úterý 29. ledna 2019

Revitalizing Supreme Anti-Aging Mask Boost od Estée Lauder




AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u mé recenze na hydratační masku Estée Lauder, kterou jsem si před časem pořídila na Vinted, maska byla a je zcela nová, mám ji mini balení 15 ml a vyšla mě na krásných 150 Kč. 

Výhodou mini balení je to, že si v klidu a dostatečně můžete na své pleti vyzkoušet, jestli chcete nebo jestli se Vám vyplatí investovat do plného balení. Navíc je super, že dnešní doba skýtá možnosti typu e-shopy, slevy, akce, kde můžete vychytat super slevové akce. Což se opravdu vyplatí. 



Popis produktu - oficiální stránky:

REVITALIZING SUPREME+

PRO PEVNĚJŠÍ, HLADŠÍ A ZÁŘIVĚJŠÍ PLEŤ

Maska, jež nejen hydratuje, ale odstraní i stopy únavy, chladu a stresu.


Energizující komplex nabíjí pokožku energií, činí ji odolnější a zbavuje ji mdlého a unaveného vzhledu.

Díky technologii INTUIGEN™ se aktivují omlazující funkce pleti.

100% žen potvrdilo lépe hydratovanou a zářivější pleť ihned po aplikaci.

Do budoucna vypadá pleť pevnější, mladší, zmírňují se vrásky.

75 ml balení vyjde v Sephoře na 2270 Kč, což je závratná cena. 

Moje balení 15 ml mě na Vinted - nové balení a to podotýkám vyšlo na krásných 150 Kč. 





Maska mě příjemně překvapila a hned musím říct, že mě oslovila. Krásná jemná, přitom krémová, výživná, neparfémovaná konzistence dobře sedí na mé pleti, krásně ji hydratuje, mohu  ji nechat na pokožce klidně celou noc a sama pokožka si řekne, kolik si ji vezme. Pokožku mám po ní krásně jemnou, hladkou, vyhlazenou a skutečně pozoruji jisté vyhlazení, ale hlavně projasnění, což moje pokožka a pleť nyní potřebuje asi nejvíce. 

Rozhodně mě tento produkt přesvědčil natolik, že rozhodně uvažuji o plném balení i za závratnou cenu, ale určitě vím, že ji nabudu pořizovat v kamenném obchodu Esthée Lauder ani v Sephoře, leda bych neodolala nějaká super výhodné akci. 

Takže za mě rozhodně ano, tato maska mi stojí za investici a je ideální pro mou pleť na zimu a období, kdy potřebuji hydratovat pleť intenzivněji. 



A co Vy? Také rádi zkoušíte mini balení?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...