sobota 24. února 2024

#Recenze - ISANA Sprej na vlasy pro efekt plážových vln



AHOJ HOLKY, 
moc tě zdravím a přináším recenzi s OBJEVEM, co se týká úpravy alespoň mých vlasů. Díky tomu, že Rohlík do svého sortimentu zařadil produkty Rossmann, tak jsem si již kousků pořídila. 


ISANA Sprej na vlasy pro efekt plážových vln- mě zaujal již na první pohled. Hned jsem se tak trochu zasnila a řekla si, že si začnu trénovat a užívat pocit letní dovolené, již nyní. Sprej jsem tedy objednala. Již jsem dva takové měla. Jeden od Welly z její profesionální řady byl super, Balea už tak skvělá nebyla. Ovšem, ovšem, tento levný sprej Isana je BÁJEČNÝ. 


Sprej lze aplikovat do vlhkých vlasů a nechat je tak samovolně uschnout, vytvoří trošičku krustu, která jde ale velmi snadno rozčesat, třeba i jen prsty. Navíc vlasy nabydou na objemu a mě prodlouží proces mytí o jeden den, což je naprosto báječné. 




Jinak malé upozornění,  na Rohlíku mají vyobrazeno jiné balení, je to trochu na první pohled zavádějící, ale píší to tam, že obrázek je ilustrační.
Sprej na vlasy s mořskou solí pro vykouzlení stylové měkké plážové vlny.
ukázka vlnek 

 Zaručuje matný a zvlhčující efekt. Ano - potvrzuji, matný finiš má, možná se vám bude zdát, že vlasy vysuší, ale to bych úplně neřekla, spíš je obalí, jako když jsou přímo vytažené z moře. 😇

Toto 200 ml balení vyjde na 50,- Kč, což je naprosto krásná cena. Ovšem lahvička je hodně odfláknutá, nelíbí se mi ani za nic, modrá,  ilustrační je mnohem zajímavější a lákavější. Dost možná nezaujala mě, protože žlutá není moje barva. Ale není to vůbec o balení, etiketě. Lahvička je funkční, produkt prakticky neubývá a střička stále funguje. 

Použití:

Nastříkejte do ručníkem vysušených vlasů, rozčesejte a nechte volně uschnout.


Vlasy si nejčastěji nechávám proschnout, ideálně zamotávám do volnějšího drdolu, nebo i copu a potom jsou teprve krásné a hlavně drží, drží mi celý den. 
ukázka vlnek II.

Nechávám působit přes noc, nebo přes den, když jsem např doma. 
Za mě je to snad poprvé, co mi vlnky, ledabylé, přirozené, ve kterých se cítím dobře a hlavně to NEZABERE ŽÁDNÝ ČAS A FOUKÁNÍ, NATÁČENÍ, drží. 

Lehkou krustičku na vlasech snesu, není mi to nepříjemné, díky tomu mi vlnky a tvar účesu hezky drží a nemusím si mýt vlasy tak často. Za mě je tento vlasový sprej VELKÝM OBJEVEM A MILÝM PŘEKVAPENÍM. 
Tímto bych chtěla Isanu a Rossmanna velmi pochválit a poděkovat, že takový PERFEKTNÍ produkt na svůj trh - do oběhu dali. 


A jaký vlasový produkt na styling máš v oblibě Ty, na který sázíš??
ukázka vlnek z boku
A poslední foto, ze včerejšího dne. 

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥

Zároveň děkuji za zapojení se do soutěže, kterou dnes, nebo nejpozději zítra vyhlásím. 


Dneska mě čeká VELKÝ DEN = koncert DEPECHE MODE. 🖤🫶🤍



6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    tak o obdobnom produkte už premýšľam dlho, vyzerá na vlasoch super, len neviem, či práve tento produkt u nás zoženiem. Od Baley neodporúčaš?
    Pa, pekný víkend Ti prajem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, Balea bude mít jistě také takový produkt, ale sama jsem nyní nezkoušela. Pokud bys nesehnala, mohu poslat tento. Sama si budu ještě dokupovat. ♥

      Vymazat
  2. Eri, lahvička se mi moc nelíbí, stejně jako tobě. Po vlnách moc netoužím, tak tenhle produkt asi vynechám.
    Doufám, že sis koncert užila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáni, čekám "netrpělivě" na tvou volbu Zásilkovny. ☺♥ Gratuluji k výhře.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...