středa 27. března 2024

#Shopping2024 X.




AHOJ HOLKY, 
krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů. 
Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značka vstoupila loni na náš trh vím, byla jsem tuším i v jejich kamenné prodejně na Vysočanské. 
Nebýt vlastně MonoSilvie z YTB, kterou moc ráda sleduji, tak bych asi neobjednala, ale je pravda, že nyní značka Hebe sklízí většího zájmu mezi beauty nadšenci a blogery, nebo spíš influencery. 
Ceny jsou skutečně "lidové".Tyto dva krémy určené pro hydrataci a výživu starší pleti mě vyšly na 280,- Kč.  Jeden jsem si vzala random a to je Soraya 60+ na den i noc. Ani jednu ze zakoupených značek neznám, nemám žádnou zkušenost. 
Značku Ava jsem si vzala opakovaně a to právě díky doporučení MomoSilvie. Krém s mořským kolagenem mě nalákal asi nejvíce. Mají skutečně velký výběr, najdete tam známé značky z drogérie, ale i dermokosmetiku a hodně se zaměřují i na asijskou skin care, která je velmi populární a asi se nechám v příštích nákupech zlákat i já. 

Cokoli malinového mě zaujme, proto když na mě vyskočila akce Sielanka šampónu na vlasy, tak jsem za 400ml 59Kč neváhala a brala. 
Ovšem cílila jsem na Ava pleťové tonikum, na které jsem velmi zvědavá. 
Ziaja krém s vitamínem C mi za cca 70,- Kč přišel jako fajn nákup, proto jsem jej brala a i vatové tampónky. 
Ovšem do své skin care jsem chtěla vyzkoušet nějakou pleťovou masku, což je moje velmi oblíbená část péče o pleť a nedovedla bych si asi bez ní svou rutinu již ani představit. 
Opět jsem sáhla po značce Ave - anti aging hydratační maska v tubě. 

Mají opravdu obří výběr pleťových - plátýnkových masek, což není nic pro mě, ale vybrala jsem si i nějaké v sáčcích, které mi vyhovují mnohem více. 
Brala jsem random, jak se mi líbily. S kolagenem, s CBD, hydratační, Eveline kosmetiku trochu znám a byla jsem s jejich produkty vždy moc spokojená, proto kokosová varianta mě oslovila již jen pěkným obalem. 
Ze sekce dekorativní kosmetiky jsem si vybrala ve slevě 150,- Kč mini paletku značky Inglot, která je věhlasná svou kvalitou stínů. Nevím, již si nevybavuji, protože svůj boom zažila cca před deseti a více lety. 
Jen vím, že si i nyní stíny chválí Aja z Beautylife a Verů - LifeWithSandra
Atomizér jsem nutně potřebovala a za krásných 120,- Kč jsem brala přímo z jejich privátky, kterou určitě není dobré míjet. Mají slušné portfóoio výrobků. 
Další dvě krémové masky, Evelin mě nalákala na svůj krásný obal a meloun, který zase ve mě evokuje léto. 
Celý nákup na Hebe vč. dobírky, které jsem prvně využila mě vyšel na 950, - Kč. Doprava je od 120,- Kč zdarma. 
Za mě tedy velká spokojenost. Uvažuji, že se podívám na tonizační sprej korejské kosmetiky a hydrogelové polštářky pod oči.  
Na Rohlíku jsem si mimo dalších běžných potravin objednala i Kontryhelový čaj, který tam mají v sypké podobě a moc mi vyhovuje na PMS. A v akci za 45,- Kč měli i skvělé těstoviny Rummo. Jsou to asi nejlepší těstoviny, které se svou kvalitou trochu přiblíží těm domácím. Vážně parádní, vřele doporučuji vyzkoušet.
V Penny jsem si vzala spousty zeleniny, ovoce a nikdy u mě v nákupu nechybí ořechy a sýry. 
Wakame salát - miluji a poslední dobou mám na něj obzvláště chuť, jelikož je takový osvěžující. 
Menší objednávka na Rohlíku, kdy jsem se nechala inspirovat Evčou a objednala černou čočku, abych udělala z ní salát. 
Špenát i hroznové víno bylo v akci, tak jsem ho tam nemohla nechat. 

Černá čočka, což tvoří základ salátu, potom libovolnou zeleninu, semínka, Dijonskou hořčici a jablečný ocet. 
Nějak mi zachutnalo avokáko a na Rohlíku mají prostě sortiment ovoce a zelenina velmi kvalitní, mnohem lepší nežli v obchodech, proto jsem si vzala sítku 3ks za 89,- Kč. 
A jelikož jsem milovníkem sýrů a tento Bried De Meaux mi naposledy neskutečně chutnal, vzala jsem ho. Zase nekupuji v takové míře maso a už vůbec ne, což jsem omezila jsou uzeniny. Za což jsem jen ráda. 
Druhý den stál opravdu za to. Chandra se mě držela a nic se mi nedařilo. Zašla jsem si imho. na nehty a pak to vzala přes večerku na Kobylisích, kde pro radost vzala zlatý Red Bull, zdravou formu slaných chipsů, tedy z mořských řas a velkou, hustou, originální Sójovou omáčku. 
Ve stejném shopu jsem vzala již podruhé tuto konzervu s vepřovým masem, která je naprosto úžasná, mě tedy moc chutí a z retro týdnu v Lidlu tam měli Studentskou pečeť, které jsem neodolala a u kasy Kofilu. Do Lidlu nepáchnu, tak mi bylo jedno, kde jsem produkty pořídila.  A ještě jsem v obchodě přečetla datum expirace na čokoládě jedné stařence, která byla moc milá. To mi udělalo radost. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš.



4 komentáře:

  1. Zaujal mne sýr (to mne vždycky) a připomněla jsi mi, že mám doma zbytek černé čočky a měla bych ho spotřebovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, koukám, že se ti na Hebe taky podařilo pořídit zajímavou směsici produktů :) Retro týden v Lidlu je společně s italským a americkým můj neoblíbenější, ale též do Lidlu příliš nechodím. Přijde mi, že tam vždy nechám hrozně peněz :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, jednoznačně je nejlevnější Penny, ovšem Rohlík má hold svou kvalitu. :)) Joo, na Hebe jsem nakoupila již podruhé, nedalo se odolat 🙈. Krásné Velikonoční pondělí přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...