neděle 14. dubna 2024

#Spotřebované za březen 2024

AHOJ HOLKY, 
březen utekl jako voda a já zde mám spotřebované produkty a k nim malou recenzi.

Jinak vám přeji hezkou neděli a zdravím z chalupy. Jak trávíš krásný, slunný víkend ty? 🌞👍 
  • Balea - krém na nohy - SKVĚLÝ VÝŽIVNÝ KRÉM, rozhodně bych si jej pořídila v plném balení. 
  • Balea - opět řada Beauty expert - Liquid Peeling 2% BHA BYL NAPROSTO PARÁDNÍ PRODUKT. Skvělé tonikum s aktivní látkou, které skutečně dělalo s pokožkou, co slibovalo. Psala jsem samostatnou recenzi. Mé pleti velmi sedlo a dělalo ji hezčí, čistější. ANO - VŘELE DOPORUČUJI. 
  • Gabriella Salvete - sprchový gel s vůní oliv, byl velmi příjemný. Krásně krémový, k pokožce jemný. PRIMA PRODUKT. 

  • Tělový peeling z Actionu mi ze začátku vyhovoval, ale tak po polovině balení asi změnil vlastnosti a byl příliš tekutý, nic moc nedělal, že jsem jej spotřebovala a chodidla, které jsem si tím masírovala. SPÍŠ BYCH SI ZNOVU NEPOŘÍDILA. 
  • Sidolux - pro mě tedy naprostá klasika. Na podlahy neznám nic lepšího, miluji prostě vůni Marseilleského mýdla. 
  • Alverde - tělový sprej s příjemnou ovocnou vůní a hlavně zlatými třpytečkami jsem dopotřebovala. Pořídila jsem si v létě a měla jsem tam opravdu již jen zbyteček. MOC FAJN PRODUKT. Krásné jemné zlaté opojení. URČITĚ BYCH SI POŘÍDILA ZNOVU. 
  • Balea - letní limitka se velmi povedla, určitě jsem ji již chválila, min. v gelu na holení. Ani tento šampon není výjimkou. SKVĚLE PĚNIL A KRÁSNĚ VONĚL. No a ten krásný obal. Prostě ANO.
  • ToDay - další produkt z Penny, dámský gel na holení byl fajn. Moc mile mě překvapil, nedráždil pokožku, holení bylo jako vždy, rychlejší a pohodlnější. Pokožka byla jemná a hladká. MOHU DOPORUČIT. 
  • Mixa - nové sérum s vitamínem C, je první ze tří které jsem dopotřebovala. Psala jsem samostatnou recenzi, ale za mě je to ŠPIČKOVÉ SÉRUM
  • ToDay - opět další produkt z Penny. 2 fázový odličovač jsem vám již ukazovala. Za málo peněz, hodně muziky. SUPER PRODUKT, který si na nic nehraje a dělá, co má. Mě VELMI VYHOVUJE. 
  • ToDay - snad do třetice a naposledy. Obyčejný sprchový gel, který byl lehce krémovější konzistence. Dobře myl, nedráždil a nevysušoval nijak příliš pokožku. Vůni kokosu mám ráda, proto jsem volila tuto variantu. LEVNÝ, DOSTUPNÝ A MOC PRIMA PRODUKT. 
  • Avon - z řady Planet spa, kterou mám VELMI RÁDA. Tělové máslo, hutnější konzistence, překrásné spa vůně. Naprosto parádně hydratovalo, vyživilo pokožku, provonělo celé tělo. Dobře se roztíralo, na to jak hutnější konzistence produkt je a nezanechává žádné stopy, či film. Rychle a rovnoměrně se do pokožky vstřebalo. MÁM DALŠÍ V ZÁSOBĚ. Naprosto doporučuji
  • Clean&Clean - čistící pěna, měla jsem již podruhé a SEDLA MI SKVĚLE. Pořídila jsem ji loni v nějakém výprodeji a již na ni nenarazila. PĚNY NA OBLIČEJ ASI NEJVÍC PREFERUJI. 
  • Avon - séru s Retinolem od Haničky, BYLO NAPROSTO PŘELOMOVÉ v mé skin care. Měla jsem při používání tohoto pleťového séra vážně krásnou pleť, takovou vypnutou a vyhlazenou. ROZHODNĚ DOPORUČUJI VŠEMI DESETI. 
  • Luna - vlasová voda s KOPŘIVOU, byla VELMI POVEDENÁ a moc mi seděla. Krásná a typická bylinná vůně mě vždy přenesla do dětství. Tyto relativně "obyčejné" produkty na vlasy mi fungují dobře. Vlasy jsou kvalitnější i pohledem mé kadeřnice. DOPORUČUJI. 
  • Avon - Clearskin toner - NEJLEPŠÍ PRODUKT NA ČERNÉ TEČKY. U mě doma nesmí chybět. TOP RODUKT Z AVONU. 
  • Opět Avon - Planet Spa - Mrtvé moře - sprchový gel. Tak ten jsem spotřebovala závratnou rychlostí. Krémový, jemný, překrásně voněl. SKVĚLÝ PRODUKT - MOHU JEN DOPORUČIT. 
  • Isana - 3v1 body, face, hair z řady sensitiv byl MOC PRIMA PRODUKT. Nedráždil ani atopickou pokožku, navíc, mě osobně moc krásně voněl, že bych si jej snad i pořídila. ANO - KOUPÍM ZNOVU

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuje menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš. 


Prima den Ti přeji. 🌞🌞



7 komentářů:

  1. Ahoj Eri, zajímavá směsice produktů. Zkoušela jsem jen máslo na nohy z adventního kalendáře :D Z řady Mrtvé moře od Avonu mám zrovna doma jílovou masku na obličej v tubičce :) Vlasové vody jsem používala kdysi v pubertě, kdy mě spíše trápily vlasy nadměrně mastné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, tak to jsi mě pobavila, prý v pubertě vlasové vody, já na stará kolena je objevila. 🙈😆Přeji krásnou neděli.

      Vymazat
  2. Eri, nemám vyzkoušený ani jeden kousek, tak jsem na recenze ráda mrkla.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce mě zaujal olivový sprchový gel. :) Mám doma podobný od značky ISANA a jsem moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Isana sprcháč mám zrovna s vůní ovoce a jogurtu na chalupě a je skvělý. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  4. Ahojky,
    nejvíce mě zaujal ten peeling Balea, budu ho muset vyzkoušet. Jinak znám vše z Avonu a taky to mám moc ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...