čtvrtek 25. července 2024

#Recenze - The Inkey List - ovesný čistící balzám TOP&STROP PRODUKT



AHOJ HOLKY,
Moc vás vítám u dnešní recenze a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Značku The Inkey List tolik ozkoušenou nemám, ale pár produktů jsem měla. A byla jsem spokojená.
Vím, že na začátku, kdy se začala prodávat v Sephoře, byla trochu srovnávaná s The Ordinary.

Řeknu ti, že z tohoto odličovacího balzámu jsem šla do kolen. Něco tak dobrého jsem jednak ani nečekala, ale je to vážně naprosto luxusní záležitost.

Barva tedy je asi to nejméně líbivé, co bych mohla podotknout, jinak žádné mínusy neshledávám. Jen samé plusové body. 

Konzistence je krémová s olejovou složkou. Nezanechává však pokožku mastnou, ulepenou. Naopak krásně jemnou a hydratovanou.
Má všechno, dělá s mou pletí "zázraky ". Šetrné odlíčení je samozřejmostí, ale ta skutečnost, že si na 100% poradí s očním líčením, a i s mou voděodolnou řasenkou.

Neštípe, nedráždí oči, naprosto nádherně odlíčí. Je to asi nejlepší, nejjemnější a nejpreciznější odličovací krém, co jsem kdy měla. Skutečně se nebojím použít výraz Top&Strop. Objev, alespoň můj tohoto roku.

Ještě si dovolím krátké shrnutí: 

Ovesný = Luxusní čisticí balzám značky The INKEY List šetrně rozpouští make-up, čistí a vyživuje pleť a hodí se i pro citlivé typy pleti.

JAK PŮSOBÍ:
Kombinuje zklidňující koloidní ovesnou mouku s ceramidy a podporuje tak přirozenou ochrannou bariéru pleti. Složení obsahuje také ovesný jádrový olej, který čistí a vyživuje pleť.

HLAVNÍ SLOŽKY:
- 3 % ovesného jádrového oleje: jemně podporuje hydratační bariéru pleti
- 1 % koloidní ovesné mouky: pomáhá zmírňovat viditelnost začervenání a zklidňuje podráždění

Ideální šetrný čisticí produkt pro použití ráno a večer.

Pro mimořádné vyživení pleti nechte před opláchnutím 10 minut působit. Opravdu skvělý tip, nanesu, nechám působit cca 10min a poté jdu rovnou do sprchy, kde opláchnu. 


Já tento balzám kupovala ve výhodnějším setu spolu s dalšími dvěma produkty.

Velké 150ml balení seženete pouze online na Sephoře za 390,- Kč, a řeknu vám, že stojí za každou utracenou korunu.

Protože lepší a hlavně účinnější & šetrnější odličovač jsem ještě nezažila. Když nepočítám tuhé odličovací pasty - balzámy.


Toto je naprostá ŠPIČKA, kterou rozhodně řadím do objevů tohoto roku.
A závěrem asi tolik, že toto je můj první článek, který jsem celý sepsala v app blogger, tedy přes mobil. Omluv prosím případné nedostatky. 

Děkuji ti moc za shovívavost a pochopení. 

Zároveň budu moc ráda, když se mnou podělíš o tvou zkušenost se značkou The Inkey List. 

Díky Ti za přízeň a podporu blogu. 

Nyní už popřeji jen krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. 



4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, tenhle balzámek mám další na řadě v zásobách a už jsem ho jednou měla, takže musím souhlasit. já si ho možná pošetřím na podzim a teď si frknu do koupelny okurku a mátu od Ziajy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, vím že máš tuto značku ráda. Ano, souhlasím, asi pro chladnější období by byl více využitelný, ale já byla "nedočkavá", jen mi trochu vytekl do kosmetické taštičky, jedné z mnoha, co jsem si sem s sebou do Chorvatska byla, ale žádná velká škoda se nekonala. Krásnou neděli přeji kočko. ☺♥

      Vymazat
  2. Tak já jako kosmetický analfabet neznám ani značku, natož abych měla tenhle kousek vyzkoušený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, odličuje fakt parádně, jedním tahem bez štípání a ještě je pokožka vláčná. Opravdu mohu vřele doporučit. ☺♥ Krásnou neděli přeji od Jadranu.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- produkty z Dr. Müller

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní dvojité recenze produktů, které jsem si pořídila v Drogérii Müller, v Chorvatsku o dovolené.  Na začá...