pondělí 29. dubna 2024

#Recenze- Hebe produkty ll.


AHOJ HOLKY, 
v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše Svaté, z Vigílie, kdy se oslavuje Ježíšovo z mrtvých vstání. Tak to byla taková má momentální vsuvka, v jakém rozpoložení se právě nacházím. Přesně před 17ti lety jsem se nechala pokřtít a přijala druhé jméno Anna. (druhý den na to, o Velikonoční pondělí Anna, má kmotra zemřela)

VEGANSKÉ KOLAGENOVÉ POŠTÁŘKY POD OČI S KOLAGANEM, které jsem zakoupila na Hebe jsem si právě nandala. Jsou to textilní polštářky, nikoli hydrogelové. Polštářky uchovávám v lednici. 
 
Jsou v papírovém, uzavíratelném sáčku, čili tekutina, ve které jsou napuštěné je krásně uchovaná. Jsou moc příjemné, tím asi začnu. Nejsou parfémované, což kvituji a je to i celkem překvapivé, jelikož zatím, co jsem měla možnost vyzkoušet, tak všechny produkty z Hebe byly dosti navoněné. 
V sáčku se nachází 30 párů textilních, bílých polštářků. Cena byla velmi příznivá, cca 50,- Kč, i proto jsem si je pořídila, jinak se přiznám, že preferuji ty hydrogelové. Trochu si brousím zuby na ty ze Sephory, kdy to pojmu jako narozeninový dárek, za korunky, které jsem dostala. 
Náplasti díky tomu, že jsou v ledničce jsou VELMI PŘÍJEMNÉ. Na obličeji,  oblasti pod očima dobře přilnou. Jsou akorát tak veliké a tvarované do banánku - půlměsíčku. Jsou velmi lehoučkou, akorát nasáklé tekutinou, z COŽ DÁVÁM VELKÉ A PLUSOVÉ BODY. Naprosto nesnáším, když z produktu - z polštářků přímo stéká a člověk je musí otírat, aby je vůbec ne obličej umístil a necestovaly po tváři. 

Dle popisu se mají nechat působit až 20min, což já potvrzuji a také tak aplikuji. Jak jsou lehoučké a hezky na obličeji drží, nelimitují mě nikterak v pohybu, za COŽ DÁVÁM DALŠÍ PLUSOVÉ BODY. 

Obsahují kolagen, proto by měly vyživit, vypnout a vyplnit oční okolí. Tak tomu úplně nevěřím, protože jinak by plastická a estetická medicína byla zbytečná. 

Pro mě je to MOC PŘÍJEMNÝ A PRAVIDELNÝ RELAX, který si těmito malými pomocníky doma dopřávám. 
Jak jsem psala, preferuji ty hydrogelové, ale díky své lehkosti, textuře a i ceně si JE URČITĚ PLÁNUI POŘÍDIT ZNOVU, případně jinou variantu. Na Hebe jsou stále zajímavé a zajímavější nabídky. 


Od polštářků se paralelně přesouvám k pleťové masce značky Evelin. TATO JE S MELOUNOVOU VŮNÍ A ZRNÍČKY. 

Maska mě vyšla na doslova pár korun. Je gelové, středně tekuté konzistence a k mému překvapení příliš nestéká a dobře se na obličej nanášela. Měla jsem dvě tyto masky, abych mohla lépe vyzkoušet. 
Dva sáčky, každý v sobě ukrývá 6ml produktu mi vystačily na 4 plnohodnotné a rovnoměrné aplikace. (což je uvedeno i na samotném sáčku)
Zrníčka jsou spíš roztomilá, než že by něco dělala. Vůně se snaží být melounová,  ale není to 2x autentická parfemace,  však nikterak vtíravá. 
Obal je velmi pestrý, hravý, zábavný a mě se velice líbil. Prostě mě oslovil a proto jsem masku brala. Vyšla mě snad na 19,- Kč. Samotná maska asi nic moc nedělá, ovšem díky své SKVĚLÉ GELOVÉ TEXTUŘE, NAPROSTO FANTASTICKY CHLADÍ, OSVĚŽUJE, a je na pleti tolik příjemná. Tedy měla by exfoliovat díky melounovým zrníčkům, takový efekt jsem nezaznamenala, ale co mohu potvrdit, VÝSLEDNÉ OŽIVENÍ A REFRESH pleti. 
Musím se přiznat, že se mi hned zvedli koutky, když jsem masku prvně na obličej nanesla. Osvěžující efekt je naprosto parádní. Nečekala jsem něco tak moc příjemného. Proto si masku určitě plánuji pořídit znovu a MOHU JI DOPORUČIT. 
Snažila jsem se vyfotit, ovšem s mými pihami není příliš k rozeznání, co jsou melounová zrnka a co pigy. 
Tedy závěrem asi tolik, oba produkty JSOU MOC FAJN, pro své malé efekty a dílčí výsledky. Je přeci potřeba, umět se radovat z maličkostí. 
Jsou cenově dostupné, na pleti velmi příjemné a mají osvěžující charakter. 

A co ty, jak jsi na tom s e-shopem Hebe? Objednáváš, máš nějaké své oblíbence?
Budu moc ráda za tipy. 


Krásný den přeji. 🌞

6 komentářů:

  1. Polštářky jsem nikdy nezkoušela a přitom mám nějaké i doma)))
    Hezký týden Eri.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, doporučuji, jsou vážně moc příjemné. Hezký den přeji. 😉

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já svou první velkou objednávku na Hebe dělala poměrně nedávno, nějakou menší budu možná dělat v květnu neb mi přes Dny Marianne stornovali objednávku a přišel mi omluvný slevový kupon na asi 20 nebo 25%

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tam nejvíce nalákala korejská kosmetika a pak The Balm. Měj pohodičku ☀️

      Vymazat
  3. Eri, já mám raději polštářky hydrogelové. Od Hebe jsem ještě nic nezkoušela, ale mám od Vánoc doma jejich pěnu na ruce, nicméně na ní ještě nedošlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, hydrogelové má nově Balea v balení po 30ti kusech, což mě docela zajímá. ♥ Krásný den přeji. 🌞

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....