neděle 10. března 2024

#recenze - LEVANDULOVÁ VODA & PURITY VISION

 


AHOJ HOLKY, 

moc vás vítám takto v neděli a přináším  recenzi  na SKVĚLOU PLEŤOVOU VODU od značky Purity Vision, kterou jsem si pořídila v akci na Rohlíku.

 
Pleťovou vodu jsem začala ihned používat, což není úplně typické pro mě, pro sysla, který křečkuje zásoby, pro spokojenost. 
Můj Popis produktu:
Tonizuje a hydratuje pokožku. Dobrý tip je přidat jí do pleťové masky - jílové masky. Skvělá je také jako péče se spálenou pokožku od slunce a s drobnými jizvičkami. Můžete s ní také zdezinfikovat a uklidnit podrážděnou pokožku po holení či depilaci. Dále Vám může posloužit k rychlému osvěžení na pracovních cestách a výletech.

Toto 100ml balení ve skleněné bílé lahvičce se zlatým rozprašovačem jsem na Rohlíku platila  219,- Kč. Růžovou řadu bych nesnesla, ale z levandulové řady mě celkem zaujal pleťový olej. Do stejné řady ještě patří hyaluronové sérum, tonikum a čistící gel. Zrovna na e-shopu PurityVision vyjde celý levandulový skin care set na krásných 1360,- Kč. 

Bio Levandulová voda je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pak pro citlivou pokožku. Uplatnění najde i v péči o zralou pleť. Je zároveň tak jemná, že se hodí pro problematickou pleť se sklony k ekzémům a k akné. Také jsme zkoušeli, jak na atopické pokožce, tak na mladistvé s občasným výskytem akné. A funguje krásně, žádná alergická reakce, naopak hezky zklidní a podpoří hojící proces pupínků. 


Tuto vodu používám ráno, večer, nebo i přes den, jako pouhé osvěžení. Po vyčištění pleti ji nastříkám jako první vrstvu na obličej a poté pokračuji v další skin care. Voda mě překvapila svou vůní, protože z ní cítím i jiné bylinky než jen Levanduli. Není to nepříjemná vůně, ale pro mě trochu rušivá. Zvykla jsem si na to, ale vždy mě to trochu "praští" přes nos. 

Pleťová voda mi velmi sedí, mohu potvrdit vysokou míru tonizace a hydratace, co moje pleť absorbuje. I jako osvěžení či zafixování make-upu je parádní. 

Vím, že růžovou vodu bych nesnesla, ale možná nějakou jinou řadu ozkouším. 
Jaké produkty máš oblíbené od značky Purity Vision Ty? Budu moc ráda za tipy a doporučení. 



Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥



8 komentářů:

  1. Máme doma, jen teď nevím, jestli zrovna tuto. 🙂
    Hezkou neděli, Eri.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký začátek nového jarního týdne. ♥ Ještě mě láká jejich jalovcová, nebo tymiánová, rozhodně se vyhýbám růžové vodě, to nesnesu.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    květinové vody používám každý den, tuto jsem taky měla, ale nejraději mám tu růžovou.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, ta je velmi populární a mám doporučení na tu z Actionu, prý je skvělá. ☺

      Vymazat
  3. Já jsem našla v jednom boxu mátovou vodu, tak ji používám ráno, ale moc mne neoslovila. Další kupovat nebudu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, dělám si trochu zálusk na jejich varianty tuším, že snad s rozmarýnem : )). Krásný den přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já teda tu vůni vůbec nedávala, to byl puch. Růže mi obecně v kosmetice vadí, ale teď budu zkoušet tu mátovou.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...