středa 3. ledna 2024

#recenze současné maskary

AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešního článku, kdy vám chci představit dvě řasenky, které právě používám. 
Sephora Size Up řasenka jsem si pořídila na základě recenze. 
Řasenka slibuje dodání objemu a prodloužení řas. Mám ji tedy v mini verzi a voděodolné variantě. 
Řasenka má skvěle tvarovaný kartáček, takový ten tvar přesýpacích hodin mám velmi ráda. Vyhovuje mi, i přes to, že je trochu větší, ale naučila jsem se s ním manipulovat. 
Řasenka je černo černá, nedráždí oči, je skutečně voděodolná, jde normálně odlíčit dvoufázovým odličovačem. Jinak budete drhnout oko, to bych nedoporučovala. 
Je to stálá nabídka Sephory adá se pořídit různě ve slevách, jak jsem to udělala před časem já. 
Řekla bych, že největší efekt vnímám v zahuštění a celkovém pozvednutí řas. Jsou výraznější, hned při první vrstvě. 
Používám ji nyní denně a jsem s ní moc spokojená. 
Poslední dva roky jsem se naučila používat vždy jako druhou vrstvu voděodolnou řasenku, aby mi líčení vydrželo déle. Myslím si, že to i funguje, ale tako to dělá hodně zvyk. 
To, že má Maybelline skvělé řasenky všichni víme, ale jsem asi poslední člověk, který poprvé vyzkoušel tuto růžovou Great Lash. 
Co mě trochu překvapilo, byl kartáček. Je skutečně malinkatý, ale dobře se s ním líčí i spodní řasy. Celkově se mi s touto řasenkou dobře líčí. 
Řasy natočí, prodlouží a má krásnou černo - černou barvu. Vyhovuje mi moc. 
Snadno se mi s ní pracuje, jde lehce odlíčit, jen se mi prostě obtiskává na horních víčcích, zřejmě zrovna málo pudruji. 
Jde navrstvit, takže se s ní dá krásně vytvořit i výraznější look. Neslepuje řasy, krásně je oddělí a prodlouží. Nehrudkovatí, nedráždí mi oči. 
Za mě jsou toto dvě moc fajn řasenky. Používám je obě, první volím Maybelline Great Lash a pro lepší fixaci a výdrž použiji jednu lehčí vrstvu voděodolné Sephora Size UP. 

Obě mohu doporučit, pořídila bych si klidně znovu . 

Přeji hezký den, pro mě první pracovní v tomto roce. Právě jsem se vrátila do Prahy a mířím rovnou do práce. ☺ Jak ty to dnes máš? 

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥



2 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já mám nyní načatou řasenku Glam & Doll Volume od Catrice a je báječná za těch 120 Kč kolik stojí. Jinak pracovní týden jsem začala v úterý, ale celý den jsem žila v tom, že je pondělí :-D Tenhle týden mi zatím přijde takový utahaný a šedý, dnes se mi podařilo neskutečně zaspat, snad to bude zase lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, jsem ráda, že je pátek a že mám tzv. víkend "sama pro sebe". Měj pohodový večer. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...