sobota 15. září 2018

Dvě plátýnkové masky - recenze



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní dvojité recenze. Plátýnkové masky jsou velice oblíbené a ani u mě tomu není jinak. Dnes si představíme hned dvě a jednu na obličej a jednu na ruce. 








Tuto letní a svěží masku na obličej jsem kupovala v srpnu v DMku. Krásně svěže voní po melounu a obsahuje i oleje, které by měly pokožku vyživit a vyhladit. 


Maska je příjemná, docela dobře na obličeji drží a je tak akorát mokrá, nemám ráda, když z ní tekutina kape, člověk je akorát opatlaný.




Masku jsem měla cca 50 minut, dobře držela, krásně voněla, pleť zanechala jemnou a zdálo se, že i hydratovanou, celkově pocit jsem z toho měla pozitivní a příjemný. Navíc když zohledním její velice nízkou cenu je to prima ptátýnková maska zvláště pro letní období, protože osvěží. 




Tuto masku na ruce jsem si koupila jako dárek k časopisu, jinak bych si vlastně ani ten časopis nepořídila. Vím, že v Sephoře se masky pohybují okolo 100 - 160 Kč což mi přijde trochu dost. 




Masku jsem si nandala dle návodu na ruce, zprvu to byl takový nezvyklý a nepříjemný pocit, ale šlo si rychle zvyknout a s maskou jsem šla spát. 


Ráno jsem rukavice, které jsou velice praktické a dají se krásně zalepit  a upevnit, aby nespadly sundala a měla jsem ruce jako znovuzrozené, byly krásně jemné, vláčné a heboučké. Musím říct, že maska předčila moje očekávání.




Rozhodně tuto masku mohu doporučit všemi deseti a rozhodně si ji znovu pořídím a je vhodná i jako dárek. 




A co Vy říkáte na plátýnkové masky? Také je máte rádi?


Přeji Vám krásný a pohodový den.


papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...