pátek 12. dubna 2024

#Shopping2024 XII.



AHOJ HOLKY, 
moc prima pátek ☘️ přeji. Nové nákupy jsou tu. Začínám Kneippem, což je sprchový gel, který mám v oblibě nejen já, ale ráda je daruji svým přátelům a ti mi přináší jen ty nejlepší ohlasy a díky. 
Mohla jsem si výhodně pořídit tuto sadu tří menších sprchových gelů značky Kneipp, kterou rozdělím na jednotlivé menší dárky. Jeden jsem si nechala. Mandlové opojení - je hydratační varianta, pak v sadě najdeme Pro lepší den - pro lepší náladu - šťastný den s pomerančem a poslední je Litsea a citron. 

  • DÁRKOVÁ SADA ŠTASTNÉ SPRCHOVÁNÍ - 
    Sprchový gel Radost ze života 75 ml
    Sprchový gel Dobrá nálada 75 ml
    Sprchový gel Mandlový květ 75 ml

Na Rohlíku jsem brala primárně balení chřestu, zeleného, který byl fakt skvělý.

My jsme se s DM hledali, až jsme se našli, kde byl celých čtyřicet let. Miluje chřest a já jej s láskou pro něj a holky připravila. 

náš nedělní oběd 

 K tomu ještě nějakou zeleninu a co dokonce měli, byly KOPŘIVY. ☘️☘️ Ze kterých jsem si udělala 2x čaj a dvě porcičky zamrazila. 
V Penny jsem koupila Gourmet Perle v akci, a druhý den jsem tam šla pro další tři balení. 

Tuto mraženou zeleninu z Penny mám moc ráda a kupuji pravidelně. Tentokrát jsem z ní udělala polévku. 
K tomu jsem vzala krůtí prsní šunku pro DM a dám občas plátek i Izouškovi. Vím, že by kočičky neměly tyto potraviny, ale dva plátky za týden ji nyní dopřávám. 
Valašská Kyška dělá dobře mému bříšku a i mi chutná. Schwarzwaldská šunka je snad jediná uzenina, která mi z Penny chutná. 
Tento rok jsem se chtěla více dostávat ke kulturnímu životu. Divadelní inscenace sester Prachařových&Rybových mě oslovila již na svém prvopočátku. Náhodou jsem na ni narazila a řekla si, že prostě půjdu v dubnu sama. Je to sobota, udělám si prima program. Pořídila jsem si lístek do divadla v Celetné, které znám. Chodívávala jsem tam cca před 18ti lety s kolegyněmi. 
Tak a tímto bych uzavřela mé týdenní nákupy, kterých nebylo sice mnoho, ale z lístku do divadla mám opravdu velkou radost. No a sprchové gely dělají taky již radost. 

a takto se rozvila Orchidej z Rohlíku...


☘️🪻

 A nyní už se jdu pustit do nějaké práce, aby mohl začít víkend. Jak ho budeš trávit Ty? ♥ Nás čeká narozeninová večeře s DM a pak směr chalupa. 

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 


Prima den Ti přeji. 


4 komentáře:

  1. Eri, mne čeká jen směr chalupa. Na narozeninovou večeři dojde příští týden - máma má narozeniny.
    Užij si víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, taky zdravím z chalupy. Užívej krásného, slunného víkendu. 🌞

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já tento víkend žádné velké plány neměla kromě ségry patnáctin :) ty jsme oslavili a jinak jsem trochu poklidila, vyprala, něco málo přečetla a koukala na videa na YouTube. Odpoledne půjdu přítelovi pomoct převozit zámkovou dlažbu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, tak doufám, že se oslava vydařila. My měla vlastně taky takovou oslavu včera. Ráno a dopoledne jsem vařila a pak vytáhla DM do lesa. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...