pondělí 25. března 2024

#Recenze - mandlová makronka

AHOJ HOLKY, 
přeji krásné pondělí. Dneska přináším recenzi na SPRCHOVÝ GEL ZNAČKY DERMACOL, jejich řady AROMA RITUAL, který se jmenuje MANDLOVÁ MAKRONKA. 
Sice je Dermacol naše česká značka a asi bych ji ráda i používala, však mi žádná dekorativka nesedí, jiné produkty mě příliš nezaujmou. Jsem věrná řadě sprchových gelů, které jsou pro ni již ikonické. Některé druhy již bohužel přestaly vyrábět, což mi přijde škoda. Schválně, jestli si pamatujete na zavedení této řady. 
Krásný obal, ovšem velmi, velmi nepraktický, jelikož spousty produktu v něm má tendenci zůstat, nejde nijak vydolovat. Leda hold vzít nůžky a obal nastřihnout, aby ani kapka nepřišla na zmar. 
Na makronky si myslím není nelehký úkol nalákat. Jak píšu, obal je líbivý, to se Dermacolu povedlo. Jeho mycí schopnosti mi přijdou VELMI DOBRÉ, jelikož skvěle pění, nevysušuje. Přijde mi nějaký lepší, více o pokožku "pečuje", jestli se to dá vůbec o sprchovém gelu říct. 
Kupovala jsem v DMku, kde je běžně k dostání za cca 59-79,- Kč. 

Konzistence je středně gelová, tekutější, čiré barvy, dobře se s ním pracuje. Pokožku vážně hezky umyje, nevysuší a nikterak nepodráždí, ani po přímé aplikaci peelingu, co jsem na sobě zkoušela. 
Asi nejvíc vás bude zajímat co říkám na jeho parfemaci, tak ta mě zklamala musím přiznat. Není špatná, nepříjemná, ale velice umělá. S vůní mandlí, nebo sladkostí nemá nic společného. Nebo alespoň já si sladké makronky představím, v jiné vůni. 
Navíc, parfemace je poměrně intenzivní, sice rychle vyprchá. Přijde mi, jako kdyby tato vůně vůbec k produktu nepasovala, nepatřila a byla jaksi "uměle" naštroubována. Nesedí mi ke konzistenci, ani mému nosu. Proto sprcháč nepoužívám úplně denně, střídám jej s tuhým mýdlem Uriage, co máme na vaně. 
Je to škoda, protože by to mohl být dle mého velký HIT. Nic krom vůně vytknout nemohu, produkt dopotřebuji, ale určitě je to další důvod, proč je pro mě značka Dermacol méně zajímavá - atraktivní. 


A jaké sprcháče, jaké varianty máš v oblibě ty ze řady Dermacol Aroma Ritual? 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuje menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš. 


Prima den Ti přeji.



6 komentářů:

  1. Makronky mám ráda spíše jako dezert než sprcháč! :) Upřímně mě celkově ty DERMACOL sprcháče moc nebaví těmi svými intenzivními a divno vůněmi... mám raději klasiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, já zase od Dermacolu můžu jen sprcháče. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Eri, já taky sprcháče od Dermacolu nemusím. Myslím, že stejnou službu udělají třeba sprcháče z DMka za třetinovou cenu. Navíc nemám v oblibě sprcháče v tubě - hůř se mi používají. Nevydolovatelnost zbytku produktu z tuby řeším jednak stavěním na víčko a jednak zředěním zbytku produktu trochou vody (s důkladným protřepáním).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, naprostý souhlas, ty balení jsou vážně na nic. Prima den přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já tyhle sprcháče moc nemusím. Kdysi jsem jich vyzkoušela docela dost, mamka je tehdá koupila v nějaké akci v různých vůní a používali jsme je doma všechny i se ségrou. Teď už funguju v tomhle sama a mám raději Dove nebo Niveu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, no dost možná si je kupuji z nějaké "hloupé" nostalgie, či nevím. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...