pondělí 22. dubna 2024

#Shopping2024 XIII.

 

AHOJ HOLKY, 
hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů. 
Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., který jsem nechávala vyrábět na zakázku. 

Je to vlastně takový pohár, kdy si zvolíte druh, na plaketku se vytiskne - vyryje text, který si zvolíte a já přidala foto, naše dva stíny v Ledečku. Citát je od jeho oblíbence J. Lennova. 
„Miluji život, protože mi dal tebe. Miluji tebe, protože ty jsi můj život.“ —  John Lennon

Úplně bych znovu neobjednala, nevěděla jsem do čeho jdu, ale snad jej tím potěším, protože nemám vůbec nápad, co mu darovat. Jeho odpověď je vždy "vášnivý polibek". Což je krásné a vím, že nám to vydrží až do důchodu. 

Alespoň imitace dřeva koresponduje s barvami, černá a světlá, světlo a stín, noc a den. Mohla bych pokračovat. 
Obyč rychlo nákup v Penny . Samé mléčné produkty, vše v akci, jak jinak. 
Na Rohlíku jsem objednala Isana sprchový gel s vůní citronu a limety, už jen když jsem přičichla, tak voní vážně moc dobře. 
K tomu jsem brala síťku avokád, které dojdou do pár dní a jsou v super kvalitě, mou oblíbenou rukolu. 
Stáňo, tento sýr vřele doporučuji, ale je lepší jej dát do sklenice, protože je v lednici slušně cítit. Brie z Francie. 200g vyjde na 90,- Kč, ale stojí za to. 

Zubní kartáčky a ústní voda z Rossmannu mi velmi vyhovují, proto beru opakovaně, ovšem Isana bavlněné tampónky jsem sice vzala již asi potřetí, ale současné balení, které mám nyní v koupelně a denně po nich sahám, mi přijde nějaké "nevydařené". Příliš mi nevyhovují okraje, které nejsou samostatně zakončené a jdou špatně oddělovat. Více mi vyhovují ty z Penny marketu nebo klasicky z DMka. 
200g blok francouzského sýru jsem ulovila s 30% slevou. Je to tvrdý sýr, výraznější a vyzrálejší chuti. Skvělý, určitě mohu doporučit a příště pořídím znovu. 

Větší nákup na Rohlíku, kdy jsem ke klasickým potravinám ještě brala mléko a karton Magnesie, které jsem rovnou uklidila. 

Cukrářské piškoty jsou sice dražší, než třeba v Penny, ale jsou mnohem chutnější. Jsem milovníkem sušenek a piškotů, jím samostatně, max. si k tomu dám mléko. 
Osvědčily se mi i avokáda v setu po 4ks, které jsou rovnou určené ke konzumaci. 
A závěr tvoří další sprchový gel Isana - varianta s vůní orchidee a vanilky. Ústní sprej, který je vážně super mít s sebou v kabelce, nosím v kosmetické taštičce a doporučila jsem jej i kamarádovi, který si ho také pochvaluje. 


A to byly mé poslední nákupy, celkem běžného charakteru. 

A co nejčastěji kupuješ Ty? 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 


Prima den Ti přeji. 



10 komentářů:

  1. Eri, sýry vypadají lákavě, ale já na Rohlíku nenakupuju - je mi nějak příjemnější si vybrat všechno "na živo". Odličovací tamponky z Isany používám teď taky a problémy s rozdělováním nemám. Zato mne naštvaly tamponky Bel - vždycky bývaly krásně nadýchané a měkké a teď mám balení, ve které tamponky připomínají prkno - jsou tuhé a nepoddajné. už jsem je strčila do skříňky a nechám si je jen jako rezervu, když mi dojdou ostatní a možná na odlakování nehtů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, tak Bel odličovací tampóny mě vždycky rozčilovaly a neseděly svou texturou. Na Rohlík jsem si hrozně zvykla, ale včera jsem zavítala do DMka 👍. Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Já poslední dobou samé jídlo a drogerii. Jinak neutrácím a snažím se šetřít na moře s Lolou))) Hezký týden.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, já vždycky utrácím bezprostředně po výplatě a pak už jen za nezbytnosti typu nafta a jídlo. Zrovna dneska se mi podařil fajn nákup v Penny - brala jsem tři velká rajčátka, dvě mozarelly, dva řecké jogurty, dva banánky v čokoládě, kapesníky, vatové tyčinky to vše za 149 Kč.

    OdpovědětVymazat
  4. Sabi, Penny je jednoznačně nejlevnější 👍. Super nákup. Měj hezký den kočko. 👍

    OdpovědětVymazat
  5. Eri, mněse ta plaketa jako dárek líbí, je to originální :-) Nejčastěji nakupuji klasicky, jídlo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, děkuji ti. Možná jako cena "útěchy", ale měla jsem asi vyšší očekávání. Krásný den ti přeji. ♥

      Vymazat
  6. Ahoj Eri,
    já nakupuji nejčastěji jídlo, to bývá nějaké pečivo, sýr a trocha zeleniny a ovoce. Nejčastěji chodím do Billy a do Lidlu, ale třeba teď o víkendu jsem objednávala na rohlíku.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, zrovna se dneska chci dostat do Delmartu, dlouho jsem tam nebyla. Jinak samé jídlo, jídlo. ♥ Krásný den měj.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...