sobota 11. srpna 2018

The Body Shop Frosted Berries - tělové máslo a sprchový gel



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní dvojité recenze. Tyto produkty od značky The Body Shop mám doma od zimy, kdy jsem je kupovala ve výhodném dárkovém balíčku. Jedná se o miniatury, které jsou super třeba na cestování. Všechny produkty jsou ve vůní Frosted Berries, což se na léto příliš nehodí, ale já je chtěla vyzkoušet a přišel na ně čas až nyní.



Sprchový gel je hutný, krásně svěže a přitom sladce voní, dobře myje, zanechává pokožku jemnou a hladkou, mám ho ve variantě 60 ml. Cenu Vám bohužel nepovím, ale matně si pamatuji, že miniaturky sprchového gelu, tělového másla, krému na ruce, peelingu a tuhého mýdla vyšly cca na 350 - 400 Kč.



Tělové máslo má také krásné balení a voní naprosto parádně. Jak jsem zvyklá u tělových másel této značky, tak skvěle hydratuje, je hutné, příjemně voní, dobře se vstřebává a pokožku zanechá jemnou a hebkou, jsem prostě s másly The Body Shop maximálně spokojená a na zimu neznám nic lepšího.



Sprchový gel má hutnou gelovou konzistenci a tělové máslo má hutnou krémovou strukturu. Oba produkty nádherně svěže a přitom sladce voní. 



Co já vím, tak nyní mají letní edici s vůní banánu a máty.



Znáte tuto značku a jaké produkty máte od ní nejraději?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...