čtvrtek 23. května 2024

# Recenze Wash & body milk

AHOJ HOLKY, 
přeji krásný čtvrtek. Když jsem psala tento článek, tak byl víkend a  právě jsem vytřela podlahu a mám celkem doma "hotovo", přitom víkend téměř končí. Mělo by to být naopak, se picnu. 🙈 Tak jsem si postěžovala a mohu začít s recenzí. 
Jako první mám TĚLOVÝ KRÉM OD ORIFLAMU, který jsem dostala od mé milé kolegyně Líby. Když jsem viděla, že se jedná o vůni medu, byla jsem trochu skeptická. Protože co nevyhledávám, je vůně růží a medu. Ovšem, mé "obavy" se ukázaly jako neopodstatněné.  
Od Oriflamu jsem opravdu velmi dlouho žádný produkt neměla, přitom další kolegyně jej prodává. Jsem hold zvyklá na Avon, jelikož jej přes dvacet let prodávala moje máma. Schválně, jaký jsi tábor Ty? Avon & Oriflame. 

Už jsem zase odbočila. Tělový krém voní spíš jemně po mléce, taková ta dobře známá a příjemná vůně "čistoty", bavlny. Tedy v parfemaci jsem se velmi sekla a jsem mile překvapená. 

Balení je v kalíšku, které obsahuje 250ml. Hand & body cream s organickým výtažkem z medu má béžovou barvu. Je hutnější konzistence, rychle se vstřebává, docela i dobře roztírá, nezanechává mapy, ale nestačí mým potřebám hydratace. 
Od takto "hutného" produktu bych očekávala delší dobu komfortu pro pokožku, kdy nebudu mít potřebu se namazat, jelikož cítím, že mě až lehce pne. Tak to se mi dlouhou nestalo, snad ani u tělových emulzí Balea, což jsou velmi lehké textury. 

Krém musím použít opakovaně, abych měla svůj standardní komfortní pocit a nic mě nepnulo a nesvědilo. TAK TO JE VELKÉ MÍNUS. Jinak je to fajn produkt, ovšem já osobně nyní nemám o to více důvod, se podívat po dalších produktech značky Oriflame. Ani nebudu googlit cenu tělového krému. 

Spotřeba mi tím pádem stoupla na dvojnásobek, což by mi vůbec nevadilo, kdyby produkt zajistil, alespoň půl denní hydrataci pokožky. Je to škoda. Zkoušela jsem produkt prostřídat, zdali to není např. mnou, mým pitným režimem, ale dva běžné tělové krémy (Dove a Neutrogena)  mi dostatečnou a příjemnou hydrataci zajistily krásně na celý den. Přesně tak, jak to má být, co já od produktu čekám a také žádám. 

Vůní mile překvapena, však nedostatečnou mírou hydratace zaskočena a nepotěšena. Proto mé hodnocení s přimhouřením oka je 60%. ALE SAMA BYCH SI PRODUKT NEPOŘÍDILA. 
FACE WASH od značky  AUSTRALIAN BODYCARE je produkt, od kterého díky svému názvu, značce a vůni očekávala, i jsem se trochu obávala, jak bude pleť vysušovat, ale NIC TAKOVÉHO SE ROZHODNĚ NEDĚJE. 
Od značky AUSTRALIAN BODYCARE jsem již vyzkoušela klasický Tea Tree oil, který je skvělý, jen dopředu upozorním, že parfemace je poměrně výrazná, až bych snesla menší intenzitu, však pro mou pokožku - pleť NEDRÁŽDIVÁ. 
Čistící pleťové gely používám denně, ráno i večer. Ne, skutečně TENTO PRODUKT NEVYSUŠUJE, ani NIJAK NEIRITUJE MOJI SUCHOU POKOŽKU, se sklony k tvorbě vrásek. 

