středa 7. února 2024

#Shopping2024 IV.

 

AHOJ HOLKY, 
mějte prima den, hezkou středu přeji...., třeba i díky tomuto dnešnímu článku s nákupy. 
Wolken je e-shop, který se mi ukázal na IG a já tam vybrala pro DM černá, basic - sranda trika, jako takovou menší - částečnou náhradu, za jeden xMas dárek, který nevyšel. K tomu jsem mu ještě stylově vzala jeho nejoblíbenější pivo. Kterým je Radegast 10, což je asi nějaký "symbol", či znamení, jelikož jiskra mezi námi přeskočila právě na Teambuildinu, kde jsme byli v Luhačovicích, ale také na Pustevnách a sochy Radegasta. 

Překvapilo mě kvalitní zpracování - ušití, vysoká bavlna, i po vyprání se trika tváří velmi kvalitně, což jsem jen ráda. 

DM je velký milovník nejen pivního moku, ale také hry na kytaru a čtenář. Tak jsem alespoň vybírala trika. Na e-shopu mají opravdu neskutečně velký výběr. A nejedná se o žádnou spolupráci, vše jsem si platila a objednala sama. 

Nápisy mi přišly i vtipné, nositelné doma, na chalupě, ve volných chvílích. 


Sobě jsem ve slevě taky něco objednala, neodolala jsem. 
Jak možná víte, nebo nevíte, miluji Rockyho Balboa  a jednou vím, že se do Philadelphie podívám a po jeho vzoru vyběhnu schody ke knihovně. A vyfotím se s jeho životní sochou. 
Textilní taška mi doslova vpadla do nákupního košíku. No a za 119,- Kč jsem ji nemohla nevzít. Nápis mi přijde naprosto výstižný. 
Tátovi jsem spíš tak se zajímavostí vzala na Rohlíku tento parfém, nebo spíš parfémovanou vodu, pro mě naprosto neznámé značky. 
Flakon a balení až moc náhodně připomíná věhlasnou pánskou vůni značky Dior. Vůně byla překvapivě velmi vydařená, výdrž samozřejmě méně, ale táta si vůni pochvaluje. 
Izouškovi jsem musela doobjednat její pamlsky, na kterých si vytvořila doslova závislost. Objednávám tyto tubičky, které jsou ve skutečnosti krémovými doplňky stravy. Objednávám na Zoohitu. 
Prosím pěkně toto všechno, nebo spíš toto nic vyšlo vč. dopravy na 1280,- Kč. 
Na Rohlíku jsem si vzala od Isany náhradní náplň šampónu a kondicioneru v jednom, čehož jsem si všimla až když jsem produkty vyndala, ale ničemu to nevadí. Brala jsem hlavně z důvodu velkého balení, lačnosti vyzkoušet nějaký další nový produkt a i dostupné ceny. 

Za krásných 19,- Kč jsem si vzala masážní houbu, ještě uvidím, jak ji budu používat, jestli třeba ne na smývání masek. 

No a bohužel jsem musela zajít do Lékárny a pořídit si Nurofen Stopgrip, který je také na OP. Jelikož mi můj MOdafen došel, ovšem vydržel mi úctyhodnou dobu, přes rok. Ne že bych byla vyloženě nemocná, to v žádném případě, ani žádné nachlazení mě nepoložilo, jen bolest zad. 
Dárek, tvarohový dortík s pomerančovým krémem z Cukrárny Skála. Výborný, opravdu mi chutnal i přes to, že měl čokoládový piškot, který já tuze nerada. 
Baklava - další dárek pro Péťu. 
Emco mysli měli v Penny v akci, proto jsem vzala další balení "do zásoby". A nějak jsem měla vyloženě chuť na Tofu, toto uzené je slušně výrazné, netřeba již jakkoli dochucovat, alespoň tedy za mě. 
Druhý den jsem ještě zaskočila do Penny pro ovoce, ovšem nebylo nic moc, tak jsem si alespoň vzala mraženou zeleninu, kterou si udělám jen tak s vejcem a exotickou směs sušeného ovoce, které je ovšem přeslazené. I na mě, a to je co říct. 
Exotická směs navíc obsahuje sušený banán, který si vyprepraruji a potom dávám do bílého jogurtu, tam je sladká chuť naopak příjemná a žádoucí 👍. 
Kokosové mléko měli rovněž v akci, zrající sýr typu Tvarůžky také. Obnovující šampon značky ToDay jsem si vzala se zájmem, pokud mi bude vyhovovat, vezmu k němu i kondicionér. 


A tímto posledním výletem do nedalekého Penny bych zakončila dnešní nákupy. 

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥

4 komentáře:

  1. Eri, díky tobě si rozšiřuji povědomí o sortimentu Penny - já ho sice nemám extra daleko, ale v podstatě tam nechodím - nějak jsem si Penny neoblíbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já to mám nyní podobně s Lidlem. Prima den přeji. : ))

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, Wolken trička jsme objevili před Vánoci díky Haničce, která mi posílala tip, že tam brala nějaké dárky. Nakonec jsme tam brali tričko tchánovi a švagrovi, mají vážně pěkný výběr. Já mám vyhlídnuté to, kde Mona Lisa pije pivo, to je za mě úplně boží :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi vidíš, já byla nadšená jednak z výběru, ale i kvality materiálu. ♥ S ML jsou vtipná trika, je to takové vděčné téma - obličej. Krásný víkend měj. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...