pondělí 8. dubna 2024

#Recenze - Ziaja cocoa butter

 

AHOJ HOLKY, 
přeji krásné pondělí, doufám, že jste měly prima víkend. Já si jej snažila zpříjemnit blogem, jinak mě sužují mé úzkosti, ale nic, co bych nezvládla, jak se říká. Hold ke mě úzkostně&depresivní porucha patří a nikdy se jí nezbavím. 

Ovšem, tato recenze bude pozitivní, protože ZIAJA BODY BUTTER s vůní kakaa je super produkt. 

Ještě jsem asi nezažila, že by tělové  máslo bylo v tomto balení s pumpičkou,vždy jsem si jej pořídila a to snad prvně od The Body Shop nebo Lidlu v kalíšku, aby se díky své hutné konzistenci snadno nabíralo a nanášelo. 
Toto je ovšem skutečně tělové máslo, bílé barvy, hutné konzistence, která se dobře nanáší, má schopnost extrémní hydratace, tak že ji na pokožce cítím ještě v polovině dne od nanesení, přitom nezanechává žádný povlak ani film. Rychlá a snadná manipulace je naprostá pecka, protože  tělová másla jsou většinou dosti hutná a hůř se nanáší. 
Příjemná, sladká, teplá barva kakaa, nebo spíš kakaových bobů je dalším plusem. Balení je standardní, pumpička plně funkční, 400ml balení vystačí na nějakou tu dobu. 
Tělové máslo mi tak vyhovuje, že si s ním mažu často i ruce, protože jeho vysoká schopnost hydratace je přesně to, co moje ruce potřebují. Navíc praktické dávkování je dalším důvodem, proč po něm sahám tak často. 
Pořizovala jsem na Elninu za cca 100,- Kč, už si přesně nevybavuji, ale určitě mohu TENTO PRODUKT JEN A JEN DOPORUČIT. Na velmi suchou a suchou pokožku, značka ideál. Příjemná vůně, skvělá konzistence, praktické balení a velmi dostupná cena. Za mě velká spokojenost. Ziaja umí velmi dobře tělovou kosmetiku. 
Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš.

6 komentářů:

  1. Přesně jak píšeš - taková teplá vůně kakaa....měla jsem tělové máslo s touhle vůní a bylo skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super viď, a i jako krém na ruce. Hezký jarní den přeji. ☺

      Vymazat
  2. Eri, to zní zajímavě. Jen jsem momentálně tělovými produkty zaplavena, takže další nákupy neplánuji. Používám teď od Ziaji samoopalovací mléko - pumpička bezva, vstřebává se skvěle, ale bohužel mi úplně nevoní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, žádný samoopalovák nevoní, bohužel, snad jen jeden mi přišel "lepší", ale ten byl zase přeparfémovaný. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, to zní jako něco co bych si mohla pořídit na zimu. Občas mě ty konzistence vzhledem k názvům produktů pěkně vypékají. Nedávno jsem měla máslo které bylo úplně řídký krém a teď mám naopak krém, který je tuhý až lehce želé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, vážně povedený, hutnější krém, pro mě značka ideál. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...