středa 20. února 2019

Kiehls - skin renewing cream



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku, u dnešní recenze. Tento pleťový krém značky Kiehls jsem kupovala u nás v zapadlé drogérii - 1Levná drogerie.

V této drogérii mají vlastně všechno, kosmetiku, klasické barvy a laky, drogistické zboží atd. Před časem jsem tam kupovala Lancome, YSL kosmetiku a nyní jsem tam narazila na Kiehls, navíc je to obchůdek, ve kterém se dá platit kartou, takže si toho vždy pokoupím více. Ale Kiehls mě doslova nadchl. 



Tenhle krém jsem na našem trhu nedohledala, že by se prodával, netuším, kde dorgérie nakupuje, ale zboží je kvalitní, za skvělé ceny a jedná se skutečně o originály, ale já si musím kousky vybírat. 



Krému je 75 ml, což je neskutečně velké balení, je to vysoce hydratační krém s vůní medu, což já sice 2x nevyhledávám, ale vůbec mi to nevadí a nijak mi to nepřijde, že by mě parfemace nevyhovovala. 
A teď to nejlepší - ta bomba - cena 75ml vyjde na 499Kč,- neuvěřitelné, ale skutečné, kdo jste z Prahy, tak rozhodně tuto drogérku omrkněte. 



Krém je sice vysoce hutný, tužší, ale krásně se nanáší, skvěle do pleti vstřebává a pro moji pleť je na zimní období ideální. 
Jsem s ním tak spokojená, že ho 1x někdy i 2x do týdne nanesu ve vyšší vrstvě na noc místo masky. 

Krém používám ráno i večer na vyčištěnou pleť a musela jsem si pořídit druhý, jak moc jsem s ním spokojená. 

Od značky Kiehls jsem zatím měla tonikum a odličovací olejíček, ale tento krém si mě také získal. 



Ještě si brousím zuby na jejich profláknutý oční krém s avokádem, kterým se mimochodem stalo i mým oblíbeným jídlem. 

Takže za mě, kdo jste z Prahy, jukněte na stránky a dejte mi vědět, co jste si vybrali. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa 

Vaše EA. 

1 komentář:

  1. Teda, jdu se na to mrknout, takové super ceny! Občas člověk narazí na zapadlý obchůdek, ze kterého se vyklube zlatý grál:-).

    Měj se krásně!
    ByGabra

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...