pondělí 17. června 2024

#Shopping 2024 XXVI. 🌞🫶





 AHOJ HOLKY, 

přeji krásný pondělní večer, a moc tě vítám u mých nákupů.
 

Začnu tímto speciálním dárečkem, který mi sama vyrobila má kamarádka Lucka z IG. 

Nejen, že mi vytvořila tyto krásné korálkové prstýnky, které mám jako dárek k narozeninám, ale ještě poslala úžasný citronový vosk a svíčku ze sociálního centra, což mě extra potěšilo, jelikož jeho celorepublikové působení znám. 
Vážně Lucí, moc velkou radost jsi mi udělala. Na mě prstýnky vypadají, tak jak vypadají, jelikož mám tlapy, místo prstíků útlých slečen. 

Menší nákupy na Rohlíku. 

Odličovač očního okolí, který si holky tolik pochvalují jsem si konečně objednala. K tomu přihodila Isana gel-krém, který není vůbec špatný, jsem z něj velmi mile překvapená. 

Applaws granulky s kuřecím masem pro Izinku, brala jsem toto malé (leč dost nevýhodné balení, i když bylo ve slevě) na zkoušku, jestli jí budou vyhovovat. 400g sáček vyšel na 120,- Kč. 

Citronek a nejlepší neaklo pivko, co znám. Dokonce i v Chorvatsku ho měli. 

Kontryhelový čaj je malý "zázrak", dost mi pomáhá při menstruačním cyklu, jak na fyzické obtíže, tak hlavně na psychickou pohodu a vyrovnanost, o které se ovšem u mě nedá hovořit snad nikdy. To je stav, po kterém prahnu celý svůj život, to je moje meta, můj cíl, jak se zpívá ve filmu Holky z porcelánu. 
Značka Kitchin je skvělou privátkou Rohlíku a ráda od nich beru např. cizrnu, kukuřici, ale i těstoviny a rýži. 
V akci měli sušené datle, tak jsem neváhala a vzala je. 

Bez sýrů by to u mě nešlo, rozhodně jsem tým cheese, nežli ham. 💪

A jelikož se již dosti oteplilo měli Häagen-Dazs zmrzliny v akci a nově i tuto s citronovou příchutí a kousky makronek. Holky, řeknu vám, to je naprosto dokonalá chuť. Osvěžující, sladká a smetanová zároveň. No prostě boží zmrzlina, využila jsem akce (kelímek byl za 119,- Kč) a vzala si další do zásoby. Ještě mají variantu s borůvkami, ale ta není vůbec dobrá, tu jsem jen ochutnala a zase putovala zpět do mrazáku. 


Zaskočili jsme tady v Bohnicích do OC Krakov, což je takové menší OC, které se otevíralo v roce 2013.  Řekla bych, že je dobře přizpůsobené potřebám, jednoduše postavené, dobré složení nájemců, mile mě OC překvapilo. 

Zašli jsme do DMka a já si vzala ústní vodu a Himalay sparkly white zubní pastu. 
Do sprchy jsme vzali krémový sprchový gel soft pro suchou pokožku a z limitované letní edice jsem neodolala tropickému šampónu. Který má jednak krásný obal, ale taky voní sladce po ananasu, tak ten jsem nemohla nechat jen tak stát v regálu. 
Taky jedno tuhé mýdlo na ruce Dove, ještě nám k tomu chybí adekvátní držátko, aby neklouzalo a nedržela se v něm voda. 

Běžný tekutý písek na kuchyň, koupelnu, tak ten se doma nikdy neztratí a jde s ním vydrhout ledas jaký povrch a zašlá špína. 
No a na doporučení jako nejlepší a nejúčinnější odstraňovač vodního kamene jsem brala tento koncentrovaný Denk mit Kalkreiniger, který skutečně FUNGUJE. Poradil si celkem slušně a hned na první použití s usazeninami na vodovodních bateriích, dlaždičkách, a sanitě celkově. Vážně holky, takovou sílu jsem nečekala 

No a tímto bych nákupy v pořadí XXVI. uzavřela. 

Doufám, že jsi měla vydařený víkend ☀️😉.

Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuji menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíte. 


Prima den Ti přeji. 







6 komentářů:

  1. Já měla narozeninový kupon na 10% slevu do Rossmanna, tak jsem tam dneska udělala velký nákup :). Většina byla spíš domácí drogerie, ale i nějaká maska a stíny mi za drápky uvázly ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM ♥♥, a už se těším na nákupy. Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Tyhle zmrzliny mám taky ráda a prstýnky jsou moc hezké. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucka je moc šilovná, obdivuji, ale ty taky umíš tvořit krásy velké a hlavně rozmanité. Měj pohodový den. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, pěkné nákupy. Applawsky také kupuji, obvykle variantu s lososem či tuším kachnou. Harley šmakují a ani nevadí když jí je občas sní naše psí babička Enny protože neobsahují tolik proteinů, a tak neškodí ani jejímu zažívání. No nejlevnější rozhodně nejsou, já je beru buď na Alze nebo na Zoohitu. Ta zmrzlina vypadá dobře, ač já teda na citronovou moc nejsem, ale měla bych si taky nějaký kelímek do mrazáku pořídit, pohovory k nové práci jsou zatím náročné a buď odmítnout oni mě nebo mají úplně nereálné podmínky. Doufám, že se mi podaří brzy něco najít.

    OdpovědětVymazat
  4. Moje milá, vím, že na tebe ta "správná" práce čeká a taky počká. Držím palce a už jen to odhodlání a zvládání pohovorů, je na velkou pochvalu. Jsi šikovná, mladá, schopná, perspektivní, takže brzy si budeš dost možná i z nabídek vybírat. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...