sobota 20. dubna 2024

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na tuto vůni.

Když bych začala úplně od začátku, tak již předloni k Vánocům jsem od manželky kamaráda (Jiřinky) dostala vonný olej z Ambis.cz - Orientální parfémy.

Rok na to jsem si objednala vzorečky a po novém roce mě právě tato vůně Bacarat natolik oslovila, že jsem si ji rychle objednala. 


Pendora Barackart Extrait - parfémový extrakt 100 ml - 1 ks - 795 Kč
koupila jsem na e-shopu Ambis, viz odkaz níže. 

Právě zjištěno, že tuto vůni v nabídce přímo nemají, ale její varianty, zvláštní
Je to tedy už od pohledu na flakón napodobenina Baccarate Rouge. 

Tato se ovšem jmenuje Pendora Barackart Extrait - parfémový extrakt. 

Vůně je to velmi sofistikovaná, podmanivá, výrazná a přitom lehce nositelná. Krásně podtrhne mé "já", alespoň nyní to tak vnímám. 

Na vůni dostávám komplimenty v práci od kolegyní, od kolegů, kamarádů, známých. Nejvíce ovšem voní mému DM a i můj otec ji ocenil. 

Vydrží na mě vonět skutečně dlouho, téměř celý den a je cítit poté i z oblečení. Velmi ženská a sexy vůně je to. Cítím se v ní skvěle. 

Spadá do silnějších parfémů, kořeněných s dřevitými složkami. 
Obsahuje Ambru, Pačuli, Vanilku, Růži a Mandarinku. 

Znáš tento parfém, který se stal doslova až virální, což je pojem spíš pro prostředí Tik Toku, který neznám a nehodlám v tom nic měnit. 

Dal by se přiřadit do kategorie Niche parfémů, kdy originál Baccarate Rouge vyjde třebas toto balení na  5 tis,- Kč. Např. mohu doporučit Ingrediens-store 
Jsem s parfémem náramně spokojená a užívám si ho každičký den, i přes den se s radostí přestříknu, kdy k tomu využívám atomizéru, co mám s sebou v kosmetické taštičce. 
E-shop Ambis mohu doporučit, právě pro tuto skvělou zkušenost. A moc děkuji Jiřince, že mi jej ukázala. Dají se tam pořídit parfémované vody, nebo verze v kuličce, na základě oleje, což je orientální specialita. Mají malé a praktické balení, které snadno uschováte v kabelce, aktovce či jiné tašce. 
Jinak přeji krásnou sobotu, počasí příliš nepřeje, tak ať ti to nepokazí plány. Nám se zrušila plánovaná návštěva (kytarový večírek) tady v Bohnicích, ale zítra se těším na společné setkání s kamarády z AA. Půjdeme do kavárny U Černé Matky Boží na Ovocném trhu. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 


Prima den Ti přeji. 



7 komentářů:

  1. Eri, vůni na dálku neposoudím (tipuju, že pro mne by moc nebyla, mám raději lehčí vůně), ale flakonek vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, na to, jaké složení vůně má, tak není vůbec těžká, je taková plnější a přitom svěží a lehká. Prostě se v ní cítím neskutečně dobře. E-shop doporučuji. Krásnou neděli přeji. ♥

      Vymazat
  2. Eri, vůně je to podle popisu zajímavá. Mohla by se mi líbit. 🙂 Teď ale mám čtyři parfémy, což mi na nějakou dobu vystačí. 🙂
    Mějte se hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikol, chápu, není dobré nechávat dlouho parfémy otevřené. Krásné pondělí přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Taky mám ráda výrazné vůně. Tahle vypadá dobře. Měj se...Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,
    myslím si, že by na mě byla vůně asi hodně silná. Líbí se mi ale ten flakonek. Já zrovna používám Rituals.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...