středa 14. února 2024

#Shopping2024 V.

AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešního příspěvku, který začnu výhrou na IG. 
Na stránce Tesori d Oriente jsem před Štědrým dnem vyhrála tuto sadu, respektive jsem přesně nevěděla, o jakou sadu jde. 
Je to krásná výhra, o tom nic, ale komunikace se zastoupením Tesori CZSK byla dost bídná. Týden trvalo než reagovali na svou výzvu. A balíček mi dorazil koncem ledna. 
Dárková, plechová krabička již u mě našla uplatnění a to, že jsem ji shledala jako ideální, přendat si do ni část dekorativní kosmetiky. 👍Zelená varianta Forest ritual voní moc příjemně. 
Na Rohlíku jsem si pořídila konečně zelený - sypaný čaj. Již několikrát jsem jej měla v košíku, vybraný, ale pořád se mi nepozdávala cena, oproti kvalitě, no až asi na po páté jsem jej opravdu objednala. 
Gun - powder by měl být silný, zelený, pro mě vícenálevový čaj. Je fajn, ale zatím více k němu dodat nemohu. Doufám, že mi dlouho vydrží. 
Bylo potřeba doplnit minerálky, nejraději kupuji a také piji Magnesiu ve variantě jemně perlivá. 
Rohlík má u mě plusové body za svou Rossmann nabídku. 
Malý nástěnný kalendářík jsem tam našla úplnou náhodou a byl za krásných 30,- Kč, to mě potěšilo ještě více, bylo jasné, že bude můj. 
Covid test spíš do zásoby, ani jsem jej nakonec nepoužila. 
Isana vazelínu, už jsem po nějaké pokukovala a nakonec vyhrála tato varianta. 
Prokudent produkty nejsou vůbec špatné a tyto kartáčky mám již podruhé. Velmi mi sedí. 
Dál jsem si brala dvou balení Bio tofu, malé bramborové ňoky - oboje ve slevě. Kunín bílý jogurt a bez jejich zakysané smetany snad ani neumím fungovat. Je naprosto skvělá. 
Dál jsme ještě kromě wc papíru brala vatové štětičky do uší a dětské, tuhé mýdlo. 


A v Penny měli v akci Lenor, tak jsem vzala hnedka dvě modré verze. Jinou prakticky ani nekupuji. Prostě mi vyhovuje - voní nejvíce, a jaké aviváže máš nejraději Ty?
DM ví, že mám ráda kávu a čaje. Tak mi dva sypané černé čaje dal. Část jsem si nechala v Ledečku na chalupě a polovinu vzala s sebou do Prahy. 

Sáček vlevo, černý čaj přímo dovezený DM z Číny, z jeho pracovních cest. Výtečný, ale ani Oxalisem Earl Grey nepohrdnu. 
Havajskou předemletou kávu jsem dostala jako bonus. Řekla bych, že je jemná a hodí se spíš na přípravu s mlékem. 
Ale co jsem si pořídila v nedaleké samoobsluze je Sir Winston Tea Green Tea Lemon, skvělý sáčkový zelený čaj, kde je delikátně cítit citron. Tak z tohoto čaje jsem nadšená. 
Lipton - bylinkový čaj padl snad za týden, tak moc mi chutnal a dělal dobře mému zažívacímu traktu. 

Saloos - česká značka, na kterou byla akce na Rohlíku, tak jsem ji využila. Volila jsem variantu ZELENÉHO JÍLU, pleťové masky, která je vhodná pro čištění, tonizaci pokožky těla, obličeje, ale i hlavy. 
V Bille jsem se ocitla úplně náhodou, neplánovaně výhodný nákup. Dokonce jsem se tam vracela podruhé, pro druhé balení Moët Chandon. Obě balení jsou samozřejmě dárkem k narozeninám. 
Běžně toto celosvětově nejpopulárnější šampaňské vyjde na 1500-1650,- Kč a já jej pořídila za 1000,- Kč. No a jelikož nás čekají hned dvoje kulatiny, tak jsem neváhala a druhý den doběhla pro druhé, kdy jsem měla ještě slevový kupon na celý nákup - 50,- Kč. 
A to bude moje milé pro tyto nákupy vše. Závěr píši již potřetí, protože se mi zřejmě díky nějakému šotkovi neuložil. 


Hezkého Valentýna jinak přeji. Já tedy tento svátek nijak neslavím, ale letos jsem dostala od milovaného srdce květinu, mému vkusu nejbližší. Dostala jsem Bodlák okrasný. 
Prostě DM je láska na celý život. 🖤🖤🖤
Moc děkuji za tvou pozornost, které si velmi vážím. Měj prima den. 

pa E.

4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, i tobě krásného Valentýna. ta sada od Tesori d´Oriente vypadá designově úplně skvěle, ale já zatím ty jejich silné vůně snesu maximálně v avivážích, v tělové kosmetice vůbec. Čajíky a kafíčka vypadají moc dobře, my teď v práci jedeme zlatou Lavazzu po dlouhé době a kolega si po dlouhé době přišel stěžovat, že je kyselá, což mě teda nepřijde. Inu naštěstí do konce týdne sáček doděláme a pak tu máme Mama Lucia od Lucaffé a tu mají rádi vesměs všichni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, k avivávážím Tesori se zatím pořád jen chystám. Zelený sypaný čaj mě neoslovil, nejradši mám asi jasmínové, nebo úplně obyčejné Vietnamské. Valentýnská kytička u Tebe vypadla velmi "pohádkově", obří..♥♥

      Vymazat
  2. Eri, ta kazeta Tesori vypadá krásně. Já zrovna používám sprcháč z této řady a mne vůně úplně neoslovila (má raději lehčí vůně, třeba nakyslé nebo květinové). Zelený čaj mám ráda - zrovna gunpower mi většinou chutná, zato alpské bylinky by nebyly pro mne (navíc ani nemají přebal :D). Aviváž používám hrozně málo, takže jsem už žádnou roky nekoupila - vyjdu s tím, co bývá v Glanc boxech (zrovna loni byla několikrát, takže mám ještě zásoby)
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Stáňo, Glanc box mívá fajn složení, plně chápu tu aviváž. O sprej ze setu si nyní můžeš zasoutěžit. ☺ Krásný víkend přeji. pa E.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...