pondělí 18. března 2019

Douglas - detox - mask




AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Pleťové masky a celkově pečující kosmetika je mým velkým oblíbencem. Pleťové masky Parfumerie Douglas jsem již několikrát měla, dokonce jsem je naučila používat moje kamarádky a maminku a nyní jsem narazila na tuto řadu DOUGLAS NATURALS DETOX. Najdete ji nyní nově v kamenných prodejnách Parfumérie Douglas, ale na českém e-shopu jsem ji nenašla, ale na Rumunském, Ruském a snad Polském ano. 


Vždy na svou pleť pravidelně aplikuji a patlám masky jak čistící, kterou je právě tato a pak hydratační. Čistící jsem dlouho žádnou neměla a přišlo mi, že by si moje pleť zasloužila trochu detoxikovat. 



Maska je to černá, doslova černo černá, rychle usychá na pokožce, obsahuje v sobě jemný peeling, který mi nápadně připomíná masky Loreal. Masku jsem nanesla na vyčištěnou pleť, nechala působit cca 10-20 min, prostě dle návodu a poté smyla. Mě naska vyhovuje, pokožku mi opravdu projasní a vyčistí, jen mi po smytí dost stahuje pleť, takže určitě doporučuji řádnou následnou hydrataci. 



Popis produktu ze stránek Parfumérie Douglas:

Dopřejte si pořádný DETOX
Odstraňte veškeré nečistoty s celkem 6 produkty z řady DETOX, které se postarají o důkladnou očistu a detox vaší problematické pleti. Velmi jemná textura s obsahem jílu, který je známý pro své adstringentní vlastnosti zmatní pleť. Výsledkem bude pleť bez ucpaných pórů, projasněná a hebká na dotek.
Exfoliační maska ​​na obličej, obohacené s jíly, která se přizpůsobuje ucpané kožní póry pro detoxikaci a zlepšení pleti. Clay je uznáván za své adstringentní vlastnosti.

Jak jsem již psala, mě maska oslovila, vyhovuje mi, ale trochu více mi vysušuje pleť, takže je dobré se zaměřit na následnou hydrataci a péči. 


Klasika, nevýhoda černých masek, barví všechno a vždy, takže při nanášení pozor na vlasy, záhyby v obličeji a při smývání to dá trochu práci .... 😇




75 ml  balení masky mě vyšlo asi na 550 - 600 Kč, asi bych příště využila nějakou slevovou akci. 

Detoxikační řada obsahuje i další produkty, určitě na ně mrkněte. 



A co Vy říkáte na produkty značky Douglas?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

2 komentáře:

  1. Masky to je moje :-) Já teď většinu spotřebovala, takže křečkuji zásoby. Zrovna dneska jsem si koupila dvě od Avonu :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Od Douglasu som ešte žiadnu masku nemala, ale zvykla som od nich zbožňovať odličovacie obrúsky, no myslím, že tie konkrétne už prestali vyrábať :/ :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...