pátek 5. října 2018

Miš maš nákupy


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních miš - maš nákupůch, takových nahodilých, které jsem uskutečnila v poslední době. Neplánovala jsem nic moc nakupovat, ale vždy bylo něco v akci nebo za výhodnou cenu, tak jsem neodolala. 





Do Dmka nyní jezdíme převážně autem a to pro kapsičky pro naší Izinku, které jsem také nakoupila, pak nějakou domácí drogérii a vzala jsem i pro manžela deodoranty, Rexonu a Oldspice a také sprej do bot, který je nyní v teplém počasí nezbytností.


V DMku mě zaujaly slevy, tak jsem se tam zašla podívat a pořídila mému muži dvě balení po třech kusech spodního prádla a pak barevné ponožky. 


A sobě jsem si vybrala tyto krásné kostěné nedioptrické brýle, které budou super doplňkem zvláště pak na podzim.


No a v sekáči jsem ulovila tyto bavlněné šaty s proužkem za krásných 49 Kč. 

V Levných knihách jsem si vyhlídla tento růžový diář na rok 2019 za 99 Kč, já vím, že je léto a do nového roku daleko, ale mě se moc líbil a řekla jsem si, že letos si ho pořídím s předstihem.


V Tescu jsem v oddělení slev pořídila tyto zimní legíny za krásných 117 Kč.




A objevila jsem kouzlo e-shopu Vinted a doslova a do písmene jsem se do něj zamilovala a pořídila si prstýnek z chirurgické oceli, po kterém jsem již delší dobu prahla a to značky Bvlgari. Paní mi prstýnek přivezla až domů a mohla jsem si vyzkoušet ze dvou velikostí. Prsten mě vyšel na krásných 1000 Kč.


Na Vinted jsem ulovila tuto krásku, tuto nádhernou tvářenku značky Nars, která je sice trochu používaná, ale v naprosto perfektní stavu. 


Navíc jsem jí pořídila za krásných 370 Kč což je nádherná cena. Mám z tvářenky velikou radost. 



Jelikož jsem dostala voucher do OC Nový Smíchov a nyní si obměňji spodní prádlo volba byla jasná. Zavítala jsem do místního obchůdu Calvin Klein, kde jsem si vybrala černý set spodního prádla. 




Sice jsem si prádlo vybírala téměř před zavíračkou, ale nic na tom neměnilo a paní prodavačka byla velice ochotná a moc dobře mi poradila a na první ozkoušení jsem si vybrala tuto černou - dalo by se říct klasickou podprsenku a k tomu bavlněné kalhotky. 


Celý nákup mě vyšel na 1750 Kč s tím, že jsem uplatnila voucher na 1500 Kč, takže jsem si doplatila krásných 250 Kč a to se vyplatí. 


A také jsem musela doplnit zásoby "něčeho zdravého, místo mlsání k telce nebo k YTB".





Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...