pondělí 12. února 2024

#WishList New 2024

 

AHOJ HOLKY, 

moc vás vítám u dnešního článku, který je vlastně takový speciální. 
Wishlist si píšu celkem pravidelně, nebo pár jich tady mám. No ani nerekapituluji, co se mi splnilo, co jsem si pořídila. Ale vždy jsem s rokem, co minul spokojená. Vlastně stále něco nového do svého života pouštím. Snažím se cestu života přijímat tak, jak velí Boží ruka, ale není to vždy snadné a ne se mi to vždy daří. 
No ale abych se dostala k tématu tohoto článku. Tento rok 2024, krom toho, že mi bude již 40let, tak bych si "ráda" pořídila, nebo by mi udělalo velikananánskou radost, kdybych dostala např. dárkem. 


KOVBOJSKÉ BOTY NA KUBÁNSKÉM PODPADKU, jako nosí DG (David Gahan - frontman Depeche Mode), viz obrázek nahoře. Ano kovbojské boty bych nosila úplně nejraději, nešetřila bych na nich, aby byly precizně ušité, z dobé kůže a seděla na noze, jako ulité. Vím, že je to vyšší investice, ale vyplatí se mi do bot investovat. 
Asi nejlepší barvou pro mě by byla vínová, tmavě granátová barva. 
A máme tady i něco praktického a méně finančně nákladného, jako je např. rýžovar. Skvělá věc, když to člověk umí. Měli jsme na Letné a byla to parádička. Sice je to další "krám", tedy spotřebič do kuchyně, ale vím, že bych jej využila. 





Nový toustovač, tak ty bych brala rovnou dva, jeden domů na Střížkov, kde mám velmi starý model, má poškrábanou teflonovou úpravu, ale stále slouží. 
No a druhý na chalupu, kde je obdobná situace. 😅

Nové povlečení a ne jedno bych potřebovala, jako sůl. Poslední na dvoulůžko jsem si pořídila snad před pěti lety, jinak je mám staleté a je to znát. Ostuda jsem. 

Nějaké jemné barvy, spíš pastelové, nebo neutrální, ale hlavně z příjemného a kvalitního materiálu. Též vím, že do povlečení se vyplatí investovat. 

Baret - myslím si, že by mi i slušel. Čepice sice obecně vůbec nenosím, ale to bych brala vážně jen jako módní doplněk. 
Ráda bych někam vycestovala po Evropě, věřím, že se mi to brzy vyplní. U moře jsem nebyla snad 7 let. 


Ale speciálně bych se ráda pořídila do OLOMOUCE. 


A TELČE. 

Ráda bych se trochu kulturně vyžila a šla na balet, ideálně na Labutí jezero (toto je pouze ilustrační foto), nebo do divadla, na nějakou klasiku. Vybrala bych si asi Stavovské divadlo a nebo Studio Dva či můj milovaný Švanďák. 
Další materiální věc (když pominu PRADU, která je má VYSNĚNÁ), která by se mi možná mohla vyplnit k narozeninám je kabelka značky Poléne, na tu si myslím již tak tři roky minimálně. 

A to by bylo asi vše. Nic jiného mě v tuto chvíli nenapadá. 


A co ty, by sis letos ráda pořídila, co by ti udělalo největší radost?

Hezký pondělní večer přeji. Už zaklapávám NTB a jdu do postele, zítra mě čeká práce. Dneska jsem si užívala doma a flákala se tady u blogu a doháněla resty. Byl to moc fajn den. ☺

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥




4 komentáře:

  1. Eri, já ti ani nějaké zvláštní, vysněné přání nemám. Možná nové trekové kalhoty s odepínacími nohavicemi - třeba nějaké značkové (ale staré ještě slouží, takže nové zatím moc nesháním). A ráda bych na zájezd spojený s turistikou do Skotska nebo třeba na Madeiru, Kanáry nebo Menorcu (mám už je v CK vyhlédnuté). Jenže manželovi stávkuje kyčel, takže plnění tohoto přání se zatím odkládá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, to jsou moc pěkné cestovatelské plány, jistě se brzy vyplní. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, to je pěkný seznam. Povlečení za sebe mohu doporučit Matějovského, je sice drahý jako mrcha, ale nesmrtelný. Máma doteď povléka povlečení, co já měla jako dítě. Super levný toastovače má Lidl, jakože doslova za hubičku, tak na chalupu by třeba mohl stačit. A s tou Polene tě plně chápu, mně se hrozně líbí taková ta jejich velká kabelka, ale já nejsem zvyklá za kabelky utrácet a přijde mi to trochu zbytečné čili si jí nejspíš nikdy nepořídím :D Já se přiznám, že jsem na údržbu věcí flink a je mi pak líto do čehokoliv víc investovat. Boty mám věčně od bahna a okopaný, kabáty věčně od psa nebo od kočky, kabelku vždycky někam mrsknu děj se vůle boží :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, díky moc za tip, do Lidlu koukneme. Action mě láká i kvůli jiným drobnostem. ☺ Já na ty kabelky byla holka od jakživa .. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...