sobota 23. března 2024

Moje staré profi fotky

AHOJ HOLKY, 

procházím blog, hledám fotky a najednou na mě vykoukl tento článek. Fotky jsou skutečně 14let staré. Neuvěřitelné. Z fotky jsem si všimla, že jeany Levis do zvonu, černé triko a vestičku, stále ve svém šatníku mám. 

Přidávám vzpomínkový článek, který se tu rozhodně neobjevil náhodou, vše má svůj čas a své opodstatnění. Popozítří mi totiž končí číslovka 3X..., a "40" VÍTEJ. 🤗🙈

AHOJ, AHOJ,

dneska to bude tak trochu více o mě.
 
Přes jednu naši známou jsem si v roce 2010 v měsíci lednu nechala udělat profesionální fotky.

 
Nyní mám krátké vlasy na kluka a také nenosím melírované vlasy.
Jen chci upozornit, že fotky jsou pět let staré a já si od té doby prošla docela těžkým životním obdobím, které ve mě nechalo stopy.

 
Fotky jsou samozřejmě vyretušované. Líčila mě jedna milá studentka konzervatoře a vím, že používala kosmetiku všeho druhu. V očích nemám kontaktní čočky, mám skutečně tak modré oči.

 
Nechci se těmito fotkami chlubit, ale jen jsem chtěla zveřejnit více o sobě a něco z minulosti.
Oblečení je moje.

 
Většinu oblečení stále mám a nosím, jelikož se mi příliš postava nezměnila.

 
Za fotky jsem neplatila, jelikož to bylo odznámé, která vlastní modelingovou agenturu  a oni je poté mohli použít.
 
 
Tato fotka je z listopadu roku 2013 rovněž od profesionálního fotografa, ale není upravená. Navíc jsem nosívala dlouhé vlasy, které jsem si nebarvila.
 

 
Tak, to bylo něco málo o mě.
 
Jsou to asi nejhezčí fotky, které má, tak i proto jsem je zveřejnila.
 
 
Také zvažujete si pořídit profi fotografie??
 
Vřele doporučuji.
 
Přeji krásný den.
 
papa E.

13 komentářů:

  1. Moc hezké fotky, na kterých vám to moc sluší, Eri.
    Přeji vám k narozeninám vše nejlepší. Hodně štěstí, zdraví, lásky a splněných přání. ❤

    Pokud jde o profi focení, nikdy jsem se nafotila - pokud nepočítám focení ve škole a když jsem byla malá. Dnes jsou to jen občasné rodinné momentky, a pokud jde o mě osobně, pak poslední moje fotka vznikla tak tři roky zpět. Později jsem ji dala i na svůj blog, přišlo mi fér, že čtenář, který ke mně chodí, ví, kdo za blogem stojí. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nikol, děkuji převelice, ale tolik chvály si nezasloužím.
      Co se týká focení, tak u mě to vzniklo postupem času, kombinace vlivu sociálních sítí, moje celkově životní - nová cesta, začala jsem se o sebe více starat. No a výsledek je, že mám selfie, jako snad nikdo v mém okolí. Můj IG je tím vytapetován, narcistní typ nejsem, ale může to tak vypadat. Dělávám si z toho legraci. Jsem si toho vědoma, co tam a proč dávám. Blog a IG je takový můj svět, má terapie, proto jej tolik miluji. Jsem skutečně vděčná Pánu Bohu, za komunitu, která zde panuje. Přeji krásnou a pohodovou neděli. ☺♥

      Vymazat
    2. Já nemám instagram, stačí mi facebook. Moc aktivní na něm nejsem, když tam něco dám, je to většinou můj milý Argo (pes), nebo oblíbená hudba. To, že někdo fotí sám sebe jako narcistní neberu. I když možná i takoví jsou. 🙂 Ale já to tak neberu. Je každého věc, co fotí.
      Blog mi slouží jako místo, kde mužů sdílet své čtení a občasné osobní věci, jako třeba právě tento https://koutekknihomolky.blogspot.com/2022/02/o-mne.html?m=1 a tento https://koutekknihomolky.blogspot.com/2023/11/30-narozeniny.html?m=1 článek. Jak jsem psala, jeden je takový "seznamovací", druhý jsem si chtěla schovat na památku.
      Hezkou neděli. ❤

      Vymazat
    3. Super, moc děkuji za odkaz. Deset let psát blog je dlouhá doba, nyní je to již 12... 💪💪

      Vymazat
    4. Tak dlouho. 🙂 Já v to upřímně doufala u toho prvního, ale bohužel s koncem Blog.cz jsem musela pokračovat jinde. Letos to budou už čtyři roky. Je to tu mnohem lepší - líbí se mi například editor článků, který je lepší než na Blog.cz a taky je tu lepší komunita.

      Vymazat
    5. Páni, 14let máš blog, tak to jsi rekordmanka a průkopnice, to tady snad ani nikdo v té době neblogoval. ☺♥

      Vymazat
    6. Tady asi ne, to ani já. 🙂 Blog tady jsem založila, když skončil Blog.cz. Ten první byl taková všehochuť - o hudbě, o knížkách,... Tento můj nynější, je jen o knížkách. 🙂

      Vymazat
    7. Ale i tak, je to fajn koníček, který trvá již dlouho ☺

      Vymazat
    8. To je přesně ono, je to koníček, ale kdybych u psaní blogu seděla denně, nejspíš by mi to tak dlouho nevydrželo. 🙂

      Vymazat
  2. Eri, pěkné fotky, slušelo ti to na nich. A jinak všechno nejlepší ke kulatinám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, moc děkuji. A děkuji za Tebe, že tady se mnou jsi a že jsem tě alespoň takto mohla poznat. ♥♥♥

      Vymazat
  3. Opravdu povedené fotky :) Moc ti to na nich sluší! Já se většinou fotila vzájemně s kamarádkami, nějaké úplně profi focení jsem ještě neměla :) K tvým zítřejším narozeninám hlavně hodně štěstí, zdraví a lásky! A také samozřejmě mnoho spokojených čtenářů :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to byla náhoda ty profi fotky, exmanželova bývalá známá v té době se nabídla, proč toho nevyužít. Moc děkuji, za milé přání. Měj hezký, jarní den. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...