neděle 11. února 2024

#Recenze- Balea micelární voda

AHOJ HOLKY,
přeji hezký neděli, moc vás vítám u dnešního článku, u recenze, která nebude příliš pozitivní. Po dlouhé době tady mám Balea produkt, se kterým si moje pleť prostě nesedla. 
Tuto micelárku mám doma již nějakou dobu, tuším od podzimu 2023, ale došla řada na ni až nyní. 

Micelární voda je určena pro odlíčení i voděodolného make-upu a je dvoufázová. 
Má mít blahodárný účinek na pleť díky obsahu oleje a, je vhodná pro nositelky kontaktních čoček.
 Je bez parfemace a neměla by dráždit pleť, ale naopak ji zklidňovat. 
Pleťová voda, odličovač očí a čistič v jednom, tak to jsou účinky této micelární vody. Což o to, ona skutečně odličuje, poradí si vlastně i voděodolnou řasenkou, nedráždí v očích, což mě mile překvapilo, a to chválím. 
Ovšem, mou pleť dráždí takovým způsobem, že se mi hned druhý den po použití a to opakovaně udělaly pupínky. 
Když jsem micelární vodu vysadila ,pupínky se již neobjevily, naopak se zahojily.
Jak jsem zmínila, produkt je to olejový, dvoufázový, tedy musí se před použitím řádně protřepat, to vše jsem dělala, ale vždy se objevily pupínky. 👎
Za mě tedy BOHUŽEL, opakovaně jsem této micelárce dávala šanci, vždy sice odlíčila, odstranila všechen make-up, ale PODRÁŽDILA MI PLEŤ. 
Mrzí mě to, ale tento produkt se s mou pletí nesnese a proto dávám pryč. 
Měj hezkou, leč docela ponurou neděli. Já se nějak nemůžu dneska k ničemu dokopat, ale musím ven, chci zajet něco vyřídit na Smíchov, tak snad za chvíli naberu energii. 
Ale ty máš doufám, prima víkend. 

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥

8 komentářů:

  1. Eri, tuhle micelárku jsem v DMku ani nezaznamenala. Ale je fakt, že já jsem si nějak neoblíbila dvoufázové odličovače, takže po nich nekoukám.
    Dneska je počasí tak zalézt s horkým čajem a nějakou prima knížkou pod deku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, vím že používáš Isanu, odličovač, který si chválíte. Budu muset taky vyzkoušet. Dneska je o poznání lepší počasí. ☺♥ A taky nálada. Měj krásný den.

      Vymazat
  2. Ne vždy nám vše sedne))))
    My byli včera na masopustu, dneska jsem pekla, vařila, byla na kosmetice a pak odpočívala. Na nějaké procházení v dešti to fakt nebylo.
    Přeji hezký týden. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, nad kosmetikou také přemýšlím, že se zase objednám, ale kadeřnice má prioritu. ☺ Masopustní rej jsem na IG zaznamenala. Já byla včera velmi pasivní. Prima dnešní den přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já se přiznám, že mě celkově dvoufázové micelárky spíš děsí. Od Baley jsem zkoušela nějakou růžovou a byl to taky totální průser, to nebylo dobrý absolutně k ničemu a už vůbec ne na pleť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, já do toho nevkládala velké naděje. Kdysi mi nesedla ani GArnier, když přišla s novinkou. Krásný den přeji, vítejme jaro. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...