sobota 15. června 2024

#recenze Only Bio nejlepší olejicek na vlasy


AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní MINI - RECENZE. Začnu tím, že olejíčky na vlasy, respektive na jejich konce používám přes dvacet let určitě. Prvně mi je přirozeně doporučila má kadeřnice Helča z Velkých Tuchlovic, kam jsem jezdívala, když jsem ještě bydlela u našich. 

Nezažila jsem zatím lepší ochranný olejíček, který by mi seděl víc, než tento. Přenádherně voní, jako sladký parfém a profesionální vlasová kosmetika. Vůně navíc vydrží ve vlasech celkem dlouho a dostala jsem na ni kompliment. 

Dávám tři pumpičky do dlaně, kdy olejíček pozvolna a opatrně nanesu nejprve do délek a občas pročísnu vlasy i střední délku. 
Mé konce vypadají jako od kadeřnice. Skutečně se chovají přesně tak, když jsem po novém střihu. 

Prostě mi dělají naprosto fantastickou službu, wau efekt a já JSEM PŘÍMO NADŠENÁ. A není to tím, že jsem produkt dostala k testování. 
By Only Bio je polská značka, která se dá nově sehnat v Rossmannu a zaměřuje se na nový způsob v péče o vlasy. 
Ještě od této řady používám sérum pro růst, které se naopak aplikuje ke konečkům vlasů pomocí střičky, ideálně vždy před spaním. Opět i tento produkt naprosto přenádherně voní. 

Olejíček v tomto balení 150ml seženete právě nyní v Rossmannu za 150,- Kč. 

Zaznamenala jsi tuto značku? 


Moc děkuji za tvou podporu a pozornost mému blogu, které si vážím a je pro mě důležitá. 

Krásný a pohodový víkend, pokud máš nějaké plány, tak ať klapnou. 🌞 Mě za chvíli bude vyzvedávat DM. a vyrážíme někam na výlet, ale kam, to bude asi ještě věc "dohody", nebo přímo překvapení, protože už tady měl před půl hodinou být..., znáte to taky..., nesnáším to čekání, když se dohodnete a stejně přijede o hodinu později...🙈🖤. Ale je to láska, takže i to čekání je lovely. Krásnou sobotu...

pa E. 

8 komentářů:

  1. Eri, olejíček na vlasy používám občas do konečků, ale dávám si ho celkem málo, takže ho mám tak dlouho, že už si ani nepamatuju značku :D.
    Užij si víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, taky přeji krásný víkend, užij si neděli. 🌞😉

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, tuhle značku jsem zaznamenala pouze u tebe :) Já používám už roky arganové sérum z Avonu a vyhovuje mi, ale i to si dávám jen občas, když mám sušší vlasy nebo po nějaké tepelné úpravě po mytí, abych vlasy zase oživila a dodala jim trochu šťávy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, znám sérum od Avonu, taky moc podařené. Měj pohodový den. ☺♥

      Vymazat
  3. Taky je to za mě nejlepší olejíček.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eri,
    to je škoda, že my nemáme Rossmann, hneď by som si ho kúpila. Ja mám teraz od Cien a to je jedna veľká katastrofa :)
    Maj sa krásne.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - maska z dr. Müller 💪👍 + pečující tonikum z Hebe

AHOJ HOLKY, přeji krásné  pondělí 🌞. moc vás vítám u dnešní recenze, kterou píšu velmi, velmi pozitivně naladěná, protože s oběm...