pondělí 11. března 2024

#OBLÍBENCI za únor 2024



AHOJ HOLKY,
hezké pondělí přeji. 
Moc vás vítám u oblíbených produktů, které jsem sesbírala za minulý měsíc. Asi netřeba říkat, že v únoru jsem žila naprosto a jen KONCERTEM DEPECHE MODE. 
Ovšem, dorazil mi balíček od Hani, kde jsem si objednala po celkem delší úvaze svou první rtěnku z řady Luxe. Má naprosto krásnou barvu , skvělou konzistenci, pigmentace je poslabší, ale to jí naprosto odpouštím. Obal je luxusní. Od prvního dne, co jsem ji vyzkoušela se jí líčím. 
Bohužel se mi stihl i trochu ošoupat, zkusila jsem jej reklamovat, zdali by nešla přidat další vrstva, ale i tak je to velký mazlík. 
Koncem ledna mi dorazil tak trochu opožděný dárek k Vánocům. Chanel knoflík předělaný do krásného náhrdelníku. Aurosa by Martina Smira mohu vřele doporučit. 
Nosila jsem trika DM a na koncert si vzala toto, kamarád měl náramek a zapalovač se sice nepodařilo rozchodit, ale je to skvělý talisman. 
Asi jedna z posledních jsem konečně vyzkoušela pleťovou vodu Purity&Vision. Na Rohlíku jsem si vybrala levandulovu variantu. Používám ráno, večer, někdy i přes den. Je to skvělé tonikum, osvěžovač nebo i primer pod make-up. Z pleťové vody jsem po pravdě NADŠENÁ. 
Pohankový čaj - za mě naprostá PECK, miluji takovéto zvláštní příchutě, bylinky apod. směsi. Věděla jsem, co si objednávám, protože jsem kdysi tento čaj měla a nadchl mě svou zvláštní chutí. 
Opět tady mám novinku, alespoň pro mě a to značku Saloos. Díky Rohlíku jsem se nechala zlákat na Zelený jíl, ze kterého si dělám 2x do týdne. Je sypká, ale vyrovná se svou kvalitou high kosmetice. 
Isna, další produkt z Rossmanna, který mám doma díky Rohlíku. Toto je prosím sprej na podporu mořských vln, podpora vlnitých vlasů, které mě při přirozeném procesu schnutí se tvoří. Ale nevydrží.



 Však díky tomuto sprejíku se vlnky dokonce i vytvoří, jen zanechává lehkou krustu, což by nemuselo být příjemné pro všechny. 
Vedle v obchůdku Mili mají poměrně dost slušně zásobenou prodejnu, co se týká zdravějšího stylu a pořídila jsem si do práce tuto Japonskou Matchu. Ne proto, že je to trendy, ale spíš se mi to jen připomnělo. Matchu jsem vyzkoušela již asi před dvaceti lety, když byla příležitost, ráda jsem si ji dala. 
Zamíchat do mléka je pro mě značka ideál, někdo dává do kávy. Záleží na každém a jeho preferencí. 

A co Ty? Znáš Matchu, užíváš ji?? Případně jak si ji připravuješ? 😊
Vytáhla jsem starou, dobrou klasiku a tím nemyslím nic jiného, nežli ikonickou paletku URBAN DECAY NAKED I. I♥IT. Toto je tak parádní paletka a vlastně ji velmi málo používám, což je škoda. 
Paletku mám sice již nějakou dobu, ale stíny jsou stále ve skvělé kondici. Drží na oku krásně většinu dne, nepráší a mají parádní pigmentaci, no však jistě víš, jaké stíny umí Urban Decay, nebo ne??

Tvářenku jsem vytáhla tuto studenou růžovou od Douglas, která je taky velmi slušně pigmentovaná. Obecně mohu na dekorativní kosmetiku Douglasu pět jen chválu. 

Bronzer je čokoládový - mini od Too Faced, který skutečně překrásně voní po čokoládě a pak Champanque rozjasňovač Mac, který mám od milé Janičky. 
Moje taková MALÁ & VELKÁ VÝZVA, denně 10min posilování, celého těla, se mi celkem dařila. 
Občas jsem si také udělala ovocné smoothie, pouze ovoce a protein, který mám. A proto taky jej sem zařazuji. 

A jako posledního a asi NEJVĚTŠÍHO OBLÍBENCE MĚSÍCE ÚNORA VOLÍM, MOU NOVOU VŮNI Z ORIENTÁLNÍCH PARFÉMŮ.CZ. Je to dupe na značku Bacarat Rouge, ale tato varianta voní naprosto PODMANIVĚ, KOUZELNĚ A CÍTÍM SE V NÍ NESKUTEČNĚ SEXY A MOC DOBŘE. I několikrát mi ji na mě samotné DM 🤗 pochválil, že mu voním, no a to je prostě nejvíc. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuje menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš. 





8 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    moc pěkní oblíbenci. Květinové vody mám taky ráda. Viděla jsem na koncert reklamu a hned jsem si na tebe vzpomněla:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, růžovou vodu z Actionu si chválí Martina z YTB, možná vyzkouším, třeba nebude tak převoněná. ☺ DM je láska, to víš. Měj krásný a pohodový den, moje milá. ♥♥

      Vymazat
  2. Máš moc krásné vlasy. A super oblíbenci :-) Já jsem si teď oblíbila spíš sladkosti než kosmetiku :-D

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, květinovým vodám jsem zatím nějak nepřišla na chuť, matche už vůbec ne. Urban Decay Nakedku jedničku mám doma už spíš jako sběratelský kousek, už je prošlá a taky jí mám teda z většiny vybrakovanou oproti té tvé ta je ještě výstavní.

    OdpovědětVymazat
  4. Jak mám jinak zelený čaj ráda, tak na matchu si nepotrpím a nevyhledávám ji. A ten pohankový čaj jsem kdysi měla (někdo mi věnoval plný sáček) a ten mi vyloženě nechutnal :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já ho vyloženě vyhledávám, je to taková zvláštní chuť, spíš čaj&nečaj, což mi připomnělo bílý. Krásný den měj. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...