úterý 2. ledna 2024

#ShoppingTime No. 59



AHOJ HOLKY, 
přeji vám krásný první pracovní den NOVÉHO ROKU 2024. Vím, že tento článek nebude již tak aktuální, jelikož jej vydávám se svým zpožděním..., ale jdeme na to. 
Od Rohlíku, jsem asi jako každý dostala vánoční dárek a to tyto prima ponožky. Jelikož jsem měla již druhé, podělila jsem se o jedny s dovolením 🫶🙏 a darovala je Sabče do vánočního balíčku. 
Přišlo mi to jako milý prezent, když jsme první ponožky vybalili, tak DM říká, je to jsou fusky s banánem..., jako že ho nejím, tak aby mi nevadilo je nosit. Nakonec jsme rychle poznali, že je to stylově, jak jinak rohlík. 
To jen tak na úvod, ponožky vesele nosím, jsou příjemné, velikost mi také sedí. Takže ještě jednou díky Rohlíku za dáreček a super služby. 
No a právě spolu s nákupem jsem vybalila kromě ponožek i ostatní věci. 
2kg českých jablíček, moc dobrá, kupuji pravidelně. Šlehačku a čerstvé mléko A2 v akci. 
Opět jsem vzala místo ledového salátu Špičaté zelí, ale to jsem narazila, toto miniaturní, doslova třetinové, oproti tomu, jak jsem jej ještě před měsícem kupovaly, vyšlo na 70,- Kč. Nejdražší zelí mého života, no příště snad raději budu volit mou oblíbenou Rucolu. 

Taky jsem vzala jednu svou oblíbenou aviváž, modrý Lenor, prakticky nekupuji nic jiného. 
Nakládané okurky od Lázničky jsem snad nikdy neměla a tyto byly navíc v akci, za 70,-Kč, což je stále velmi vysoká cena. 
Zeleninový Yam Yam sushi set byl ten v 50% slevě, protože se musel zkonzumovat, což nebyl problém. Ráda jsem se toho ujala. 
Naopak do mrazáku jsem dala plátek - steak Tuňáka. Na Vánoce snad s rybami vybavena (Tuňák, Losos a Treska). 
Na Rohlíku jsem si prvně všimla sekce produktů Rossmann, tak jsem neváhala a trochu to prošmejdila a nakonec si vybrala jen tyto "nutné" produkty. Příště kouknu i na skincare, ne že bych jí měla málo. 
Ústní voda, zubní kartáčky, sprcháč pro citlivou pokožku a suchý šampon pro blond vlasy. 
Od DM k Mikuláši 🤗, hřebíčkové Cigarillos a od kolegyň jsem dostala tuto krásnou Českou vánoční ozdobu a prasátko pro štěstí 2024. 
Degustační set Prosecc jsem brala na Rohlíku.  Vše byly dárky, ale mohla jsem si je rozdělit libovolně, což mi extra vyhovuje. 
6 ks 0,75l vyšlo na 1600,- 
Víkendový nákupy, hodně mléčných produktů a zeleniny jsem brala. 
A objevila jsem taky na Rohlíku sýr typu Tvarůžků = TVARGL, moc dobrý. 
Dort od Myšáka, velký věneček byl dárek. 
Pantofle pro DM byly "nutností". 
Ve stejném shopu tady naproti jsem pořídila i tyto asijské potraviny. 
Obří litrové balení kokosového mléka mi přišlo fajn, na větší vaření, rybí omáčku já určitě využiji a skleněné nudle mám ráda vlastně i samostatně. 
 A tímto bych ukončila mé týdenní nákupy. 


Doufám, že jsi měla hezký včerejší sváteční den a do Nového roku jsi vstoupila tou pravou nohou. Já mám dneska ještě dovolenou, ale bohužel pracovní povinnosti začínají tento "klid" atakovat.



Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥


4 komentáře:

  1. Zase prima nákupy))))
    Dostala jsem poukaz do Prosekárny od Ježíška. Nebyla jsi tam na kávě? Prý tam mají i krásné květinové dekorace. No, těším se))))
    Mně dneska končí vánoční volno. Počasí nic moc, tak jsme vyjeli do Thermalia prohřát si tělo.
    Přeji hezký víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, okolo Proseccarny jsem pouze procházela. Určitě voucher brzy využijete. My právě razime do Prahy a do práce. Poklidný den přeji. 😃😃

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, samé dobrůtky. Ponožky potěšili, jiné mi Ježíšek nepřinesl :-D a těch není nikdy dost. Ten velký věneček vypadá strašně dobře :-D je blbý koupit si dort sama sobě? Degustační set prosecca no to by byl boří dárek pro mojí tetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, musím Cukrárnu Myšák pochválit. Určitě stojí i za návštěvu samotná cukrárna, nádherné prostory. ♥♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...