala druhé, aby bylo i na chalupě, kde se rukama pracuje nejvíce, protože krbová kamna na dříví. 
Uriage - tuhé čistící mýdlo s bambuckým máslem a obsahem termálních vod jsem začala používat já na ranní čistění obličeji. 
Musím říct, že konzistence mýdla je trochu hutnější, nebo "mastnější", jak obsahuje opravdu vysoký podíl bambuckého másla, naprosto fantasticky 
Voní po bambuckém máslu, ale velmi jemně, nevtíravě. Je ideální na všechny typy pokožky. Udržuje rovněž ideální ph pokožky, kdy jí tím chrání. Na toto zimní - chladné období je ideální. 
Tato kostka čistícího mýdla na tělo, ruce, ale u mně primárně na obličej vyšlo na 145,- Kč, kdy kostka váží 125g. 
Obě tyto značky znám, oba produkty jsou skvělé, na čistění, jemnější a šetrnější péči pro citlivou až dětskou pokožku. Vlastně je to multifunkční produkt, na tělo, tvář a ruce. 
Pění, nevysušuje, k pokožce je jemný a skvěle o ni pečuje. Navíc, Uriage kostka extra vyživí. 
A co ty říkáš na tuhá mýdla? Kterou značku preferuješ?

Moc děkuji za Tvou pozornost a přeji krásný úterní den, zase trochu přituhlo...❄️☃️. Přes noc napadlo trochu sněhu. Tak hlavně neuklouznout na náledí. 👍


Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥


4 komentáře:

  1. Tuhá mýdla doma používáme, ale vlastně jen na ruce (a to ještě na střídačku s tekutými). Roky jsme používali to, co zrovna manžel fasoval v práci, což bylo většinou Palmolive. Se setrvačnosti ho kupuju dál :). i když teď zrovna používáme mýdlo od Avonu, které jsem od někoho dostala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atopický záležitosti si hold žádají speciálnější péči a tyto obě náramně sedí. Já mám ráda tuhá mýdla např. kdysi krájená od Manufaktury, ale ty se snad již ani neprodávají. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, mě na tuhá mýdla moc neužije. Doma většinou nějaké je a to používám na čištění štětců, ale jinak nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na čištění štětců jsou fajn, to je pravda. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...