středa 1. května 2024

#Shopping2024 IXX.


 
AHOJ HOLKY, 
KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩

moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA. 

V krásné růžové krabičce se ukrýval tento Granátový náhrdelník. Je celkem těžký a moc hezký, Granát je navíc mé znamení zvěrokruhu. Krom toho jsem od Petra dostala mé milované Lentilky a nějaké korunky. On je prostě poklad. Je to můj nejlepší kamarád, opravdový přítel. 
V Penny jsem si všimla, že mají již hotovou Hollandskou omáčku, a jelikož jsem milovníkem chřestu,  tak ta k němu nesmí chybět. Bez sýrů z Penny neodcházím. Jsem rozhodně tábor sýrů, než "šunčiček" a klobásek. Jak jsi na tom ty? 

Izouškovi docházely kapsičky, tak jsem udělala opravdu velký nákup na Rohlíku, peněženka plakala. Proč na Rohlíku, ne že by tam kapsičky měli nějak super výhodné, samozřejmě že jsem brala vše v akci, ale 2x po sobě jsem objednala stejné množství kapsiček a odnášela jsem si to sama z Alzaboxu, což bylo velmi náročné, krabice byly volně, tudíž jsem to na jednou nepobrala a musela část u boxu nechat. Tímto jsem vyřešila donášku až do bytu. 
Za tyto kapsičky Gourmet, Felix a Noevu jsem zaplatila 2200,- Kč. Konzervu Noevu vůbec neznám, ale dle popisu by se mělo jednat o exkluzivní kvalitu, tak jsem jednu za 59,- Kč vzala na zkoušku. Uvidíme, co na to Izi. 
Zelenina, bez té by to nešlo. Doplnit zásoby luštěnin a černé rýže na salát, podle Evči, který se mi velmi osvědčil. Vilgane je nově dostupné na Rohlíku a když jsem hledala kečup, tak jsem narazila na tento a vyšel cenově přijatelně. 
Jak jsem psala, sýry, tentokrát jsem si dopřála a vzala si Fr. Camembert z Normandie a Gruyere ze Švýcarska, oba sýry jsou výraznější a plné chuti. Gruyere je ideální k zapečení na cibulačce. 
Na Rohlíku mají skvělé ryby, chlazeného tuňáka jsem již měla a vždy perfektní. Byl v akci a říkala jsem si, že by to mohl být fajn narozeninový oběd pro DM. 
U Péti na IG jsem vyhrála její giveaway. Produkty Tea Tree vyzkouším moc ráda, navíc Tea Tree oil je takový universální lék na všechno. 

Wash a krém se mi náramně hodí. 
Masky už jsem také využila. 
Krém je krásně hutný, což mi vyhovuje a čističů pleti, není nikdy dost. 
Určitě bude recenze. 
A od kamarádky, čímž mě velmi mile překvapila a ještě jednou DĚKUJI, jsem dostala tuto Garnier kokosovou masku s projasňujícím účinkem. 
A jako poslední tad mám čaj, Levandulové zklidnění, kdy tedy poměr levandule je 30% a Heřmánek 70%. Čaj je to moc dobrý, já bylinky prostě můžu. 
Tak a to by byly mé poslední nákupy. 
Jaké máš plány, pro dnešní sváteční den? My ještě nevíme, ale jsme v Praze. Uvidíme, kam nás nohy zavedou. 🫶

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 


Prima den Ti přeji. 



3 komentáře:

  1. Eri, včera u nás byl takový fičák, že jsem nakonec byla venku jen chvíli s mámou a pak jsme utekly domů. Tea tree olejíček budu muset brzo koupit taky - používám ho hlavně na afty a už mi začíná docházet.
    Jinak já můžu sýry i šunku, moc nevyhledávám klobásy a salámy.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, moc pěkné nákupy i dárečky. Já od Lerosu beru pravidelně urologický čaj kromě toho, že mají hezký design produktů mi jejich čaje i vyhovují, takže vždycky nějaký doma mám. Kapsičky a kočičí papáníčko se snažím objednávat taky hromadně, ale beru většinou na Zoohitu nebo právě na zmiňované Alze, ale tak já si všechno vozím autem, tak do něj to vždycky nějak dotáhnu. Ve sváteční den jsme s přítelem betonovali a poprvé jsem míchala beton i já :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký den, Leros má pěkné obaly, ale ceny mi kolikrát přijdou až neúměrně ke kvalitě. 🙈 Měj pohodičku ☀️

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za duben - april 2024

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím a přeji krásný dnešní den.  Jak se máte? Doufám, že dobře.  Tento pleťový krém jsem používala denně, rá...