úterý 6. února 2024

#Recenze Avon New ANTI WRINKLE SMOOTHING SERU RE 0,1% PURE RETINOL

 

AHOJ HOLKY, 

řeknu vám, že jsem již produktů, sér s retinolem vyzkoušela, prakticky vždy jsem byla velmi spokojená, ale toto je TŘÍDA. Je to trochu jiné sérum, jednak svou příjemnou a hutnější konzistencí a zároveň schopností - vlastností dostatečně ihned moji pokožku hydratovat. 


Toto sérum mám doma již od loňského léta, pořídila jsem si ho od Hani na její doporučení. 


Jedná se tedy o ANTI WRINKLE SMMOTHING SERUM RE S čistým 0,1% zastoupením RETINOLU. 

Balení je v plastové lahvičce, která má airpress systém s praktickou pumpičkou, kdy se krásně produkt dávkuje. Ze začátku jsem nanášela ráno i večer dvě pumpičky. Nakonec jsem to "omezila" na jednu ráno a dvě večer. 


Produkt je určen pro pleť od 25let se sklonem k tvorbě vrásek. Což všechny atributy naprosto splňuji. Dokonce věk o 15 převyšuji...😅. Jj zanedlouho mě čekají krásné kulatiny. Tedy já je vnímám, jako krásné. 


Sérum má světle béžovou barvu, konzistence spíše emulze a obsahuje čistý retinol. Proto pozor na citlivost tvojí pokožky. Pokud nemáš s aktivními látkami zkušenost, tak bych doporučila nanášet ze začátku tak ob den, ideálně na noc, aby si pleť zvykla. 


Moje pleť si toto sérum hned na první použití ZAMILOVALA. Jediné, co by nebylo od věci poznamenat, že Avon má prostě kosmetiku i co se týká skin care parfémovanou, a to není zrovna vhodné. Mě na to nikterak pokožka negativně nereaguje, ale setkávám se s názorem, že to klientkám vadí a proto si produkt nepořídí, což mi přijde škoda. 


Parfemaci tedy máme, konzistence séra - nebo za mě spíše emulze, která má i hydratační účinky jsem také zmínila. Sérum na mé pleti umí udělat vypnutější a plnější "dojem". Pleť je jasnější, čistějších linií a skutečně drobné vrásky dokáže potlačit, nebo vyplnit. 

Pozor na sluníčko, proto se doporučuje používat SPF faktor, alespoň tedy v denním krému. 


Za mě je to TOP RETINOLOVÝ PRODUKT, který mohu vřele doporučit. 

Balení má klasických 30ml a dá se sehnat v akci za rozumné peníze, já tuším platila něco okolo 350-400,- Kč. 

Vyhlazuje pleť, redukuje drobné linky a vrásečky a to nejen díky retinolu, ale také Oxa-Di kyselině. Garance viditelného zlepšení stavu pleti je do dvou týdnů, což mohu potvrdit. 

Jelikož používám ráno i večer, tak jsem skutečný první výsledek viděla snad po třetím probuzení. 

Toto sérum skutečně bojuje proti vráskám, je to skvělá skin care, skvělý retinolový produkt. Jemné vrásky, linky a vypnutí pleti s ním docílíš. 

Proto tato má recenze, proto mé VŘELÉ A JEDNOZNAČNÉ DOPORUČENÍ. Rozhodně si plánuji tento produkt pořídit znovu. 



A jaké ty máš zkušenosti s retinolem?


No a nyní přeji, už jen pohodový úterní den. 


Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥


4 komentáře:

  1. Já mám doma sérum s retinolem od Neutrogeny. Je příjemné, ale mám pocit, že nedělá úplně dobře pigmentové skvrně, která se mi před časem udělala pod okem, vzdor používání denního krému s pH faktorem. Tak jsem ho na chvíli vysadila, ale ještě to asi zkusím, protože jsem s ním jinak byla hodně spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, právě Neutrogena má speciální řadu na pigmentové skvrny, ale pokud nesedí, raději vysadit. ☺ Nebo mě ještě napadá, že mám dobrou zkušenost s vitamínem C.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, tohle sérum miluje moje babička a to už je jí přes 70 a nedá na něj dopustit.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...