sobota 23. března 2019

Oblíbenci za měsíc únor 2019



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních oblíbenců za měsíc únor 2019. Dnes to bude o pečující, ale i o dekorativní kosmetice. 

V únoru přišla řada na dva produkty od značky Yves Rocher a to starší vánoční limitku balzámku na rty a pak krémík na ruce s jablíčkem, který je snad z letošních Vánoc. 



Oba produkty jsou skvělé a mně moc vyhovují. Jednak krásně jablečně - skořicově voní, jsou příjemné, vysoce hydratační a skvěle se vsakují. Prostě toto je povedená vánoční edice, rozhodně tak si představuji, vánoční edici, podle svého gusta, né jako nový sprchový gel Dremacol Aroma Ritual, který mně zklamal, vůbec vánočně nevoní a také jsem Vám ho ukazovala na #instastories.





Nars = perfektní tvářenky a make-upy pro mně. Toto je moje druhá tvářenka této značky od milé paní z Vinted. 


Tvářenka je to obří, má úžasných 12 g, což snad ani nemohu nikdy dopotřebovat. Jedná se tedy o Squlsine Cheek Palette. 

Pigmentace naprosto parádní, musíte mít skutečně lehkou ruku, jinak budete jako já napoprvé jako Marfuša, tvářenka vůbec, ale vůbec nepráší a také neubývá. 




Laky na vlasy příliš často nepoužívám, ale poslední dobou to byla nezbytnost. Moje vlasy se mi snad "zbláznily" a musela jsem je zafixovat a jak se tak říká krotit poletující vlásky na hlavě. 

Nejlepší lak, který znám je Loreal Professionnel - kupuji ho v mém oblíbeném salonu u mých kamarádek. ZDE.




Benefit rtěnku - vč. konturky jsem kupovala v loňském roce ve výhodné mini sadě s tvářenkou a hned jsem si jí oblíbila. 

Jednak je to velice univerzální, nude barvička, ale je krásně jemná, krémová, pečující, rty vyživí a dodá jím plnost. Dlouho vydrží a zvládnu se s ní nalíčit "rychle" i bez použití zrcátka. 




Too Faced - řasenka mnou naprosto milovaná Better Than Sex - toto je velká verze, čili moje první zkušenost s touto krásnou a dokonalostí. Už mám třetí balení a jsem s ní naprosto spokojená, pro moje řasy je to TOP 2 řasenka. Řasy mi krásně natočí, zvýrazní, zahustí a prodlouží. Nedrolí se, neobtiskává se mi, jde dobře odlíčit - na to jak dobře drží, mně osobně řasenky vydrží skutečně dlouho, takže i přes vyšší pořizovací cenu se mi vyplatí do této nádhery investovat. 


Clinique - dárek - sérum - hydratační vzpruha pro mou suchou pleť v zimním období. Naprostá paráda. Krásně se vsakuje, je krásně jemné, úžasně - jemně a příjemně voní a skvěle připraví moji pleť pod make-up nebo si ho vrstvím na noc místo masky. 

Vyšší pořizovací cena, to ano, ale kvalita a výdrž za to stojí. Mám druhé balení a jsem s ním max. spokojená a všude kudy chodím ho chválím a svému okolí doporučuji. 


Calvin Klein IN2U, je vůně, která je spíše lehčí, ale já ji používám nyní, docela nově, ale je velice příjemná, taková unisexová bych řekla a to já takové vůně příliš ráda nemám. Lehká, přitom dlouho vydrží a sklidila jsem na ní několik komplimentů. Takže za mně rozhodně velké ANO a Janičce, mé kamarádce z Brna moc děkuji. 



Tak to jsou moji oblíbenci z řad kosmetiky. 

A co jste nejčastěji v #únoru2019 používali Vy nejčastěji a nejraději?




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.



4 komentáře:

  1. Too Faced řasenku mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Kombinace jablko-skořice je pro mě báječná, připomíná mi Vánoce, adventní čas a štrůdl...obzvláště pak v zimním období.....:-)

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...