čtvrtek 15. února 2024

#recenze - Organic Shop Raspberry & Sugar jemný tělový peeling


AHOJ HOLKY, 
přeji krásný čtvrtek. Moc Tě vítám u dnešní recenze. 

Tento tělový - sprchový peeling mám doma celkem dlouho, pořídila jsem v nějaké akci na Notinu za moc prima cenu. 
Raspberry & Sugarjemný tělový peeling 250 ml kalíšek - menší velikost mě vyšel na Notinu na 80,- Kč.
Tato značka Organic Shop mě celkem dlouho oslovovala a vyskakovala na mě v různých reklamách, ale nechala jsem se zlákat, až když jsem mi tělové peelingy docházely. Nevím jak ty, ale já příliš velkou spotřebu nemám. 
Popis:
Voní jako ten nejlahodnější ovocný dezert s čerstvými malinami, avšak místo vašich chuťových buněk potěší vaši pokožku. 

No tak bych já tedy vůni NEPOPSALA, voní velmi sladce, jako tuti fruity, což není zrovna můj šálek kávy, ovšem tuto silnější vůni jsem cítila pouze při prvních dvou použitích, jako kdyby parfemace byla v prvních vrstvách. Tomu nerozumím. Ale není je vůně jemná a příjemná, což mi velmi vyhovuje. 


Jemný tělový peeling Organic Shop Body Scrub Raspberry & Sugar zbavuje pokožku odumřelých kožních buněk, zlepšuje její strukturu i vzhled a zanechává ji dokonale hebkou na dotek.

Ano, co se týká jeho vlastností a schopností obrousit starší, suchou a nepotřebnou pokožku je DOBRÝ. Má taková jiná zrníčka, nepřirovnala bych je vyloženě k cukrovým, ale rozpouští se hezky a pokožka je po použití jemná, hladká. Používám, nebo se o to snažím používat pravidelně před nanesením tónujícího krému. Co bych ještě dodala, že NEVYSUŠUJE POKOŽKU. 

Vlastnosti:
zanechává pokožku dokonale jemnou a hebkou - ANO, MOHU POTVRDIT
dodává pokožce výživu a zlepšuje její vzhled - nepozoruji
zbavuje pokožku odumřelých kožních buněk ANO, MOHU POTVRDIT
krásně pokožku provoní ovocnou vůní - prima jemná vůně 

Složení:
obsahuje 99, 54 % přírodních ingrediencí
organický malinový extrakt – vyživuje pokožku, zlepšuje její vzhled a strukturu
přírodní cukr – obnovuje pokožku, zbavuje ji odumřelých kožních buněk
bez SLS a silikonů
No a nakonec zmíním balení, kalíšek je plastový, který se mi hůř zavírá, tedy dbát na precizní dovření, aby produkt nevysychal. Občas se mi stalo, že zůstalo víčko pootevřené, ale to přikládám své nešikovné a neobratné manipulaci. 
Kalíšek je krásný, etiketa hezky zpracovaná. Hned na první pohled produkty zaujmou. A jelikož jsem milovník malin a malinové vůně, nemohla jsem právě této variantě odolat. Ale, autentickou vůni malin nepozoruji, však parfemace není špatná, tedy po tom, co se její intenzita po prvních dvou použití velmi snížila. 


Nevím, jestli znáš produkty této značky, pokud ano, budu moc ráda za Tvůj tip a doporučení, co bych mohla dalšího ozkoušet. 


Dneska je úplný jarní den a od neděle pociťuji začátek pylové sezóny. 🙃😆
Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥

4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, Organic Shop scruby znám. Za mě je to takový průměr, za pozornost však určitě stojí jejich tělové krémy, ty jsou ovšem k sehnání hlavně online, jedná se o řadu Body Desserts.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, mě hrozně oslovil ten obal, něco mi připomíná, jinou značku. Konzistence je také taková "zvláštní", ale jinak moc fajn. Plní, co mají. Krásný víkend kočko přeji. ☺

      Vymazat
  2. Eri, já od této značky nic neměla. Na maliny slyším taky (hned po mangu :D), ale nelíbí se mi kelímek (přijde mi jak od matesů v oleji, rozdíl je jen v etiketě ;-)).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně, tak to je gól, mě se právě hrozně líbí ten obal. 😆🙃🤗. Prima víkend přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...