středa 3. října 2018

Loccitane - fantastický levandulový krém



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní krátké recenze na krém na ruce od značky Loccitane. Tuto francouzskou značku mám velice ráda a měla jsem od ní již velkou řadu produktů z pečující řady. 


Krém má krásné balení a ještě lepší vůni, voní po skutečně levanduli a je velice intenzivní a dlouho vůně vydrží. Jelikož já jsem milovnice všeho levandulového, tedy snad kromě levandulové limonády, ta mě skutečně nechutnala, ale kosmetické produkty s touto parfemací miluji. 






Jedná se tady o krém na ruce s vůní levandule, který má příjemnou lehkou konzistenci, krásně se vstřebává, dobře pokožku hydratuje a nezanechává pocit mastnoty, ale přitom vyživí a zjemní. 




POPIS

Jemná a lehká textura levandulového krému obohacená o bambucké máslo zanechá vaše ruce hydratované, jemné a příjemně provoněné.
Balení je skutečně krásné, takové luxusní a prostě koresponduje s typickými výrobky Loccitane. Produkt obsahuje 75 ml krému, ale cena je závratná, vyjde na neuvěřitelných 465 Kč. Dostala jsem ho dárkem k výročí svatby a když jsem se na krémy byla v kamenné prodejně podívat našla jsem tam produkty na ruce okolo 200- 250 Kč a už to se mi zdálo dost a žádný krém jsem si neodnesla, ale jsem moc ráda, že tento krém mám a svému milovanému mužíčkovi děkuji. 




Krému stačí nanést opravdu malinkaté množství, abyste docílili hydratace a ochranného faktoru pro vaši pokožku rukou. 


Krémy na ruce značky Loccitan používám už nějaký ten rok a nejraději mám ty mini balení, které se hodí do kabelky a máte je stále při sobě. 




Také máte stále potřebu si mazat a hydratovat své ruce?


Jaké produkty od značky Loccitane máte rádi a které byste mi mohli doporučit?


Přeji Vám krásný a pohodový den.


papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...