Zde oficiální popis:
Čistící gel na pleť pro každodenní čištění obličeje | Účinně čistí pleť od pupínků a černých teček | Zabraňuje tvorbě nečistot a nadměrné produkci kožního mazu | Prevence proti rozšířeným pórům | Pro každodenní péči o pleť při akné a růžovce | Vhodný pro mastnou pleť | Zklidňuje suchou a citlivou pleť.
To, že mi wash skutečně pomáhá stahovat rozšířené póry a čistit je BERU JAKO VELKÝ BENEFIT. Jen pozor pro oblast očí, tam by parfemace Čajovníku trochu pálit, jednou se mi dostal do očí, při nešetrném smývání a potvrzuji. Nutno poté vypláchnout oko kapkami, které stejně díky alergii používám denně. 
Gel mám ve velikosti střední, tj. 200ml a vyjde dle informací z oficiálního e-shopu na 500,- Kč, což není vůbec málo. Já k němu přišla přes výhru od Péti na IG, která vím, že s nimi, jakožto i další blogerky mají spolupráci. 

Gel má čirou barvu, výraznější parfemace, hutnější konzistence. Dobře pění, čistí, pozor na oblast očí. Smývám jej textilním tampónkem, který se mi osvědčil nejvíce, protože více ulpívá na pokožce. Doporučuji nějaký ručníček nebo speciální žínku, kterou jde wash krásně smýt. Nevysušuje, nedráždí ani nijak neirituje mou pleť. 

Ne, nezkoušela jsem se jím odličovat a ani to nemám v plánu, používám pouze na čištění pokožky. 
Skvělé je, že stahuje póry, stačí jej nanést opravdu malé množství, aby krásně vyčistil, případně dočistil zbytky make-upu. 

Australian Bodycare má spousty produktů, pro snad všechny naše potřeby. Co jsem např. nevěděla, že poměrně velké zastoupení v sekci intimní partie, hygiena, ale i léčba různých zánětů, přes konečník až po lubrikanty. Ne nechci psát naštěstí, ale nic z výše uvedeného nějak nepotřebuji ani nevyhledávám. 

S tímto MYCÍM GELEM JSEM VELMI SPOKOJENÁ, určitě mohu doporučit. Nevím však, jestli bych si sama za 200ml balení byla ochotna připlatit a vytáhnout z peněženky 500,- Kč, co si nejsem jistá. 

Jsem moc ráda, že produkty mohu vyzkoušet takto, přes výhru. 

Je pro tebe značka Australian Bodycare známá? Máš nějaké své oblíbence? 

Krásný a pohodový den ti přeji. 

8 komentářů:

  1. Australian Body Care neznám, ale po vašem popisu na blogu bych se ráda podívala na jejich kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čistící gel pomalu dopotřebovávám a je vážně super. Krásný den přeji a děkuji za návštěvu blogu. ☺

      Vymazat
  2. Eri, já medovou parfemaci taky moc nevyhledávám, byť teď zrovna používám tělový krém (byl to dárek a jak se říká -"darovanému koni..."). Gely na čištění pleti nepoužívám - sázím na micelárku a ráno na květinovou vodu (teď mám mátovou, kterou je z boxu, já bych si ji sama nekoupila - nevyhovuje mi vůně)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, mátová voda mě zaujala, ale asi bych si ji sama taky nevybrala. Levandulová u mě vede, ovšem jejich heřmánková, mě taky láká. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, Milk & Honey byla jedna z nejprodávanějších řad, když jsem dělala aktivně Oriflame a obzvláště tenhle krém, to byl hit a troufnu si říct, že pořád je. Během posledních pár let stoupnul na ceně neskutečně a přesto si ho lidi stále kupují. Já ho mám taky čas od času ráda, ale třeba scrub ze stejné řady mě moc neoslovil. Dokonce byly zákazníci co doma měly řadu kompletní - tělový krém, mýdlo, sprchový krém, krém na ruce, mýdlo na ruce, šampon, kondicionér a maska na vlasy. Já mám ráda produkty jak od Avonu tak od Oriflamu, ale Avon teď díky cenové dostupnosti a lepším podmínkám beru daleko víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, wau, tak tomu říkám recenze. Já se k Oriflamu nedostanu vůbec, no možná je to dobře. Utrácím až tak dost. : ) jj Avon bereme od Haničky. ☺ Krásný víkend kočko.

      Vymazat
  4. Značka mně kdysi neudělala dobře, takže ji nepoužívám. Ale i tak díky za recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím, také jsem si prvotně říkala, aby nebyla "agresivní", nebo dráždivá, ale milé překvapení. Krásný den přeji.☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Only Bio nejlepší olejicek na vlasy

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní MINI - RECENZE. Začnu tím, že olejíčky na vlasy, respektive na jejich konce používám přes dvacet let ...