čtvrtek 14. února 2019

Krém na ruce Dermacol - můj momentální pomocník v práci


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku, u dnešní recenze. Jak mnozí víte, mně osobně kosmetika značky Dermacol příliš nesedí, ale jejich sprchové gely a nově i mnou ozkoušená pěna do koupele jsou skvělé. Jelikož mám jejich kamenný obchod blízko své práce, tak jsem si tam díky věrnostnímu programu pořídila tento krém na ruce z řady Aroma Ritual a mé asi nejoblíbenější vůní - jablko se skořicí, což je pro mě sázka na jistotu. 



Krém je skvělý, alespoň pro mně. Vyhovuje mi, jak svou příjemnou krémovou konzistencí, rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastné pokožky rukou. Krásně voní po skořici, takže příjemně provoní a prohřeje mé stále chladné ruce. 

Moc musím pochválit i balení, které je takové klasické, ale praktické, takové středně velké, takže se klidně hodí do kabelky nebo na cesty. Tento krém bych si klidně s sebou vzala na kratší cestu, kde bych si jím mazala celé tělo, ikdyž na to primárně není určen. 



Takže podtrženo a sečteno, za mě rozhodně ano, mohu Vám za sebe tento krém na ruce doporučit, pokud milujete jejich sprchové gely, tak toto bude příjemný doplněk, nejen na zimní období. 


100 ml balení mě vyšlo na 59 Kč. 


SLOŽENÍ

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, GLYCERIN, PETROLATUM, CETEARETH-20, DIMETHICONE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, BENZYL BENZOATE, CINAMMYL ALCOHOL, CINNAMAL, COUMARIN, EUGENOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.


Už jsem s tou zimní tématikou a kosmetickými produkty asi trapná, ale já si prostě nemůžu pomoct, vždy mi koření a obzvláště pak takové to orientální moc vonělo a lákalo mě, nyní když nepiji svařák, tak o to víc, si skořici či jiné kořeníčko dopřávám třeba do čaje nebo kávy. 

Moji milí přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

2 komentáře:

  1. Momentálne mám extrémne suché ruky a snažím sa nájsť nejaký dobrý krém na ruky, tak ďakujem za tip :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký den, mě už moc ty značky jako je Dermacol nebaví. Koukala jsem na značku Kneipp. V péči o ruce mají tyto produkty: https://www.kneipp.com/cz_cs/produkty/pece-o-telo/pece-o-ruce - máte s nimi zkušenosti? Vcelku mě lákají :).

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...