pondělí 18. února 2019

Další dárečky :-)



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým budou opozdilejší dárečky, které jsem dostala buď jen tak nebo ještě k Vánocům. 
Inu hned se na to vrhneme. 



Od mé milé kamarádky Chieko za Japonska mi přišel vánoční balíček - určitě Vám ukážu, co jí budu posílat já. 



Matcha tea, ten pravý japonský, bonbonky, vánoční samolepky......ale nejde ani tak o obsah, jistě ten vždy potěší, ale spíš o ten kontakt,  který udržujeme, píšeme si pouze dopisy, nebo spíš menší a kratší vzkazy a to výhradně česky, protože ona aj neovládá. Známe se téměř 15 let a i takto na dálku přátelství funguje, to je pro mně asi nejvíc ❤



Aby nápoj vydržel teplý, tak to mě doslova a do písmene dostalo :-), nic takového jsem tady neviděla, nebo spíš jsem se po tom nekoukala. 



Ano, je to ryze praktická věc, ale naprosto parádní, teplé zimní rukavice z pravé kůže a ve stylové růžové barvě. Ona je prostě nejvíc. 


Dále jsem dostala tuto úžasnou kosmetiku, od úžasného kolegy, který se naprosto trefil, je vidět, že sleduje můj blogg a že mě zná. 💪👍



Je pravda, že suché šampony téměř nepoužívám, ale poslední dobou jsem si je oblíbila asi nejvíce, jak to jen šlo. Batiste je skvělou volbou, která mě nezklame a ba naopak mi moc vyhovuje. 



Tak tímto dárkem si mě doslova získal. Kosmetika Clinique je naprosto báječná, kvalitní a moc mi vyhovuje. Toto sérum jsem si dokonce ve stejnou dobu pořídila sama, takže je vidět, jak moc dobře mě zná. 



No a Vichy sérum moc ráda vyzkouším a řasenku jsem právě poptávala, takže super. Dermacol maskaru na objem moc ráda vyzkouším. 



Takže ještě jednou díky díky moc. 

A taky i Vy rádi dostáváte nečekané či opožděné dárečky?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše 

EA.

3 komentáře:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...