úterý 16. dubna 2019

Oblíbenci za měsíc březen 2019


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních oblíbenců za měsíc březen 2019. V březnu mám jako každý rok narozeniny....😃, ale také začíná moje oblíbené roční období Jaro, začíná více svítit sluníčko a vše je tím pádem takové hezčí a prostě jarnější. 



Já a oční krémy, to je boj sám o sobě, ale tento La Roche Posay používám opravdu moc ráda a pravidelně. Je velice příjemný, lehký a jemný. Mohu za sebe jen a jen doporučit. 



Moje Top řasenky - Too Faced Better Than Sex, toto je miniaturka, kterou s sebou nosím v kabelce na takové to rychlé "dolíčení - přelíčení", moje řasy udělá krásně dlouhé, husté a neodolatelné, neznám snad lepší řasenku. 



Calvin Klein - moje a mého kolegy oblíbená značka, tuto parfémovanou vodu mám od své kamarádky Janičky z Brna a je moc prima. Je lehká, přitom výrazná, dostávám na ni chválu, vydrží, ale je potřeba ji trochu přestříkat a na jarní či letní období = značka ideál. 



Zahřát a zvýraznit tváře se mi poslední dobou hodně zažilo a používám prakticky denně, mnohem raději, než-li výraznější líčení očí. 



Srdíčkový bronzer Too Faced a srdíčková tvářenka - nebo spíš rozjasňovač opěť Too Face - oboje z Vinted používám na tváře, projasnění, ale i místo očních stínů a do záhybu oka. No jak vidíte, tak se s tím moc nemažu. 



Ano, je tady druhá řasenka, tentokrát od značky Clinique, kterou jsem původně pořizovala pro svou kamarádku, ale ta si ji nakonec nevzala, tak zůstala mě. 



Má úžasný, velký a klasický kartáček, který mě osobně asi úplně nejvíce vyhovuje, moje řasy krásně natočí, zahustí a prodlouží. Je to pro mě velké, milé a nečekané překvapení a rozhodně si tuto řasenku pořídím znovu. 



Od kolegy jsem dostala tuto malinkatou svíčku YC, kterou jsem pálila často, ráda a moc pěkně mi voněla. 



Výrazné rty to je moje, ne ovšem na běžné denní nošení, přes den nenosím rty vůbec nalíčení, jen když někam jdu, třeba ráno do práce, nebo odpoledne naopak z práce....MAC rtěnky mi prostě jdou, tato je krásně výrazná, myslím si, že mi i sluší, vyhovuje mi její až krémová konzistence a líbí se mi její výdrž a snadná manipulace. 



Knihy, opět z Městské knihovny v Praze, kam chodím ráda a dost často. 

Půjčuji si knihy na základě recenzí a jednoduše ty, které mě zaujmou. 


Kniha Bábovky - mě příliš nezaujala a neoslovila. 
Ve stínu plynových lamp byla perfektní kniha, která se dobře četla a krásně nastínila dobu Londýna. 
Nesnadné vzpomínky a světlo ženy - obě knihy mě velice bavily, byly zajímavé a mohu je jen doporučit. 
Ovšem kniha Panský dům - nositele Nobelovy ceny byla jedním slovem FANTASTICKÁ, trochu těžší, ale ze života. Rozhodně stojí za přečtení. 




Snažila jsem se tímto článkem obsáhnout všechny sféry, které byly pro mě svým způsobem typické pro mě v měsíci březnu, snad jsem Vás inspirovala. 


A po jakých produktech jste v měsíci březnu 2019 sahali nejraději a nejčastěji Vy?




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.



1 komentář:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...