neděle 17. března 2024

#Shopping2024 VIII.


AHOJ HOLKY, 
krásnou neděli, trochu se ochladilo, včera jsem sotva "utekla" před deštěm. Moc Tě vítám  u nových nákupů. 


Na Rohlíku jsem si krom běžných potravin vzala i tyto dva sprchové gely Rossmann. Obě provedení mě zaujaly svými krásnými, barevnými a veselými obaly. Mangový, tak ten by se mohl zamlouvat Stáně, jsem si hned říkala. Zatím jsem přímo tyto nezkoušela, ale co vybavuji, tak sprcháče Isana jsou fajn, jen mě více vysušovaly, nežli např. Balea. 

Na Košíku jsem pořídila chlazeného Lososa - mohu doporučit, smaženou cibulku, která je tam ovšem nevýhodná, což jsem si uvědomila až po objednávce, no nevadí, příště si ji neobjednám. 
Špenát jsem potřebovala na vaření, jelikož jsem dělala vepřové na česneku, právě se špenátem. 
Kyška mi přišla k chuti a avokádo má celkově jako celý sortiment ovoce a zelenina Rohlík skvělý. Dražší, ale velmi kvalitní. 
PENDORA BARACKART EXTRAIT je název vůně, která si mě svou naprostou podmanivostí získala ze vzorečku, který jsem si na e-shopu Orinentalniparfemy o Vánoce objednala. Byla to doslova láska na první přivonění. Nedokáži ani popsat, jak příjemná mi vůně je, sedí mi snad víc než Chanel. Ale zase bych neměla dělat závěry, Chanel mám prakticky 20let ověřený a stále jsem mu věrná, protože je to přenádherná vůně. 
Překvapilo mi samotné balení, které je velkou kopií Bacarat R., což je dle mého předloha, tohoto dupu. Pro mě je to nepodstatné, tato vůně si mě omotala okolo prstu. Navoním se jí a přijdu si lepší, přitažlivější, silnější, schopnější. 
Jak je vidět, tak kyselé mléka mám oblibě, tady je další, které jsem si pořídila k svačině v práci. Kečup byl v akci a jelikož jsem přímo s tímto byla spokojená, nebo ještě jej mám, brala jsem ho do zásoby. 🙃 Hrůza, taky tak "křečkujete" 
A když jsem viděla v akci tento bulgur, tak jsem si říkala, proč ho nezkusit. Moc dobrý. Bujony prakticky vůbec nekupuji, ale nějak jsem se nechala zlákat tím, že právě bulgur v něm uvařím a nebyla jsem si jistá, zdali doma nějaký mám. 
Ano, tak to je moje Valentýnská kytička, kterou mi DM koupil a já si ji vybrala. Je to moje 🤗🤍🖤. 
Večer jsme si šli ještě sednout do pizzerie v OC Krakov - Bohnice a mimo jiné jsem se pustila do velkého prádla. 
Botičky, Högl, jak asi víš, tak toto je má nejoblíbenější značka. Od této značky mám nejvíce bot. Když to spočítám, tak mmt. celkem pět párů. 
Kožené, černé lodičky jsem doma neměla, ne že by mě čekaly nějaké plesy či společenské akce, ale řekla jsem si, že nastal čas si je pořídit. 
Mají pásky okolo nártu, což je činí méně klasické, a je to přesně styl, který se mě líbí. Styl "Slávka", jak by řekla moje máma. Protože takové botky nosila moje babička, její máma. (která zemřela v roce 89, když mi bylo 5 let, bohužel, upila se). 
Prosím pěkně, tak tyto krásky, přesně v mé velikosti jsem ulovila na Vinted za neuvěřitelných 450,- Kč, kdy mi ještě sama milá paní nabídla slevu na poštovné. 
Měla je sama 1x na noze, jsou naprosto netknuté a nádherné. Pořizovací cena je 2500,- Kč. 
Konečně jsem se dostala do prodejny Action. Cestou na chalupu jsme se zastavili v Edenu. DM mi koupil tento růžový hrneček s duhou, kvůli Lentilkám ♥.
Jela jsem tam primárně kvůli doplňkům stravy, které jsem taky pořídila, ale ještě jsem chtěla nějakou kosmetiku, pleťové masky, jenže tam bylo tolik lidí, že jsem se nějak nemohla pořádně soustředit. 

Ale nějaké magnezium, Vidamin D3 apod. jsem ulovila. K tomu právě mé milované Lentilky, Milku k narozeninám, Tortily, oříšky na zobání večer pro návštěvu a cibulovou majonézu, kterou si tolik chválí Simka-SimkaStyle z YTB.
Suchý šampon, ústní voda, skřipce, které mám v práci již ulámané. Lékovku, na tu se docela těším 😇. Sprchový gel, čistič obličeje a čistič na wc, chtěla jsem ještě aviváž, něco na skvrny, ale jak říkám, bylo tam tolik lidí, že jsem se pořádně nemohla soustředit a nechtělo se mi obíhat celou prodejnu. 



Tak a tímto byl zakončila, řekla bych celkem "velkorysé" nákupy. 

A co jsi si za poslední dobu pořídila ty??



10 komentářů:

  1. Eri, ty jsi "nákupčí"...já hrozně nerada chodím do obchodu. Raději "vlezu" do kavárny))) Včera jsem ale byla na Dyzajn marketu a objevila jsem tam dva úžasné kousky, které jsem tam nemohla nechat.
    Bodlák je úžasný. A botičky od této značky nosím do společnosti a na plesy a jsou jako bačkůrky)))
    Hezkou neděli. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, my byli včera v kavárně na Smíchově a součástí byl sekáč, příště tam kouknu na štendr. Hogl jsou super botky, mám asi patery, nebo již šestery. Krásné jarní dny přeji kočko. 🪻

      Vymazat
  2. Eri, botičky jsou dobrý kup, líbí se mi. Od Isany jsem myslím ani žádný sprcháč neměla. Mango zní lákavě, ale mé zásoby jsou ještě dostatečné, tak nebudu syslit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, mango sprcháč je parádní, právě jej používám. Krásné jarní dny přeji, i když dnes ráno mrazivé. 🪻

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    to jsou hodně povedené nákupy. Líbí se mi ty lodičky, mám ráda klasické tvary bot. Já jsem si teď objednávala dvoje balerinky od Tamarisu na Zootu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zoot pořád existuje, to je dobře. Tobě balerínky moc sluší. Já jsem víc tenisková. Krásný jarní den přeji. ☘🪻

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, tak ty boty ty jsou ! Já byla v Actionu minulý týden, ale bylo to hodně probrané, tak jsem nakonec vzala jen odličovací tamponky a kamarádce v očekávání ponožtičky s jejím oblíbeným medvídkem Pú už teda miminkovské.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, ponožky jsem vlastně chtěla taky, ale kvantum lidí mě jaksi rozhodilo trochu. : ) Botky jsou super, jen je ještě někam vyznéz.Prima den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...