čtvrtek 13. června 2019

Clarins Paris - Hydra Essentiel


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Značku CLARINS PARIS, jsem již dlouhou dobu chtěla vyzkoušet, hlavně tedy její pečující kosmetiku, která ostatně je mojí mnohem oblíbenější, než-li dekorativní, ale to je i patřičné mému věku a mé pomalu stárnoucí pleti. Tento hydratační pleťový krém-gel jsem pořídila pravda na Vinted.cz, ale naprosto nový, nerozbalený, nepoužitý a s plnou expirační dobou. Krém mě vyšel na krásných 800 Kč - běžně se toto balení 50 ml dá sehnat od 1 200 Kč - 1 500 Kč, dle prodejce a různé akce či slevy. 



Krém přišel naprosto perfektně a šetrně zabalený, obalený kelímek ochrannou folií, jak můžete vidět dole na fotografii, kterou když odstraníte, teprve se dostanete k samotnému produktu. 



Já krém používám denně, ráno před líčením a k večerní hydrataci, pokud nepoužiji hydratační pleťovou masku. Jsem s ním za těch pár týdnů, co ho používám moc spokojená, je příjemný, jemný, lehký, přitom výživný, hutný, nemá přehnanou parfemaci, nedráždí moji pleť, která je zvláště pak v chladnějším období spíš citlivější a hodně suchá. Zabraňuje dehydrataci pokožku a u mě častému jevu - dělání se takových šupinek na pokožce, které jsou velice nevzhledné, zvláště pak nanesete-li make-up. 




Co o produktu říká přímo sama značka CLARINS PARIS:

Hydra Essentiel Cooling Cream-Gel 50ml
Hydra-Essentiel Gel Sorbet Désaltérant - Peaux normales á mixtes
Intenzivně hydratační krém, který dodá pleti příjemný pocit a
prozáření za jakýchkoliv okolností.
Po aplikaci se pleť cítí příjemně, je chráněná.
Den po dni je pleť důkladně hydratovaná, je zmatněná.
Cítí se příjemně je hebká na dotek, má zdravě zářivý vzhled
Originální sorbetová textura se okamžitě rozplývá na pleti
a poskytuje jí pocit svěžesti, komfortu a prozáření
s matným výsledkem.
Vůně svěží ovocná se zelenými květinovými a dřevitými tóny.
Složení :
  • Organický výtažek z kolopejky - stimulace přirozené hydratační síly pleti v každé vrstvě pokožky
  • Výtažek z krásnoplodky - oživení a prozáření pleti
  • Glukonát zinku - napomáhá zmatnit pleť
  • NOVÝ Anti-pollution komplex - ochrana pleti před znečištěním(vnitřním i vnějším)

Balení:
50ml skleněná dóza
Použití:
Používejte ráno a/nebo večer na celý obličej a krk.
Ideálně na dvoufázové hydratační sérum.




Jak jsem již psala, krém je to alespoň pro mně luxusní, z takové té lepší řady, no taky už mám na to věk :-) a mohla bych Vám ho za sebe jen a jen doporučit. Rozhodně bych ráda vyzkoušela další krémy, oční krémy či čistící řadu. 


Krému stačí nanést opravdu malé množství, krásně vyživí a vyhladí moji pleť, dodá jí jemnost a hebkost a na noc ho klidně můžete navrstvit. Myslím si, že bude vyhovovat jak citlivé, sušší tak i mastnější pleti, jelikož konzistence je taková krémovo-gelová, prostě něco mezi. Neucpává pory a přitom dodá hydrataci. 



A jakou zkušenost máte s touto kosmetickou značkou Vy?

Jaké produkty máte ozkoušené??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

2 komentáře:

  1. Tak ten vypadá velmi příjemně. Nic jsem od této značky ještě nezkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ta investice stojí za to, tedy mě se osvědčila, pleť mám věkem sušší a k tomu jsem jako kombo měla masku a byla to pecka...navíc to hrozně dlouho vydrží, takže na zimu jednoznačně vydařená investice.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...