neděle 4. února 2024

#Spotřebováno za leden 2024

AHOJ HOLKY, 
přeji hezkou neděli, a moc vás vítám u prvních spotřebovanců letošního roku. Jak jsi trávila první únorový víkend??
  • Začnu pěkně produkty z adventního kalendáře Balea - Sprchový gel a i tělový krém byly příjemným zpestřením. Vůně lehká, nevtíravá a spíš jsem cítila třešňový květ. Krém na mé potřeby by mohl být hutnější, ale jinak jsem oba produkty RÁDA A RYCHLE SPOTŘEBOVALA. Celý adventní kalendář se povedl. 
  • Pěna do koupele - byla tak akorát na jedno použití, příjemná vůně, nevtíravá, ale co CHVÁLÍM, SKVĚLE PĚNILA. Ano, moc fajn produkt. 
  • Isana - vyživující pleťová maska s aloe vera vůní, byla lehčí konzistence, rychle se vstřebala a pleť byla hydratovaná. ANO, MOHU DOPORUČIT, pořídím si znovu. 
  • Mivolis - DM sypký vitamín C. KUPUJI PRAVIDELNĚ, MOHU VŘELE DOPORUČIT. Používám denně. 
  • Balance hair mask s arganovým olejem z Actionu byla moc fajn. Krásně voněla, vlasy šly dobře rozčesat. ANO, POŘÍDILA BYCH SI ZNOVU. 
  • Balea - pleťové sérum s niacinamidem bylo moc FAJN. Ideální pro problematickou pleť, nebo i na pupínky. Používala jsem, když jsem chtěla mít pleť v lepší kondici a bez pupínků. 
  • Balea - šampon na vlasy z adventní kalendáře, tak akorát na jedno mytí mi vystačilo balení. Šampon extra, skutečně hodně pěnil. Byl to fajn produkt, ale nevím, jestli se prodává ve stálé nabídce, tato varianta ZIMOU ZATÍŽENÉ VLASY a ROZTŘEPENÉ KONEČKY.
  • DenkMit - aneb privátka DMka, jejich čistič myčky je fajn. Dělá, co má. Určitě si pořídím znovu. 
  • Essence - brow styling suap set, tak tento SET NA OBOČÍ = MÝDLO, bylo skvělé. Jiné jsem nezkoušela, ale moc mi vyhovovalo. Denně jsem jej ráda používala, jenže jsem ho již v kamenných prodejnách neviděla. Proto jsem objednala jiné, od Catrice. Za sebe, mohu tedy jen a jen doporučit. 
  • Tělový - sprchový peeling z Actionu. Sea salt ve vůni lotus byl SUPER. Jemná zrníčka, krásně obrousila pokožku, obsahoval skutečně sůl, což bylo příjemné. URČITĚ BYCH SI POŘÍDILA ZNOVU. 
  • Modrá Indulona - fantastický krém, má velká láska a stálice. Kupuji pravidelně a vždy mám min. jedno balení doma. FANTASTICKÝ A PROVĚŘENÝ PRODUKT. 
  • Kneipp - krém na ruce pro velmi suchou pokožku s obsahem bambuckého másla. Velmi skvělý produkt, nejen na ruce, ale i tělo. MOHU DOPORUČIT. 
  • Balea - 2fázový odličovač s olejem, levný, funkční, kupuji opakovaně, mě vyhovuje. Naštěstí mi nevadí lehké poštipkávání v očích, které je snad u všech 2fázových odličovačů. ANO, ZA MĚ FUNKČNÍ PRODUKT. 
  • Isana - sprchový gel z jejich zimní edice, od Sabči jsem měla s sebou na horách. Na týden akorát balení. Příjemně sladko-svěže voněl. Opravdu dobře pěnil. ANO BYL FAJN. 
  • Balea - vlasová maska, která byla extra příjemná, plná panthenolu, vlasy po ní šly dobře rozčesat. Toto malé množství z adventního kalendáře mi vystačilo sotva na dvě použití. Ovšem, maska je ve stálé nabídce, jen v jiném obalu. SUPER VLASOVÝ PRODUKT. 

  • YC - votivní svíčka z Alzy s kořeněnou vůní hřebíčku a pomeranče. Voněla příjemně, jen nemám správný svícínek. 
  • A článek zakončím jak jinak než VOSKEM YC - má milovaná levandulová vůně s nádechem svěžesti citrónu. Ano, není to typická zimní vůně, ale já nějak v té záplavě skořice a hřebíčku zatoužila po svěží klasice. ZA MĚ TOP VŮNĚ, KUPUJI STÁLE DOKOLA. 


6 komentářů:

  1. Eriko, hezká spotřeba. Vyzkoušeného z těch tvých produktů nemám nic. Občas koupím odličovač od Balea, ale já beru ten bez olejové složky, ty dvoufázové mi nedělaly dobře na oči, tak se jim vyhýbám.
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jj spotřebovávat by mi šlo. Vím, že si chválíte odličovač od Isana, taky jeden doma již mám. Jinak přeji krásný začátek nového pracovního týdne přeji. ♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, koukám, že taky postupně likviduješ miniaturky z adventního kalendáře. Já se do nich teď taky pustila a nejen do těch, ale i do ostatních vzorků a miniatur abych od nich alespoň na chvíli svoje zásoby vyčistila, tak uvidíme jak mi to půjde. Tenhle víkend jsme měli dost akční v pátek jsme šli s kamarádkou a přítelem na víno a trochu se to zvrtlo a v sobotu jsme byli na oslavě přítele kamaráda a dnes na obědě u babičky. Nebudu kecat mám docela vybité sociální baterky a zítra mě čeká poměrně dlouhá cesta k doktorovi, budu dávat všanc urologii, zatím jen konzultaci, ale už teď jsem z toho nervózní :D tak snad to dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, o víkendu jsem na chalupě zase nějaké dopotřebovala, ale trochu mi po tom - zřejmě, vyrazily pupínky, z čehož opravdu nejsem nadšená. Tak maskuji a snažím vysušit, co jen to jde. Krásný začátek nového pracovního týdne přeji. ♥

      Vymazat
  3. Eri, obdivuji tě, kolik toho máš a kolik toho spotřebuješ. Asi jsem kosmetický minimalista. Mám jen velkou spotřebu parfémů a krémů.
    O víkendu jsem byla lyžovat v Rakousku. Už jsem dala horský příspěvek)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, na parfémy jsem zase asi křeček. ☺ Krásný začátek nového pracovního týdne přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...