sobota 16. února 2019

@VLASY OD BÁRY #vlasovakosmetika



Ahoj, ahoj,


Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešního takové netradičního příspěvku. Ano je to malinkato reklama, nebo spíš takové PR, jedné úžasné kadeřnice, domácí a přírodní kosmetiky, ale také jedné báječné osůbky, kterou je moje milá švagrová Bára.

Po nějaké čase jsem se opět měla s Bárou možnost vidět a rovnou jsme to spojily s příjemným posezením v Bistru Lovely Day v Holešovicích, které je nedaleko jejího Kosmetického salonu Tana, kde má své současné působiště, ale najdete jí na Insta. @vlasyodbary


Od Báry jsem na instagramu koncem ledna úplnou náhodou vyhrála úžasnou vlasovou procedúru……zcela zdarma.

@VLASYODBARY  FB Vlasy od Báry

Na  FB profilu můžete sledovat a také využit úžasné slevové akce. 



Krásné ráno 💕

Potřebuješ nutně změnu a nerozmýšlet se dlouho ??Máš roztřepené konečky a potřebuješ zastřihnout,ale nemůžeš se k tomu pořád dostat??! ...
Středa je Tvoje 
Další bleskovka pro všechny fanoušky ⚡🔥👌

Zítra 6.2. střih,masáž hlavy,foukaná/styling pouze 350 ,- Kč pro VŠECHNY délky vlasů

To chceš a potřebuješ!
B. 💇💋







Navíc jsem se dozvěděla a také dárkem dostala její úžasnou domácí – hand made original by Barb kosmetiku. Dostala jsem kondicioner na vlasy, tělové máslo a olejíček na pleť. Bára se mi naprosto trefila do mých potřeb, vkusu a i mé zimou sužované a vysušené pleti. Výrobky jsou téměř neparfemované, velice příjemné, jemné, vysoce hydratační a přitom jemné, příjemné a moc mi vyhovují. Rozhodně je začnu používat pravidelně a již jsem si objednala nějaké jako dárek, pro moji kamarádku Chieko z Japonska, které snad udělají přírodní a navíc ryze České a domácí produkty na pleť radost a pak kamarádce – jmenovkyni Báře. 😊




Dream Cream!
lehké tělové máslo s bambuckým máslem,jojobovym olejem a vitaminem E s jemnou kremovou vuni.

-Lehké tělové máslo, které se velmi snadno roztírá, je hebký, ale přitom hutný krém, který se při použití rychle rozpouští, a pokožku krásně regeneruje. Díky této vlastnosti je pokožka do hloubky vyživována.Je vhodný pro všechny typy pleti, podporuje její elasticitu, a dodává jí dlouhotrvající a hloubkovou výživu. Máslo obsahuje organický, jojobovy olej,vitamin E a bambucké máslo.Všechny tyto hlavní ingredience pomáhají obnovit jak tonicitu, tak elasticitu. Formule másla je bohatá na další vynikající oleje. Po použití je pokožka pružnější a také víc rozjasněná. Díky jedinečnému spojení schopností vyživovat, zvlhčovat a zpevňovat je toto máslo vhodné jak na celé tělo.

100% prirodni a handmade

380 ,- Kč



Juicy Face!
 Pro šťavnatou pleť bez vrásek.
pouziti 2x-3x tydne na noc na vyčištěnou pleť.
prirodni pletovy olej z merunkovych jader,jojobovy olej,ruzovy olej ,vitamin E ,damassky kvet.

Olej z meruňkových jader zvláčňuje pleť, je vhodný k ošetření vrásek na obličeji, dekoltu a rukou. Je určený pro všechny typy pleti.

Jojobový olej patří mezi nejkvalitnější a nejvšestrannější oleje při péči o pokožku těla a vlasů.
Olej obsahuje vitamín E, který přispívá k ochraně kožních buněk a jeho protizánětlivý účinek se hodí právě pro ošetření pleti proti akné, pro hojení ran a jizev a vyhlazení pleti.
Velmi ceněný masážní jojobový olej je vhodný pro všechny typy pleti včetně velmi citlivé. Vlastnostmi se jedná o tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin. Má regenerační schopnosti, dobře se vstřebává a reguluje vlhkost pokožky. Pravidelnou masáží se pleť stává odolnou vůči vnějším vlivům.
 regenerační růžový olej zjemňuje a regeneruje pokožku, zlepšuje pružnost podkožního vaziva, odbourává nervové napětí a stres. Je tak výborným pomocníkem v péči o zralou a citlivou pleť. vzácný růžový olej damašské růže je velmi ceněný. Jeho jemná decentní vůně se hodí pro každého, koho vůně pravé přírodní růže přitahuje.

420,-




Dále jsem využila Báry Vinted účet a za naprosto fantastickou cenu tj. 1100Kč jsem si pořídila originál, nepoužívanou vůni YSL Black Ophium, 90 ml. Parfém jsem tak jako tak chtěla a nyní to byla jasná volba.



Salon Tana se nachází přímo v centru Holešovic u tramvajové zastávky a nedaleko Metra Vltavská, takže dostupnost MHD naprosto perfektní.

Bára nabízí jednak svůj super kadeřnický um, ale také profesionální péči, ošetření, poradenství a kurzy. Více se dozvíte na jejím FB profilu, a nebo na stránkách kadeřnického salonu Tana.





A další příjemnou kratochvílí byla návštěva tamního oblíbeného bistra Lovely Day, které my shodou okolností doporučila jedna Blogerka, můj kamarád, který žije na Praze 7. Bistro je jednak malebné, moderní, krásné, ale má naprosto fantastickou atmosféru a i parádní nabídku.


S Bárou jsme se naprosto sladily a daly si rovnou dva chody. Kukuřičné baby kuřátko v parmazánové krustě se sladkými bramborami a k tomu variaci zeleninového salátu. Oba chody byly naprosto fantastické, na můj vkus a potřeby byly skvěle dochucené, maso připravené metodou sou vie, tak jak má být. K tomu jsme si daly báječné domácí limonády a profesionálně – baristiky připravenou kávu.
Navíc ta cena, ta mně doslova omráčila, dva chody, domácí pražené mandle, místní – lokální Cola, káva, karafa vody a 2x domácí limonáda…..to vše vč. Řádného tuzéru 850 Kč, tak to jsem šla doslova do kolen.
Do bistra se rozhodně chystám znovu a vezmu tam svého kolegu.



Takže moji milí, tento článek se od začátku až do konce nese v pozitivním duchu, jak jinak. Byl to fantastický den, skvělé profesionální vlasové služby, parádní jídlo a báječná společnost.
Rozhodně koukněte na Báry stránky a sledujte její Instagram, kde najdete nejednu novinku a výhodné akce.



Přeji Vám krásný a pohodový den.

Papa Vaše E.A.







Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...