pátek 22. února 2019

Spotřebováno za leden 2019



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních spotřebovanců. Toto jsou mé spotřebované produkty za měsíc leden 2019, ostatně, jak jste si z názvu mohli přečíst. Předem se omlouvám, že článek vydávám opožděně, i když ho mám s předstihem sepsaný a nafocený, ale články se snažím uveřejňovat postupně tak, jak je mám sepsané a jak mi přibývají. 

Vezmu to rychle, popořadě a stručně, ostatně u většiny produktů, které naleznete zde jsem dělala samostatnou recenzi. 



Jako již tradičně začnu produkty na vlasy a tělo:

  • Balea vlasový šampon White chocolate krásně voněl, docela dobře myl, standardní šampon Balea, na který jsem zvyklá. 
  • Profiber Loreal je naprosto perfektní maska na vlasy, tuto řadu si kupuji stále dokola, pravidelně a nedám na ni dopustit, ale jak víte, tak já vlasovou kosmetiku ráda střídám a to profesionální péče s drogérkovou. 
  • Sprchový gel Alverde mě překvapil a to hned 2x, byl velice příjemný a skvěle autenticky voněl po pravém kokosu - rozhodně mohu doporučit. 
  • Dermacol - moje milé jablíčko se skořicí na zimu, kupuji stále dokola a mohu vřele všem doporučit




Z produktů z péče o pleť tady mám hned čtyři zástupce:

  • Bioderma - moje oblíbená růžová micelární voda, kupuji ji snad již pět let a vždy v akci v lékárně, vyhovuje mi nejvíc, ze všech micelárek, které jsem zkoušela a že jich byla celá řada. 
  • Yves Rocher - od této značky tady mám hned dva zástupce, dvoufázový odličovač očí s chrpou a hydratační masku na obličej - za oba dva produkty se mohu podepsat, že mi skvěle vyhovují a fungují. 
  • Sephora - odlčující - čistící krém byl moc fajn, měla jsem ho snad jako dárkem k nákupu, ale vyhovoval mi, až mě to samotnou překvapilo. 




  • Yves Rocher - tělové mléko, snad z předloňské vánoční edice, které jsem dostala bylo skvělé, vyhovovalo mi a tyto produkty mohu doporučit. 
  • The Body Shop - jsou produkty, které mám také moc ráda, ale už nějakou dobu jsem si jen pořídila, možná i pro to, že Janička z Brna nic nechtěla poslat :-), tak jsem se i já udržela. Tento také vánoční krém na ruce byl naprosto skvělý a ideální malý do kabelky s sebou. 
  • Manufaktura - to je značka, kterou nemám příliš ozkoušenou, ale zatím mi snad všechny produkty seděly, dezifekční gel na ruce s okurkou byl příjemný, nesmrděl, což bylo jeho asi největší plus, ale spotřeboval ho z větší části můj manžel, který má těchto gelů mnohem větší spotřebu než-li já. Asi bych si ho znova za sebe nepořídila, myslím, že byl v nějaké sadě nebo zrovna byl v akci nebo mezi novinkovými produkty. 




  • Balzámky na rty tu mám hned dva - Balmi od Janičky byl perfektní a moc mi vyhovoval a pak takový průměrný, Balea, neurazí ani nenadchne. 



  • Asijská plátýnková maska od kamarádky - byla moc fajn, na mě příliš mokrá, to já prostě nemám ráda, takže jsem dost velkou část obsahu musela vyždímat, ale jinak mi produkt vyhovoval a ráda jsem ho vyzkoušela, ale příliš velký rozdíl oproti těm jiným nevidím. (maska byla se šnečím extraktem)


  • Lush - mám ráda jejich balistiky, pěny do koupele a pak nejvíc asi jejich pleťové masky, které si kupuji stále dokola, až nyní mi vlastně dochází, že žádnou nemám....ajaj...to budu muset rychle napravit. Tato skořicová pěna do koupele byla prima, ale to je asi vše, moc jsem se na ni těšila, miluji vůni skořice, vánočního koření, jako je hřebíček, kardamon, badyán atd...ale nic z toho se nekonalo, žádná pěna, vůně, neobarvila ani vodu....za ty peníze si dokážu představit mnohem záživnější produkty. Za mě nedoporučuji a rozhodně si znova nepořídím. 





  • Softlan - aviváž z Německa - naprostá paráda, kupuji stále dokola. 
  • Sprchový gel pro mého muže - také z Německa - kupujeme pravidelně, dobře a výrazně voní, maličko obarví sanitu při nešetrné manipulaci, ale jde dobře smýt. Poměr cena - kvalita - super. 
  • Ebelin - bavlněné odličovací tamponky - jednoznačně super a doporučuji - kupuji stále dokola. 




  • Vosky YC - vlastně nepálím žádné jiné. Nově jsem začala doma pálit svíčky YC, protože nejsou příliš mnoho aromatické a vosky si nechávám do práce, kde mi je všichni bez ohledu na pohlaví chvílí. Toto byly výraznější až takové vánoční vůně, které krásně provoněly prostory větrané, větší a byly příjemné a takové přítulné. Jednoznačně ano a nic jiného za mně. 




  • ACC Long je klasika a když ho používám nějakou dobu, tak mi i pomáhá, na bolest v krku se nám doma osvědčil nejvíc sprej Tantum verde. 




  • Mléčná čokoláda Lind byla dobrá, ale sama bych si jí asi znovu nepořídila, mnohem raději mám jejich bonbony nebo pralinky. Za to Mixitky jsou úžasné, moc jsem si je oblíbila a moje kolegyně také. Zmrzlinu bych mohla jíst snad v jakémkoliv ročním období, tedy i v zimě a Ben Jerrys byla zrovna v akci, tak jsem si nejvíce oblíbila Cookie Dough. 



Moji milí jsme u konce lednových spotřebovanců. Co myslíte, je toho málo či hodně?
Jak jste na to byli v lednu 2019 Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


3 komentáře:

  1. Ahoj,
    já jsem měla tedy lednovou spotřebu extrémní. Zaměřila jsem se hodně na miniatury, vzorky a načaté produkty, aby mi to doma taky trochu mizelo. Článek je na blogu, můžeš se mrknout:-) Jinak si myslím, že toho máš přiměřeně:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Bale bílá čokoláda je úplně nejlepší :)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...