pátek 28. září 2018

Nákupy Vinted II.část


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u druhého pokračování mých Vinted nákupů. Dnes to bude převážně o kosmetice, kterou jsem si pořídila. 


Neodolala jsem a pořídila si srdíčkovou tvářenku Too Faced a také Nars make-up Sheer Glow v odstínu 04, vše jsem nejprve okoukla v Sephoře a pak se odhodlala k objednávce. Oboje mě vyšlo vč. pošty na cca 1200 Kč. 

Neodolala jsem a objednala jsem si i dvě paletky Too Faced z vánoční limitky.


Paletky jsou téměř netknuté, přišly v perfektním stavu, skvěle a precizně zabalené a moc se mi líbí. Super cena - 550 Kč. 


Za pár korun  tuším, že za 150 Kč jsem si objednala prázdné kelímky Lush, abych k nim přidala jednu svou prázdnou a mohla tak získat jednu čerstvou masku zdarma. 


Ke krému značky Clinique jsem sháněla-nebo lépe řečeno pokukovala po čističi na pleť a sehnala jsem tento zelený a to zcela nový, milá prodejkyně mi ho předala v Praze, takže jsem nemusela ani platit poštovné jen za produkt - 400 Kč. 


A manželovi jsem na podzim - jaro pořídila tuto prošívanou vestu značky Gant. Je moc krásná, teplá a taková šik. Cena 1000 Kč.


V obměně svetříků jsem pokračovala a pořídila si béžový svetřík značky Gant ve velikosti S. Cena 200 Kč.


No  a tady je zmíněná čerstvá maska Lush, kterou jsem si za odevzdané kelímky zdarma vyzvedla. 


Z nákupů mám velikananánskou radost a nechápu, jak jsem bez Vish e-shopu mohla žít. :-)




A na jakých e-shopech nakupujete Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...