úterý 12. března 2024

#Recenze - Spa tělové máslo Action

AHOJ HOLKY, 
přeji hezké úterý. Moc tě vítám u dnešní recenze. Pokračuji ve svém víkendovém "maratonu" věnování se blogu, kde trávím čas velmi, velmi ráda a je až neuvěřitelné, že letos v říjnu bude mít blog své výročí. Bude to již deset let, proto jsem se rozhodla, že chci udělat pár menších soutěží. 
Ale dost okecávání, jdu k samotné recenzi. Tělové krémy, másla, fluidy, jsou u mě na denní bázi. Používám je po každém sprchování&koupeli. Střídám je ještě s tónujícími, abych nevypadala jako ředitel vápenky. 
Jasmín a jantar. Tak to jsou hlavní vůně tohoto tělového másla, který jsem loni pořídila v Actionu. Balní je celkem běžné, plastový kalíšek byl ovšem opatřen ochranným víčkem, za což dávám rozhodně plusové body. 
Balení je šroubovací - na závit a obsahuje 200ml produktu. 
Etiketa nic moc, ta mě příliš nezaujala. Tělové máslo je z řady Spa, ze které jsem již měla peeling. Barva másla je bíla, konzistence je poměrně dost hutná, však se velmi snadno a lehce roztírá. Nezanechává žádný film, prakticky okamžitě se vstřebá do pokožky těla a naprosto nádherně hydratuje. 
Pro mě tato vysoká míra hydratace je žádoucí a příjemná. Nezanechá pokožku nijak mastnou ani olejovitou. 
Díky hutnosti produktu bych jej doporučila i na sušší místí na těle, např. jako jsou lokty, suché ruce - nehtová kůžička či paty. 
Máslo je ideální na chladnější období, kdy se mi pokožka, zvláště pak ruce vysušují více. 
Jsme téměř v období jara, tedy střídají se teplejší a chladnější dny, proto pokožka podléhá teplotním rozdílům a na mě nejvíce negativně působí tzv. SUCHÉ TEPLO. To trpím celou topnou sezónu. Chjo, máte to taky tak? Asi si pořídím zvlhčovač vzduchu, nebo přivezu z chalupy čističku. Nemáš náhodou zkušenost s podobnými přístroji?? Pomáhají??

Závěrem zmíním, že toto TĚLOVÉ MÁSLO SE SKVĚLOU VŮNÍ A BÁJEČNOU, VYSOKOU MÍROU HYDRATACE Z ACTIONU, mohu vřele doporučit. Pořídila bych si určitě znovu. Dokonce mám v plánu se tento týden konečně do Actionu vypravit. 

Tělové máslo jsem několikrát použila i jako masku na chodidla, kdy jsem nanesla vyšší vrstvu, zabalila do ponožek či ručníku a nechala působit. Skvělá vzpruha pro nožky. Rovněž, doporučuji. 

Moc děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, které si vážím a moc mě těší. 



10 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    to vypadá skvěle. Já bych ho klidně vyzkoušela, u nás jsem si ho nevšimla. Mám ráda jejich peelingy Spa Exclusive, ty jsou dokonalé.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím Hani, měla jsi snad všechny peelingy. Já mám nyní od Balea, pro změnu a pak na mě čeká Ziaja. Krásný den moje milá přeji. ♥

      Vymazat
  2. It's definitely an interesting product worth trying :) I'd love to try it on my skin!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi, I like it very much, you can find really great products in Action. Have a nice spring day. ☺♥

      Vymazat
  3. U nás Action pořád není. I když jsem zaslechla, že by ho měli otevřít místo rušené prodejny domácích potřeb Orion v nákupním centru kousek od mámy, tak možná brzo budu mít kde lovit.
    Jinak já preferuju spíš tělová mléka než másla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, zrovinka jsem se ráno tímto tělovým máslem mazala a je skutečně hutné, pro dnešní den značka ideál. ☺ Prima den přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, to vypadá super. Na mě teď čeká máslo od značky Soraya, tak jsem zvědavá. Příliš často si tento typ produktu nekupuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, naprosto chápu, líbí se mi jejich skleničky. Měj krásné jarní dny. ☘️🪻

      Vymazat
  5. Nepoznám značku masla, ale vyzerá fajn.
    Čistič vzduchu máme doma, manžel ju má šasto zapnutú vo svojej pracovni a veľmi mu pomáha,

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...