středa 26. prosince 2018

ADVENTNÍ KALENDÁŘ LOCCITANE 2018 - moje dojmy


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní již takové vlastně druhé recenze, pro někoho se tady budu opakovat, ale první článek o ADVENTNÍM KALENDÁŘI 2018 OD ZNAČKY LOCCITANE, byl spíše takový informativní a nyní Vám sdělím moje dojmy. 


I když jak můžete tušit, tak já tuto značku mám velice ráda, kupuji a používám ji pravidelně a moc ráda ji také dávám a dostávám :-). 


Kalendář byl krásně barevně a bitelně proveden a zpracován, každé políčko mělo své místo a dáreček své hnízdečko. 


Vše bylo přehledné, očíslované, dárečky adekvátní, rozmanité a ideální na cestování, jelikož se jedná o miniatury. 


Musím přiznat, že to byl asi můj nelepší adventní kalendář, který jsem měla, ano neměla jsem jich mnoho a k této kosmetice inklinuji, ale rozhodně nelituji peněz, které jsem za něj vynaložila a myslím si, že je to skvělý dárek pro dívku, ženu, maminku či sestru. 


Omlouvám se, že políčka nejsou po sobě, vše je tak nějak na přeskáčku, ale snad mi to odpustíte, důležitější je obsah. Asi největší radost mi udělaly krémy na ruce, které nosím stále s sebou v kabelce, respektive ve své kosmetické taštičce, krémy mám i doma na stole, na nočním stolu a samozřejmě i v práci. Ruce si prostě mažu neustále ať je zima či léto. Neznám snad lepší krémy na ruce. Jen škoda, že tyto praktické malé balení nejsou k dostání - k zakoupení ve stálé nabídce. 


Všechny dárečky, všechna políčka jsou otevřena a já je 100% využiji, buď to pro sebe a nebo jako dárek, kterým jsem vždy své okolí moc potěšila nejednou inspirovala. 


Navíc balení jsou skvělá na cestování, jak na kratší dovolenou, tak je můžete vzít s sebou i na palubu letadla....né, že bych se někam v blízké době chystala, ale jak se říká "vždy připravena". :-).


Kalendář obsahoval kompletní péči o tělo a pokožku, počínaje mýdly, tuhými, tekutými nebo s peelingem. Tělové krémy, másla, hydratační balzámky, bomby do koupele....no vše je skvělé, krásně voňavé a mě naprosto vyhovující. 


Jsem skutečně moc ráda, že jsem si tento adventní kalendář pořídila. 




Kalendář mě VYŠEL NA 1390 KČ A HODNOTA JEHO JE 2 325 KČ. 



                                                                                                 





A co Vy? Měli jste také nějaký adventní kalendář??



Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...